ATT BARA VARA

Hejsan,
 
Denna blogg hamnar i skymundan sen jag fick smått här hemma. Bebisarna växer så det knakar och ni kan fortfarande följa deras spännande utveckling på DENNA sida. Samt följa ännu fler bebisar på DENNA sida!
 
Min vecka har rullat på i snabb takt. Har hunnit med mycket jobb, lite springrundor, målat lister till klädkammaren (som nu får bli klar snart för det är såå skitet här hemma) samt ett seminarium för sociala medier och en mycket fin fredags kväll med bästa Anna.
En bild som inte har med något alls i texten att göra. Men drömmer mig just bort till vackra Miami där jag var för ett år sedan. 
 
Vad tycker ni förresten om mina bebisars namn:
Mirrali’s GRACE 
Mirrali’s BABY 
Mirrali’s SANIBEL 
Mirrali’s MILE 
 
Namnen kommer från världens stränder!

BABYS

Kattungarna som jag så länge väntat på är äntligen här! - 4 sötnosar blev det och familjen är nu betydligt större! http://Mirralis.blogg.se">Mirralis.blogg.se där har ni adressen för att följa de smås uppväxt.

Mys


DRESS FOR SUCCESS

Idag drog jag igång projekt Klädkammare - Denna tömdes på prylar och ska inom kort tömmas från inredning. Sedan är det dags för finputs, byte av golv och målande av väggar. Känns så skönt att jag äntligen tar tag i detta. Lycka även att finaste mamma hjälper mig nästa helg. Nästa helg är det också äntligen dags för bebisar här hemma. MYS!


YOU HAVEN'T MISSED HAVE YOU?

Inte har ni väl missat sötnosarna nummer 1? - Bebisarna som kom till värden i torsdags, MYS!
 
Klicka HÄR och leta er in på Kattungar, Chelsea's bebisar är det ni ska spana in idag. Nästa vecka kommer Zindras och till nästa helg kommer mina härliga småttingar. 

CUTE

Alltså denna killen är ju något utöver det vanliga - SÖTNÖT!!
 

RSS 2.0