MIAMI

Hej,

Det har varit ett tag sedan! I tisdags kom vi fram till denna vackra plats vi alla kallar Miami. Vi har nu hunnit med poolhäng, strandnjutande, fina luncher och uteserveringar! Barnen och Linda är ju hur underbara som helst. Klockan är nu 21 och det är fredagskväll. Snart ska vi till "Casinot" och fortsätta denna fina dag... Men först en dusch! Försöker hinna med ett nytt inlägg inom kort!

Puss och kram


LANDVETTER

Idag är det dags - sitter precis på Landvetter flygplats och inser att hi faktiskt är på gång... Om en timma går planet och en kaffe sitter gott just nu! Tack finaste syster för skjutsen samt att du passar lägenhet och de små... Nu ska man försöka få tag på en parfym innan planer lyfter!

Vi ses på andra sidan Atlanten


DAGEN INNAN AVFÄRD

Om ett par timmar ska man upp - då bär det av mot MIAMI! Ska bli så galet skönt att man sola, slappa och umgås med min fina vän. Fine, det suger att gå upp innan halv 4 - MEN jag tänker INTE klaga. Så länge man har något kul att se fram emot så spelar tiden ingen roll.
Jag har haft problem med tvättmaskinen hela jäkla helgen, därav inget bloggande efter filmen igår. Filmen som för övrig var riktigt bra, jag som läst boken saknade lite delar... Men när jag tänkt efter så är dessa delar nog inget som egentligen ger en person som ej läst boken något.. Hmm förstår ni hur jag tänker?
Nu ska jag i alla fall säga hej då till Syster Yster för några minuters bilfärd in till stan - Marlén ska hämtas upp på stationen!
Nästa gång vi hörs är kanske i Miami... Eller på Landvetter, vem vet?
KRAM

2 DAGAR

Idag ska jag på bio! - Äntligen, tänk att behöva vänta på något en vecka! Haha.. Jaja nu är det i alla fall dags för den stora bio dagen. Tillsammans med Anna entrar jag bion och spanar in Hungerspelen. Jag lovar att informera er om vad jag tycker..
Innan bion ska jag försöka hinna packa inför resan också, denär så galet när nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Har hunnit köpa det mest nödvändigt inför resan i alla fall, det är mest här hemma som behövs fixat! Min tvättmaskin bestämde sig för att lägga av igår så nu håller jag tummarna för att den funkar idag... SNÄLLA!!
Jaja, nu ska jag sätta fart!

DAGEN PÅ ÖVERTID

Dagen som går i ett - det var upp i god tid, skynda till Hemköp för lite frukost... Äta, ut och springa för att sedan sätta igång en tvätt! In till stan där jag visste att Max två timmar får spenderas. Har nu spenderat den första och är Klar! Behöver få 40 minuter att gå tills nästa stop är planerat, sedan blir det fort hem för att slänga in en ny tvätt och påbörjad av packning... Därefter födelsedags firande för fina töser!
Dagen ska gå ihop, där med Basta! Nu lite fika på espresso house...

Får se om vi hinner höras mer idag:)


PACKA

Tänk att det ska vara så svårt att packa - jag behöver lite press på mig tror jag, eller en lista med antal. Tex 4 shorts, 5 klänningar .. Etc! Då är det "bara" att välja! Får snacka ihop mig med Marlen imorgon så detta löser sig...
Kärlek till fredagskvällar, men hur ska man hinna med denna helg?

Sova ut imorgon i alla fall!
Kramar


SÖTAST

Så verkar det som att det blir tre små töser - stoltaste mamman Zindra ville knappt lämna de små!

Nu mer än någonsin vill jag ha egna små och jag är så glad för att jag har mitt efter resan!


BEBISAR PÅ G

Oj vad jag önskar att jag fick gå på spårvagnen hem - istället för att vara på väg till jobbet. Fick ett sms av mamma i morse där det stod att Zindra verkar vara på gång, Zindra är katten som jag väntat på ska börja föda. Nu är det alltså på gång! Håller tummarna att allt går bra och att jag ikväll kommer hem till en lite större familj med många nya små!

Men först Jobb!
Kram


6 DAGAR

Jag minns inte om jag klagade loss i söndags efter min katastrofala spring tur - Den var sämst. Idag gick det desto bättre, fick bli 7 km och kroppen funka utan problem. Dock vet jag inte riktigt vad som hände med "maten" idag, tror jag var inställd på att åka hem till familjen och äta och se små bebisar komma ut och in i familjen! Men så blev det inte utan det blev spring runda och sedan skulle man laga mat... Nudlar, det är knappt mat men så snabbt så det fick det bli.
Hoppas på bebisar imorgon istället.
Finaste Anna fixade biljetter till på söndag, äntligen ska jag få se filmen... Har ju väntat sedan boken tog slut i söndags... Ja, ni gissa rätt - Hunger Spelen!!
Den har fått galet bra beröm så jag hoppas den lever upp till mina förväntningar.
Ska försöka få planerat lite mer inför resan också ja:)
KRAM
Min kära balkong som fått sig ett rejält upplyft - men som man dock inte får upp dörren till... Just det, ska mejla bygg-gubbarna ja!

7 DAGAR

Dagen flög iväg - när man har mycket att göra så går det undan. Direkt efter jobbet så skyndade man sig in till stan och mötte upp Niina, Niina... Tjejen som ger mig galet bra tips inför resan! Kärlek! Vi fick shoppat lite saker som behövdes men inte min viktigaste sak, får bege mig ut på lördag och kolla igen.


Nu ska jag spana in Top Model och invänta info från mamma, jag tror inte det är såå långt kvar tills bebisarna kommer nu! Spännande...

FINAL COUNTDOWN

Det riktigt pirrar i kroppen när jag tänker på hur nära det är - 8 dagar, sedan bär det av. Jag märker tydligt på mig själv så fort en resa visar sig komma nära. Jag börjar dricka mycket grönt te - som hjälper huden mot solen och gär den mindre röd, jag peelar kropp och ansikte för att göra huden så fräsch som möjligt etc etc... Allt detta på grund av den energi som resor ger mig.
Idag var det Nyrelease på Bodypumpen, gött såhär nära resan, men galet tufft. Jag har bokat in en hel del pass denna sista vecka innan avfärd men då familjen hemma väntar kattungar så kan vilken dag som helst bokas av. Om jag väljer bebisar före träning?? O JA! Jag väljer dem framför mycket, det är därför alla mina planer denna vecka ligger på is tills jag vet. Jag hoppas att dem små kommer ut på onsdag, för det hade passat min planering allra bäst. Men man får sällan som man vill med dem små liven så dem kommer när dem kommer... När dem väl gör det så vill jag vara där!
Veckan får gärna gå i sådär lagom takt så jag hinner med allt!
Imorgon - shopping Date med Niina!

HÄRLIGT

Igår var det slappt och gött som gällde under dagen - men framåt kvällen fick man ett sms som erbjöd vin och film.

Jag begav mig till Josefine till något som blev en helt underbart härlig kväll. Det blev god fruktsallad och lite vin, tillsammans med "Bröllopsfotografen".

Summa summarum en mycket fin lördag! (perfekt efter fredagens AW)

Idag fick man finbesök av mamma som lämpade av lite grejer som hon fixat åt mig, TACKAR! Efter det så var det dags att ta på sig springskorna och ge sig ut i spåret... Världelös är vad jag kallar denna dagens runda, det ville sig inte alls och kroppen strejka! Typiskt så nära Miami... Men men det får man ta igen nästa vecka!

Snart väntar Miami planering med Marlén och sedan slappande i soffan resten av kvällen!
Kramar

DAGEN

Igår var det som sagt AW - Vilket idag har lett till seghet. Man är inte lika pigg dagen efter ett par glas vin och sent isängstigande som man är en vanlig, lugn hemma kväll. Värt det? Helt klart! För trots segheten har jag kört tvätt och disk och läst en massa ur The Hungers Game!
Jag ska strax fortsätta läsa i denna bok samt lägga upp en veckoplanering... Denna planering känns viktigt då jag under nästkommande vecka åker till Miami, ÄNTLIGEN! Det är mycket som ska hinnas med och som ska fixas, det gäller därför att veta när något ska göras så det blir gjort.

Nu beger jag mig in i bokens värld igen! Det håller just på att bli mycket spännande!
KRAMEN

MIN FREDAG

På jobbet sprang tiden - galet fort!
Sedan var det dags för en ny fullskalig AfterWork med finaste kollegor... Det blev bubbel och indiskt och väldans trevligt! En efter en droppa av och till sist var det endast Emely och Jag kvar. Med det finns inget att klaga på, Emely är min energifyllare.

Så mycket härligt folk och Goa samtal, Underbara Fredag!

Nu på väg hem, sängen skriker efter mig! God natt


VARDAGSLYX HOS JOSEFINE

Idag var det äntligen dags för en ny halv 8 middag - Josefine stod för middag och värdskap och detta gjorde hon galant, som alltid. Underbart god Flygande Jakob och till efterrätt en ananas paj... Mums!

Nu är man på väg hem och här ska man slänga sig i säng ASAP! Hörs imorgon igen! Puss och Tack


ONSDAG AV LYCKA

Jag har sagt det innan och jag säger det igen - mina kollegor är bäst! Vi har galet kul ihop och ett restaurang besök går så sjukt fort. Idag besökte vi lite impulsivt Cicero eftersom det var Ladies Night, halva priset, mycket trevligt. Det fanns så mycket att välja på men för min del blev det pasta med kyckling, getost och så mycket annat! På fredag är det dags för den planerade AWn, dock med reducerad styrka... Längtar! Vi har även en hel del planerat fram över, Lycka!

Nu ska man hem och sova! Lång dag imorgon, jag återkommer!

God natt!!


SPÄNNANDE TISDAG

Dagen idag - Tisdag!
Jobb och handlande av matvaror och kattsand, exotiskt och spännande... Kanske inte men så nödvändigt! Nästa tisdag verkar bjuda på lite mer spänning, nämligen volleyboll! Det kan ju gå precis hur som helst, men ser verkligen fram emot en match. Om två Tisdagar är jag definitivt på mer spännande mark, MIAMI. Jag kan knappt fatta att vi så snart ska åka, så mycket som ska fixas och göras inför avfärd.
Ta dagen som den kommer!!
(Eller stressa sönder dig så du blir klar i tid)

HETT TIPS

Införskaffade denne - Orofluido, när jag var hos frisörn nu sist... Främst för att den luktade så himla gott, men även eftersom jag har så mycket "bebishår"... Nytt hår som ser ut som ett virrvarv på huvudet. Denna ojla, som man ska ta ytterst lite av gör succé!
Håret lägger sig snyggt och prydligt och luktar Mmmmm, sedan är det är lite värmeskyddande gör ju inte det hela sämre.
Ett hett tips helt enkelt, jag köpte min på Klippotek Dandy men tror säkert den finns lite var stans!
Kram

LOREEN

Så vann rätt låt, både efter mitt tips och eftersom låten var bäst. Jag får dock erkänna att jag fortfarande inte hört alla låtar, vi hade bara på tvn men inget ljud!
Tycker lite synd om Danny, men hey... Alla är ju där för att vinna och bara en kan hamna som nummer ett. Jag hoppas på Loreen i Schlagerfestivalen i vår!!
För min del var gårdaskvällen mycket fin, fick umgås med fina Anna... Mycket popkorn - I Like och lite bubblor... Vi begav oss ut på stan ett litet tag men då en lång dag väntade idag så var det ganska snabbt hem igen.

Idag gick det stora flyttlasset för min vän så det var mycket spring i trappor! Älskar att se ett hem byggas upp, önskar jag kunde vart med lite längre. Dock väntade ett pass med Charlotte så de få timmarna fick räcka.
Nu är jag rätt slut, det har varit långa och intensiva dagar så nu ska här slappas i soffan!
Puss och kram

MELODIFESTIVALEN 2012 - FINAL

1.      David Lindgren – Shout it Out
2.      Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern – Jag reser mig igen
3.      Dead By April – Mystery
4.      Lisa Miskovsky – Why Start a Fire?
5.      Top Cats – Baby Doll
6.      Loreen – Euphoria
7.      Ulrik Munther – Soldiers
8.      Björn Ranelid feat. Sara Li – Mirakel
9.      Molly Sandén – Why Am I Crying?
10. Danny – Amazing

Så här ser start fältet ut för Finalen i Melodifestivalen 2012 – Jag har hört 4 av låtarna…
Däremot så blev vi på jobbet lite sugna på en tävling och bestämde oss för att köra på en poängtävling.
Prickar man vinnare får man 10 poäng, prickar man tvåan får man 9 poäng osv osv. Eftersom jag som sagt inte hört låtarna körde jag på vild gissning… Min vinnare blev Loreen, kanske för att det är denna låt jag hört mest samt att hon är så seger tippad. Dock blir jag inte det minsta förvånad om hon inte vinner, jag tror lätt att folk missar att rösta när någon är så högt tippad! Men det återstår att se…

Så här verkar jag ha röstat i alla fall:
1. Loreen – Euphoria
2. Danny – Amazing
3. Dead By April - Mystery
4. Lisa Miskovsky – Why Start a Fire?
5. Molly Sandén – Why Am I Crying?
6. Ulrik Munther - Soldiers
7. Björn Ranelid feat. Sara Li - Mirakel
8. David Lindgren – Shout it Out
9. Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern – Jag reser mig igen
10. Top Cats – Baby Doll

Jag kanske borde lyssna igenom låtarna en gång och sätta upp en ny lista?!
Vi får se… Såhär ligger mitt tips på i alla fall!

Vem tror ni vinner?


FINAST I STAN

Ibland går det dagar som mest flyter förbi - ibland kommer dagar som man packar in på ett säkert ställe för att förvaras för alltid!

Igår var en av de sistnämnda dagarna... Anna blev 25 och detta firades på Manana med underbar mat och dryck och super fint sällskap! Jag har inte träffat ett par av tjejerna på plats sedan högstadiet (vilket vi kom fram till är nio år sedan) och det var så kul att ses igen. Vem kunde tro att vi skulle ha så mycket att prata om?! Att få vara med och fira Anna var mycket uppskattat från min sida och jag känner mig ännu säkrare på att detta är en vän jag aldrig mer kommer släppa!
Tack till Anna för en toppen kväll, mer sådant!


MANANA

Sitter här och ser fram emot helgen - Mycket trevligt framför mig.
Imorgon ska man hit:
Här ska man fira födelsedagsbarnet och mysa med go mat och ett glas rött!
På lördag ska man äntligen få träffa sin andra fina Anna på riktigt, var så länge sedan vi sågs att jag knappt minns när. Känns aldrig okej när det går för länge mellan gångerna som man träffar dem man gillar!
Eftersom Beach 2012 närmar sig med stormsteg så ska man försöka få till två pass i helgen också.
Trevlig Torsdags Kväll!

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Så var det dags för oss att få vår egna dag detta år - GRATTIS till alla oss!
Jag firar med att få mig själv att må bättre, träning. Dock får den vänta tills ikväll, först min arbetsdag på jobbet. Kanske skulle man laga till sig något riktigt gott ikväll? Eller behöver det verkligen vara en sådan stor grej? Är inte alla dagar ALLAS dagar? Förutom den 13 juni då... Den dagen är min min MIN!!
Tycker vi firar människors dag idag! och lika så göra det varje dag...
Jag är kvinna, jag är starkt, jag behöver ingen dag för att få detta bekräftat. Tack för mig!
Min Nya Friss:)

SNABB

Glömde en liten sak efter middagen på Hello Monkey - äter man på Linné restaurangen kan jag stark rekommendera lammfärskorven... Galet god!!


VINNA

Vilken tjej blir inte helt till sig när man ser denna rubrik?
Jag ska gå in och tävla direkt!!

EN MÅNDAG MED KLASS

På väg hem från en super fin kväll med bästa kollegorna - Hello Monkey öppna på Linnégatan så självklart var vi tvungna att gå ditt när stället invigdes! Ett ställe jag kan rekommendera starkt... Bra service, fin personal och underbar mat för en helt okej peng!!

Nu ska man bara vänta in bussen, sedan hem till sängen!
God natt


MYS SÖNDAG

Nyss hemkommen från staden - Träffade bästa tvillingarna mina, I Love!
Ska träffa den ena av dem i min fullspäckade vecka också, gillar ännu mer.
Veckan är verkligen så uppbokad den kan vara, inte en dag "ledig" men vad gör la det när man har så fina människor att umgås med?!
Måndag - Middag
Tisdag - Mys med Linda
Onsdag - Frisering + Träning
Torsdag - Träning
Fredag - Födelsedagsfirande
Lördag - Träning och kväll med Anna
Söndag - Träning mm
Jag ser fram emot denna vecka mycket!
Nu ska man göra något man inte kommer ha tid för under veckan, SLAPPA!

Passar på att drömma mig bort lite!

NÖJD - MILEN ÄR GJORD

Tänk vilken känsla - springer som en tok för att nå milen... Kommer utanför huset och ser att jag sprungit 9.4... 9.4 är ingen mil. Så vad gör man? Man fortsätter springa tills milen är passerad!

Så stolt!! Min första mil här hemma..


MIN VÄG TILL VARVET 1

Egentligen så har jag inga speciella mål eller förväntningar på Göteborgsvarvet som går av stapeln den 12 maj i år. När jag var yngre sprang jag detta lopp (samt måånga fler) varje år och har alltid haft som mål att springa det långa. I år är det då äntligen dags att få detta mål uppfyllt. Den 12 maj springer jag runt vår vackra stad.

För att orka runt kör jag träning så ofta jag kan. Det blir minimum (med undantag) Bodypump varje måndag och Zumba varje torsdag, detta för styrka och smidighet. Att bege mig ut på några springrundor som plus här är såklart ett måste. I torsdags så fick jag ingen plats på Zumban utan begav mig ut i spåret istället, idag gör jag det igen!

Känns så galet bra efter träningen så det är något jag verkligen sätter stort fokus på… Det är trots allt detta som hjälper mig runt varvet… Min väg Till Göteborgsvarvet!


SAFETY

Säkerhet kommer först! - Överfallslarm med snygg design.
Fick denna av kära mor, den ligger i fickan när man rör sig på stan sent om kvällen. Jag hoppas att man aldrig, aldrig kommer behöva använda den! Men det känns tryggt att ha den i fickan ändå!
Det är som en försäkring, man har dem.. Men hoppas att man aldrig behöver utnyttja dem!
***
Igår var det inflyttningsfest hos Lovisa, en mycket trevlig tillställning. Blev dock inget "fullt ös" tack och lov, lite mer lugnt och behärskat med härligt sällskap! Idag passade jag också på att sova ut, lyckades ligga kvar till halv 10 idag! Gött är det.
Ska träffa finaste Sofie idag!
MYS

LÖRDAGEN DEN 3 MARS

Bestämde mig för att sova ut idag, så när jag vakna klockan 6 låg jag bittert kvar i två timmar till - mest för att! Sov såklart lite under denna tid med. När klockan sedan närmade sig halv 9 var man uppe och fixa en för-frukost! Ska ju vara lite duktig också så hade bokat in mig på RPM vid 10, intervall cykling. Så jäkla bra pass, helt slut.

Ska placera in min vita kropp i ett solarium nu, sedan hem för en mer ordentlig frukost samt "fotografering" av lillsnuttan!

Ikväll blir det inflyttningsfest och utgång?!


FREDAGEN DEN 2 MARS

Som sagt så många gånger tidigare - Fredag är en sådan go dag!
Passar på att njuta av lite lakrits/choklad och ett glas vin idag, myser ner mig i soffan och slappar.
Tycker den är go, inte lika god som vanlig choklad men med en härlig tvist!
Nu släpper vi bloggen lite och njuter av att hela helgen ligger framför mig.
KRAM

HAIR

Om mindre än en vecka är det dags - Klipp klipp klipp...
Är inne på page?!?
Vad Tycks?

RSS 2.0