PLAN

Huvudet snurrar ibland - att boka in något samma dag bror fyller år, kaos!
Men jag blandade ihop dagarna och tisdag blev onsdag i mitt huvud. Nu är det i alla fall som det är och att boka om frisören för en andra gång kändes sådär så här speedar vi på. Gick tidigt från jobbet - tar taxi hem till familjen och kommer i ganska lik tid som jag skulle gjort egentligen också.

Ibland går saker inte ihop i mitt huvud. Snurre!!

GRATTIS BROR som fyller 27 idag!!


TAKE IT BACK

Så var det, det här problemet med sittplatser på buss och vagn - "alla" verkar behöva två!

Ofta när jag åker till jobbet så bär jag på min datorväska samt en träningsbag. Är bussen eller tåget relativt tomt så händer det mer än ofta att väskorna mina hamnar på ett säte och min rumpa på det bredvid. När det fylla på med folk så lyfter jag över datorväskan till mitt knä och ställer bagen över. Varför? Jo för att alla ska få en möjlighet till en bekväm resa, resan blir bekvämare när man får sitta ned och slipper kämpa med att hålla balansen stående.

Att ta upp två säten verkar vara minimum för vad folk tycker sig ha rätt att göra. Idag tog en kvinna priset... Bussen var knökad med folk - alla satt ned. Denna kvinna satt långt fram och hade sin kropp på det innersta sätet och en påse, size A5 papper, med EN apelsin i på det yttre sätet. Jag kommer med min väska (enbart träningsväskan denna dag) och tittar mig runt - inga lediga platser förutom den som apelsinen har tagit upp. Jag tittar lite medlidsamt på kvinnan som total ignorerar mig... När några sekunder gått säger jag - Ursäkta, kan jag sitta här?
Då kommer världens suck, kvinnan kollar på sin påse, suckar igen och lägger den sedan i knät. Hon tittar inte ens på mig men känslan hon ger mig är den som om jag precis bett henne hoppa framför ett tåg. Herrejössös - det är en jäkla Apelsin i påsen!!!! Vad kan den väga?
Ursäkta att jag tog din apelsins plats.

Människa!


ENDLESS FUN

Allt rullar på och jag kör mycket jobb, träning och vänner för tillfället! - behöver gärna lite av varje har jag märkt för att allt ska stå rätt till. Får köra på lite mer med familjen nu också så blir allt topp. Bror fyller 27 nästa vecka och ger mig inga ledtrådar till present. Köpa något kommer jag ju ändå göra så varför inte något personen gärna vill ha? Snälla kom med något;)

Idag var det lunch på stan med härliga Ylva som Äntligen kommit hem från ett halvårs pluggande i Australien. Så fin tjej, har saknat henne och att träffas var så fint.

Igår körde vi AW på El Corazon på avenyn, inte att rekommendera alls faktiskt. Riktigt dåligt rödvin, dyr buffé som såg för taskig ut och bubblet kosta 100kr.. Maten jag köpte?! Smaklös pasta som jag nog gjort bättre själv, får testa i veckan!

Nu ska jag mysa lite i soffan med en rykande svart kaffe!


P3 GULD

Så bra - men ack så kort.
Showen/spektaklet/galan höll på i en och en halv timma. Vi hade så trevligt på restaurangen att vi missa 20min. Men vad gjorde la det? Soran var ju så underbart bra och sarkastisk som man hoppats på och Martina så fin med. Många bra uppträdanden. Där i bland en av mina favoriter - Timbuktu, alltid kärlek till denna man.

Efter galan var det in till stan för att fira dompa som fyller ett år äldre idag, den 20e jan. Så glad för att jag hann vara med en sväng.
Grattis babe!

Nu är klockan strax halv 3 och min mage kurrar efter mat, nu åker jag hem!


GERMANY

De tre dagarna i Berlin var hur bra som helst - klockan ringde 4.15... Kollegorna smsade redan vid 4 så det var bara att vakna till liv. Konstigt nog var det inte så jobbigt att gå upp som man tror.

Dag 1 bestod av Bread & Butter mässa, en helt galet stor mässa som bjöd på det mesta. Här kan vi snacka inspiration och många spännande idéer började växa.
Dag 2 var det sightseeing och lite shopping som stod på schemat.
Dag 3 planering kring marknadsföringen för året och delande av alla galna idéer.

Middagen på Monsiour Voung var den bästa matupplevelsen på länge.

Berlin är en stad att besöka och uppleva. Har varit där under sommaren tidigare och rekommenderar mer den årstiden.

Ikväll är det P3 Guld Galan med Karin och Per från jobbet. Kommer bli hur fint som helst - vi startar med middag först!


BERLIN

And I am home - back in Gothenburg


WHY I LOVE FRIDAYS?

Så var det fredag igen - en av de finaste dagarna eftersom folk alltid är så positiva till helgen. Denna fredag var dock lite tråkigare på jobbet, eller snarare mycket tråkigare. Vår kontorshund, en kollegas hund, blev igår kväll påkörd av en smitare, Bucky (som voven hette) överlevde tyvärr inte. Vi tände ljus på kontoret idag och pratade mycket om den lilla sparven. Det blir lite tomt utan denna gullunge, tycker såå synd om ägarna till honom. Jag vet ju hur hemskt det är att förlora sin lilla vän.
 
Ägnar alla som förlorat något en extra tanke ikväll!
God Fredag

WHAT WHAT

Kvällen igår - trött, i säng klockan 21.
Kvällen idag - vilket röj! Middag, dusch, tvätt, packande av träningsväskan (ifall man blir frisk), spanade av arkitektprogram på datorn, Hollywoodfruar etc etc.
Det är ju såna här kvällar man ska ha... Dammsugning borde jag kanske gjort också dock, men men. Man får så mycket gjort, man blir inte lika trött utan tröttheten kommer lagom till bedtime.

What else?

Bjuder på en mysbild från igår!


SUGAR ADDICT

Tillbaka i vardagen och jobbet igen - nu under 2013 kör vi en start av sockerförbud på jobbet. Brukar ju köra godisavstånd själv men passar på att ta steget lite mer fullt ut tillsammans med kollegorna i år. Fick reda på att popcorn är okej så det är det jag ska smaska på nu fram till april.

Annars så känns det just nu som att det blir mycket resor i år, vilket jag älskar. Startade i London och beger mig redan nästa vecka till Berlin. Nu ska jag äta det enda jag orkade göra till middag idag, fil och müsli tillsammans med banan! Lucky


GOTT NYTT ÅR 2013

Och grattis bloggen till sitt tredje år - 2013 we gonna make it fab


RSS 2.0