RESA

Idag var bror förbi och hämta min underbara Backpacker väska – Denna väska har man många härliga minnen med.

Nu ska den skapa fler för Bror. Lite avundsjuk över att ska bege sig iväg över vintern igen, men sur för att han åker över julen… Nästa år måste han la ändå vara hemma! Ha så kul bror, känner du plötsligt inte för att åka så har du här en som är villig att ta din plats!
Kramen

ATT TESTA

Sitter här med min nya telefon.. Måste ju såklart testa appar mm! La till blogg.se ganska fort så nu kanske man får till bloggandet lite mer! Vi får se;)STOCKHOLM

Stockholms helgen var helt underbar – Tack finaste tjejerna som gjorde min helg!


I övrigt så hade vi utförsäljning på jobbet idag, det har vi imorgon med, sista chansen!! Kom till Sallarängsgatan 3 och besök oss på Panos Emporio – vi har helt underbara kläder som passar i höst!

Hela veckan är fullspäckad, idag var det jobb – Och så råkade man beställa en Iphone 4S med, vad hände där??
Imorgon så jobb och Halv 8 middag, MUMS – BÄTTRE!!
Torsdag – Träning med Charlotte, ÄNTLIGEN!
Fredag – Middag och vin på stan med Niina och Sara, SÅ LÄNGE SEN!
Lördag – Anna date och halloweenfirande med ligan!
Söndag – Träff med finaste Jennifer..

Ja det är lite att stå i så att säga;) Jag gillar


PUSS


STHLM

Det är i huvudstaden jag befinner mig över helgen.. - Ikväll blir det firande av finaste Sofie och Linda, töserna firar 25 så det blir röj!

Igår smaskade vi Fondue, alltid lika fint..

Nu får man börja förbereda sig lite. Hörs when Back in Göteborg igen! Och förresten, nu är flygbiljetter bokade till Storstaden!!

REDO

Denna vecka kommer flyga iväg -  Jag känner det redan nu!
Snart beger man sig till huvudstaden och ska träffa så mycket härliga människor hela helgen att man blir överlycklig bara av att tänka på det...
Har ju glömt Tacka mamma också, TACK för att du tog med mitt mini monster till veterinären!
Bästa mamman är du...
Har ju lagt upp denna innan men den är så söt att den får komma upp igen!

WATER FOR ELEPHANTS

Så galet bra!

En perfekt film för att avsluta denna helg. Tack alla inblandade och GRATTIS till finaste Brita!
Nästa helg blir det Stockholm så redan nu ser man fram emot den helgen... Men först... Måndag, tisdag, onsdag och torsdag!!
God Natt

IMAGINE


PENSIONÄRS-LIGAN

Lördagen blev galet fin – Underbart hela dagen och avslutades med kvällsbakande. Pensionär-ligan var i full gång. Det blev härliga kanelbullar med mjölk… Åldern sköts i höjden, vi gick från 25 till 65 på mindre än en kväll. Så härligt!!

Idag mår man prima, lite bulldegsjäsning i magen dock men det går snart över. Nu är garderoben rensad och soffbordet justerat… Som tidigare nämnt: Jag älskar produktivitet!

Puss


HÄRLIGA DAG

Jag älskar att vara produktiv – jag älskar när jag radda upp en hel lista med saker jag gjort under en dag eller en helg..

En sådan helg är jag inne på nu! Underbart… Jag började med en redig frukost, fortsatte med en springtur, sedan var det dags att plocka in balkongmöblerna och därefter en massor av körande med Anna. Mitt i körandet hann vi med ett besök på systemet och ett besök i affären. Nu ska man börja göra sig klar för en helkväll med två underbara töser!

Känns som att denna helg kommer falla mig i smaken!


LONG TIME NO SEE

God fredag - för visst är den go?

På jobbet idag var det full rulle så tiden gick fort, vilket alltid uppskattas under fredagar! För helt ärligt… Fredagar med god mat, kval fotboll och snabb träff med mamma – sådana jobbdagar får gärna gå fort så man får tag i det goa! Annars i veckan så har det vart mycket som har blivit fixat, inte mycket tränat dock.. Så glassen i frysen kanske man borde låta bli? Njaaa, vi får se hur det blir med den saken.

Ska testa att laga Quorn idag, man måste ju öva för Jennifer kan ju droppa förbi lite när som och då vill man glänsa.
Josefine är hemma från The Big Apple så henna ska man träffa imorgon. Imorgon bli det även lite hålla i hårt för då ska man ut och övningsköra med vännen… Hon är dock grym så man slipper hålla för hårt;)

Fotboll ikväll.. Don’t miss…

Och snälla… Kom ihåg, har man inget snällt att säga… Säg då hellre inget alls!

 

Puss


RSS 2.0