Nytt frisyr

Blev lite klipp klipp idag - Lite färg också!
Lite dålig på uppdatering denna vecka men det är fullrulle mest hela tiden. Igår blev det middag med jobbet efter en lång dag med säljkonferens. Imorgon bär det av till Niina!
Det rullar på helt enkelt. Bilder kommer!

25 = lön

Underbart med löning - Nu längtar man redan till nästa dock!
Man var ju då på Synundersökning idag, där det jag sååå länge vetat - konstaterades ... Jag är Närsynt!
Tadaa...
Fy sjutton vad jag inte passar i glasögonen men jag tänker bära dem högt, när dem kommer om en vecka, tio dagar!
DYRT som in i H bara.. Katastrof...
Bildbevis kommer - Jag lovar

FIKA igen

Hade så mysigt ikväll - Tack söta Josefine för att du ville komma till mig på en salig mix av händelser!
Nu bjöds det inte på sån här lyx men i alla fal!
Nu ska man slänga ihop lite mat kanske, få lite fixat och kanske lite jobbat?
Eller kanske inte... Allt är relativt.
Ha det fint
Imorgon ska man förresten försöka få lite synkoll...

FIKA

Så fick man gjort något utanför lägenheten i helgen i alla fall - trotsa mage och väder och begav mig iväg till stan för att träffa fina Niina.
Alltid mysigt att träffa denna tjej, tack för idag vännen!
Nu ska jag fortsätta med mina små projekt!
Kramen

Inget varv=(

Blev inget varv för mig idag - KASS!
Hade så gärna sett tjejerna komma springandes så man kunde heja på dem litegrann.. Har försökt spana på GT efter dem men såå svårt att se.
Hoppas du kör på som tokar ändå!

GBG-Varvet

Idag är det dags för en massa folk att bege sig ut på sin 21km "vandring" - Nästa år är det min tur. Tack och lov att det inte är idag jag ska spring, min mage/magkatarr har ingen bra dag idag... Hmm lördag o allt. Men eftersom jag har lovat att komma in och heja så får man snart bege sig mot stan, ändå. En snabbis dock!

Att man lyckas

Såhär i slutet av månaden så har man knappt något kvar av intresse i vare sig kyl eller frys - ändå lyckas man, lite lax, lite ditt o lite datt och Vips MUMS!
Lycka!
Nu är det i allafall torsdag, skönt med fredag imorgon så man verkligen kan sätta sig in i sina projekt efter jobbet och sitta tuills man tröttnar. På vardagarna i övrigt så är det klockan som bestämmer hur länge man får sitta!
Nu är det snart Criminal Minds, Favorit!

Ibland undrar man...

Vad folk tänker!
Fick vänta på bussen idag - 15minuter sen!
Väl på plats i bussen är jag mest glad för att den kom och tänker lite på vilka galna köer det är denna dag. En kvinna längre bak i bussen åker med sin son... Denna kvinna behöver berätta för sin son, högt och tydligt så hela bussen hör, att folk kör som dårar - Ooo kolla den där, hur kör han egentligen? - Den där har tydligen inte körkort minsann - Och ser du, där trängde han sig före... O vilka köer det är.. Va fan ska alla människor!? (ja, hon svor!)
MEN HALLÅ hade jag lust att skrika till henne, tror du att det går fortare för att du klagar högt och tydligt? Tror du att din son lär sig tålamod när hans mamma sitter och klagar på ALLT?
Men eftersom man är så svensk och blir sådär LAGOM arg och irriterad så säger man inte något alls. Man suckar!
SUCK SUCK SUCK!

Projekt

Alltid dessa projekt - KUL
Har valt att dra igång ett gammalt ett igen... Tappade lusten med detta projekt för ett tag sedan men nu infinner sig suget igen. Det är även mitten av maj så det är dags att börja planera in födelsedagen. Såå roligt med projekt!
Och oj oj oj vad det är hårigt här hemma, tjejerna fäller som bara den! Behöver dammsuga också, får ta tag i detta imorgon, idag - Roliga projekt!
En av de håriga två med en fiiin blomma underbara Josefine gav mig i helgen!

Dagen efter

Vilken lyckad kväll måste jag säga - Det blev lite mer folk än vad jag först trott men sånt är ju bara kul! Det känns som att allt blev väldigt lyckat, plocket och bålen - Sedan kom ju Sverige trea i Schlagern också så det var ju hur kul som helst. Vågar väl egentligen inte säga att fel låt vann, vi lyssnade enbart när Saade uppträdde men ändå. Jag tänker vara välidgt patriotisk och säga ... SAADE var ju bäst! Den enda låten man orka lyssna på;)
Jag var som vanligt nu för tiden väldigt dålig på att fota - men några fina bilder blev det allt.
Som sagt, en mycket lyckad kväll med fina människor, större mix får man nog leta efter!
TACK alla ni som kom och förgyllde min kväll. PUSS

Inflyttningsfest

Man får la se vad kvällen ger - några människor kommer förbi trots alls! Och dem som känner mig vet att det inte seplar någon roll hur många vi blir, jag bjuder ändå på samma mängd som jag planerat in på 20 pers;) Håll i hatten!
Mycket mysko saker på gång just nu ... hoppas allt vänder, våren verkar bära med sig mycket konstigheter. Hoppas sommaren bli bättre!
Denna ikväll kanske?

13 maj - Födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag - Idag är det bror's 20 års dag!
GRATTIS lillebror, hoppas du tycker dagen var riktigt fin.
Idag efter jobbet åkte man såklart hem och åt en massa gott. Nu är jag så mätt och såå slut att det får bli sängen snart. Sedan får man se till att vara pigg imorgon för då blir det lite inflyttningsfest!
Sov Gott finingar!

Jag behöver stress... ?

Lite stress är fabulöst bra för mig - Jag får jobbet gjort galet snabbt och blir nästa chockad över att redan vara klar. Däremot - När INGEN stress kan infinna sig, alltså när JAG inte får upp stress nivån what so ever. Då händer inte mycket. Jag vill hinna med så mycket till på lördag, men tiden finns - därför gör jag inget. Lampan Linda, LAMPAN!
Men äh... Jag tar det sen - på lördag kommer jag bli super stressad och undra hur F*n jag ska hinna. Sedan är jag ändå klar en timma eller två innan alla kommer?!
Ska bli spännande att se hur det går. Nu är det snart Criminal Minds också, ingen stress!
För på lördags är det liten inflyttningsfest - får en del förfrågningar på att köra två eftersom så många inte kan pga min korta varsel.. Får la se, men det är enbart en som kan vara den första;)
Imorgon fyller fina lillebror år!

Effektiv?

Idag var det mycket på jobbet - men dagen gick långsamt.. Kom hem, fortsatte vara effektiv, en disk igång, en tvätt igång och på med springskorna! Hemma, borstning av tjejerna och en dusch. Nu väntar middagen och lite slappande i soffan.
Bjuder på en bild från helgen - det är mums med potatissallad;)

Surt

Hade bjudit hem underbara människor på middag i lördags - Svaret från dessa kom aldrig fram så det blev inget av! Däremot får jag frågan igår - Vad hände i lördags stod det?
Nu visar det sig att personen VISST har svarat men att jag inte kan se det, sidan som krånglar såhär fördjävligt är Facebook - Såklart.
Detta är andra gången detta hänt, andra gången inte lika viktigt eftersom andra kunde läsa mejlet. Men denna gång var det enbart mellan mig och en till. En galet trevlig kväll som inte blev av! BLÄÄÄ
Ikväll kom man hem sent, jobba till halv 10 men nu kallar sängen så bye..

Vad Händer?

Utanför lägenheten cirkulerar en helikopter - den åker sakta, sakta fram och tillbaka väldigt nära husen... Hmmm vad händer?


Kattkalas

Underbar undanflykt för att träffa folk - de så missarna fyller år och då blir det kalas.
Dagen över gick till kväll och det blev grill och rosé.. En helt fabulös kväll som man tackar starkt för. Nu ska man snart iväg på möbel och present span!
Ha en fin söndag!

Aldrig mer orolig

Ringde mamma - inget svar..
Väntade lite...
Kände spring i benen + att kartongen efter skänken behövde lämna lägenheten..
Spang ut..
Kom hem - Hej Mamma!
Nu kommer jag ALDRIG mer känna den minsta oro för att jag bor själv. Med en sådan fin mamma som till och med åker förbi mig på vägen hem för att kolla så allt står rätt till när jag inte svarar på 9 samtal - Then There is no need to worry!
Tack!

Round 14

Tittar på History chanel - Den sista matchen mellan Mohammed Ali och Joe Frazier - jag gillar inte boxning, inte alls! Men shit, det är en match som även jag velat se! Vilka tävlingsmänniskor... It's all about Mindset!

Idag är det i alla fall lördag och jag har massor av trevligheter inplanerade. Första ska man försöka få tag på mamma och sedan rullar det på!



En bra dag

FREDAG - Fabulöst, och ett sådant avslut också. Dagen verkligen sprang iväg på jobbet och så peppad jag kände mig när jag gick var länge sedan. Skönt det!
Dock avskräcker inte det mina planer för helgen... men nu känns det lite bättre vilket fall som.
Ska snart hem för mys hos Josefine, är galet sugen på Rödvin så tar nog med lite sådant. Men först - Hamburgare!
Trevlig Helg alla!

Inte riktigt som jag tänkt mig

Torsdag hela dagen - Dagen blev dock inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men detta ska vi lösa. Har många planer inför helgen nu... Ska se till att mina planer blir Precis som jag vill.
Nu vet vad som sagt, stängs ett fönster - Öppna en dörr
All you need to do is - Imagine!
Såg förövrigt precis en HM reklam men Galet snygga tjejkroppar på tv... Där har ni min kropp i sommar!

Springa?

Idag skulle man bege sig ut i terrängen - eller ja, asfalten! Men när jag kom hem så ville jag helt enkelt inte, ingen ork - och VÄRLDENS träningsverk sedan i måndags.
Imorgon blir det Zumba i alla fall, den tänker jag inte missa.

FIN

Så många personer som klagat på snön idag - I MAJ! Men det ska inte jag göra... Blir ju bara tjötigt;)
Däremot bjuder jag er nu på min underbara, efterlängtade Skänk
Och ännu finare kommer den bli - började med lite pimp...
Blomman fick man av Söta Malin... Tack fina du
Nu ska man vara en bra handledare...

Fantastiskt inköp

Imorgon kommer bild på min senaste pärla i min fina lägenhet - TACK MAMMA för den ovärderliga hjälpen!

Underbara helg - Marlén

Det var ett tag sedan jag skrev - Det har vart fullt upp hela helgen. Och vilken helg sen, helt galet bra. Det började med att Marlén hämtades upp på stationen vid 22 på torsdagen, sedan var det igång.
Var "ledig" i Fredags - Vi körde på havet...
Det var inte så mycket folk men galet skönt när solen låg på!
Sedan så var det hem och kolla på de små bebisarna och därefter hem för en fabulös middag följd av trevlig fördrink med underbara jobbisar mfl..
Mycket trevligt... Vi begav oss därefter till Karisma där vi på Panos Emporio sponsrade badplagg till modevisningen. Blev riktigt nöjd med modeller och hur modevisningen blev.
Tack till er alla - Såå duktigt ni var!
Tack även till alla mina fina vänner som tittade förbi - ber om ursäkt för den lilla tiden jag fick spenderat med er, men bara av att ha er där gjorde mig super glad! Fina vänner man har. Puss på er..
Dagen avslutades på Lounge där man träffade fler trevliga prickar och sedan var det hem till sängen som gällde.
Lördagen bjöd på barnsligt nöje - Liseberg...
Vädret var helt underbart och dagen blev lång och fabulös... Vi avsluade på hamnkrogen med en favorit:
Mmmmmmmmmmmmm....
Vi avslutade helgen med mys och en ostbricka!
TACK underbara Marlén för att du förgyllde min helg. Tack även ni andra som gjorde det samma..
Nu kan man knappt vänta till sommaren! Den kommer bli Guld.
Imorgon får man äntligen hem sin efterlängtade skänk! Yes...
Finaly;)

RSS 2.0