WRAP ME IN

Blev så glad idag när jag fick info om att mina två paket kommit - senaste boxen från Glossybox och så mitt paket med det sista inför lördagens halloweenfest! På lördag får ni se vad jag ska gå som - eller på söndag beroende på tid! Vad jag får i min Glossy får ni säkert reda på innan.

Vad som vände min lyckliga min upp och ner vad brevet i min låda. PEAB ska göra en efterbesiktning till... Vilken i ordningen? Kanske femte! Nog för att jag totalstruntade i den förra men ändå. Är det inte efterbesiktning så är det slutbesiktning. Alltid är det något och alltid är det på arbetstid. Jag blir så trött så trött. Man kan tro att detta bygge börja förra månaden, men det var faktiskt i januari som första byggsatsen var på plats!

Jaja, får försöka vända minen igen!


9 DAGAR

Är inne på min jobbarperiod - börjar längta till helgen nu. Konstigt nog kör man bara på, varje dag är en ny dag. Idag blev jag sugen på fisksoppa, slängde ihop en... På helt eget sätt! Känner mig duktig och stolt för den var smaskig!! Mums


CRISPYMORNING

Dagarna går fort - dagarna är bra!
Idag slapp klockan väcka mig och jag känner mig pigg och stark att möta en ny jobbdag. Idag har vi Jackbytardag på jobbet. Min kollega och jag ska jobba helg och se till så att allt flyter på. Det känns kul. Idag kunde man verkligen se att sommaren släppt taget om morgonen och frosten smugit sig på. Det är kallt och friskt. En riktig crispymorning! I like!

Julen... Snart kommer du!


DID I MENTION?

Ni kanske märker att märkliga saker händer mig ibland - i söndags kväll var ingen avvikelse alls...
Vem denna människa är? Vette sjutton!
Varför skulle jag veta ven han är på dessa sms? Ytterst märkligt...


TUESDAY

Veckorna springer som vanligt iväg - inser nu lite lagom trött att jag har långt kvar till helg. Ska jobba på vår härliga Jackbytarhelg denna så det blir till att vara på centret. Det gör mig inget alls, ska bli kul! Men visst känns det långt tills man får slappa en morgon igen. Ni kommer väl på besök under helgen? Ta med din gamla, rena och fina, jacka och få en voucher värd 200kr att handla nytt för! Din gamla går till Göteborgs Räddningsmission's projekt för hemlösa. En win-win - samt att jag får träffa er:)


MY FEUD

Jag heter inte Linda för inte - bilderna får tala för sig själva... Hoppas bara de hamnar i rätt ordning! (Man styr inte sådant på denna app)


STRANGE

Kommer hem igår kväll - allt är sig likt.

Kör storstädning idag och beger mig för att slänga mina soppor. Kommer upp till min lägenhet och drar i handtaget... Tittar samtidigt ner och inser att jag precis öppnat fel dörr. PINSAMT! Vad ska grannen säga?
Eller vänta nu. Detta är min lägenhet. Min katt Miranda sitter ju i dörröppningen och väntar på mig. Jag tittar för säkerhet skull på brevlådan - Ekman L. Det är ju jag. Men va fan (på ren svenska) har hänt med min dörrmatta???
Min dörrmatta är en blå lite tunn sak som flyger iväg ibland (läs. Grannen sparkar nog till den när han/hon går förbi.) nu ligger denna - se nedan bild på platsen istället... Va fan?! Vem byter ut någons matta??
Jag vill ha den fula sak jag köpt!

Minns att jag såg en dörrmatta i soprummet. Måste gå ner och kolla!

To be continued...


SLOW DOWN BABY

Min vecka... Vad kan jag säga? - fabulös!
Så mycket har hänt, små små saker som gör så mycket. Ett sms om bokade bio biljetter (Breaking Dawn prt. 2 som jag längtat). Bra event på jobbet. En kompis som kom och heja. Biljetter bokade av min bästa vän från Sthlm... Middag och härligt häng med mina två favoriter. Alltså, veckan har varit guld. Hur firar vi det?
Städning!!


WORK AN' SLEEP

Det känns som att det är så mina dagar ser ut just nu - mycket jobb och sedan kommer man hem och sover. Stimulerande ut i fingerspetsarna! Igår öppnade vi upp Accessoarkompaniet på Freeport. Det var otroligt lyckat och ser var som att luften gick ur mig när jag väl kom hem. De senaste dagarna har man vart delaktig i catering och uppbyggnad av butik. Samt lekt paparazzi, snackat med bloggare, leverantörer och press. Allt går i en vändans fart. Glömde jag säga att det är torsdag idag? Jösses!

Nu back to Work!


UPs AND DOWNs

Helgen var super mys - spenderade lördagskvällen med Niina. Vi åt gott och sedan mysko frukt men kvällen var härlig ändå!
På jobbet rullar det på. Trivs så galet bra! Det är så mycket och idag kom det en liten vägbula... Hur vi löste det? Det har vi inte än. Den kom när jag jobba över. Men imorgon så, nemas problems. Allt går att lösa, så imorgon gör vi det. Blev bara ett pass med träning idag eftersom jag jobba över. Helt okej, får gå nästa vecka på BPn istället.

Nu ska jag klura lite här i soffan.. Kram


GIMME MORE

Off everything - gillar så mycket just nu... Jobbet, galet kul och mycket! Härliga vänner att umgås med, som Anna igår. Så trevligt, alltid lika trevligt. Ser redan fram emot nästa träff med denna tjej! Imorgon blir det Niina för hela slanten. Ska ge tillbaka en bok jag lånat och få en ny, hoppas jag. Känns som att jag och Anna kommer ha samma deal snart med filmer. Haha

Kärlek till fredagskvällar!
Slapp och skönt, dock lockar sängen redan;)


SAY MY NAME SAY MY NAME

Lycka när man faktiskt känner att man tar tag i saker och ting - Idag tex... Efter jobbet, tänkte köpa paraply så gick till Åhlens, hitta inge bra alls. Men jag ville ju i alla fall. Sedan på vägen hem så var det först en sväng till utlämningsplatsen för posten - Hemköp. Hämtade upp mitt paket från bubbleroom samt handla. Sedan kom man hem och ville inget annat än att slita upp påsen från bubbleroom, men NEJ Linda. Det tråkiga före det roliga. Så det var: springa ner till soprum med skräp, plocka in maten, plocka in disken mm. Sedan fick jag äntligen öppna min påse - Gilla! Två träningstoppar - helt ok. Samt min fiiiina jacka:
Den var lite lite tajt längst fram i ärmen, men va sjutton. Jag är en av de bra kunderna, alltså för lat för att skicka tillbaka något. Jackan är väl egentligen inte optimal, egentligen vill jag ha högre krage. Men denna har en låg krage som är perfekt för en halsduk eller scarf. Visst är den fin?
 
Sedan var det matlagning, lite jobb och Nu slappande i soffan... Hann ju med detta blogginlägg också, känns braaa!
 
Kram

PUMP

Det tog lång tid att fatta och oväntat mycket googlande - men till slut fick jag grepp om det! Mina däck är nu mer fulla med luft igen. (Kanske kan fylla på mer men energin tog slut)


JUST SAYING

"It's allways fun and game until someone gets hurt"


UMBRELLA

Måste komma ihåg att köpa ett paraply... - ett större, bättre och lika snyggt! Mitt gamla fick allt tacka för sig..


FRANCE

Begav oss till tjugotalets Frankrike - Dorsia!

Restaurangen var absolut helt okej, maten var god och man fick en lite aptitretare utan extra kostnad.
Besöket ägde rum igår och jag var där med mina fabulösa föredetta kollegor. Mycket trevlig kväll som bjöd på det Eva och det andra.
En liten chock fick vi dock alla när notan kom... Det var något vi köpt tre av som tillsammans kosta över 200kr. Efter många om och med kommer vi fram till att det är bubbelvattnet! Vattnet som med all säkerhet är vanligt kranvatten som fått bubblor genom en soda stream. Helt absurt men va tusan. Fint var det i alla fall!


SWEET WINTERTIM3

Längtar lite smått till vintern - mest jul och nyår kanske men ändå! Tycker set börjar bli så mysigt ute... Det är friskare i luften och man får snart ta på härliga vinterjackan igen. Det får gärna sluta regna däremot!
Annars då? Jo, jobbet är såå bra! Ska träffa mina gamla kollegor imorgon så det känns som jag får det bästa av allt. Just nu känns allt väldigt bra. Så skönt:)


FIRST

Idag är första dagen på nya jobbet - ja officiellt första i alla fall!


RSS 2.0