2011 BLIR 2012

Det känns alltid lite konstigt när ett nytt år ska ta vid - ut med det gamla och omfamna det nya!
Kvällen ska firas av med Tapas och trevligt sällskap... Har små preppat lite inför kvällen med lite frågor, får se vart det tar hän!

Önskar er alla ett gott avslut och ett gott nytt år!!


ZUMBA

Oj vilken bitter människa jag var på Zumban idag - Inte okej Linda!
Man var tydligen lite sen på plats, salen var relativt full så jag hamna långt bak, dock med mycket plats. Sedan när vi precis ska börja så ramlar lite folk in, ställer sig praktiskt taget på mig.. Vi startar, tjejerna framför kör mer på eget bevåg och mycket bakåt... Den ena sv dem två gav upp efter 3 låtar! Mer plats tänkte jag lite glatt och favorit låten startar - Pegate!! Men nix, tjejen som var kvar blev helt plötsligt dubbelt så bred och hennes mål för kvällen var tydligen att skymma min sikt efter alla konstens regler.
Hon som stod bredvid mig behöver vi inte ens tala om... Höger skriker instruktören, kvinnan går vänster... Snabba fötter, höger, vänster skriker instruktören... Kvinnan ställer sig frågande och lyckas tvista sina ben på mirakulöst sätt... Rena undret att jag klara mig med mina ben i behåll..

Men oj vilken hemsk människa jag är... Dem gjorde ju bara sitt bästa! (not to self - nästa pass står jag läääängre fram) - allt för att undgå fler bittra inlägg.

90min paradise? Eller 90min överlevnadsteknik?

God Natt


BJUDNING

Tackar Jen och Andreas för en mycket trevlig kväll - middag och fika, mycket fint!

Virrade bort mig en del på vägen hem... När blev den två filiga vägen, en fem filig väg?? Hmm borde kanske kört mot Karlstad? Men jag ville ju mot Oslo, det enda på O jag såg var Olskroken.. Så jag hamnade alltså lite fel. Men vad gör la det? Go musik på radion så det rullade på bra ändå.

Nu är det dags för sängen med en bra bok! Mys


SISTA DAGARNA 2011

Dagarna rullar på i en väldans fart - och snart tar årets dagar slut. Ser fram emot date med Jennifer imorgon och en härlig nyår till helgen. Ett Zumba pass på 90 minuter ska man försöka hinna med också, avslutar året på topp helt enkelt.

Får erkänna att det kändes segt att ta sig till jobbet idag, svårt att somna igår, mycket i tankarna... Väl på plats gick dagen fort, även om man fick höra en rejäl groda slinka ut, så rullade dagen på bra! Väl hemma - trevligt tjöt med Jo'so fine och sedan äggröra med julens skinka i! Mums!!

Oj vad man spinner på i detta inlägg... Det blir så ibland... Hmm glöggsug börjar smyga på... Man fastnar fort!

Pussen

(drömmer mig bort till ledighet och andra drycker)


NEWAN

VÄTTLEFJÄLL

Vättlefjäll när naturen är som vackrast - ingen snö under årets jul men vad gör la det?


25e DECEMBER

Dagen som förr var till för att leka med julklappar och umgås i lugn och ro med familjen - dagen som på senare år har betytt utgång i stadens vimmel... Vad blir det i år? En del av mig känner att mys och soffan med "stjärnorna på slottet" låter förträffligt, medan en del av mig vill skicka ut ett sms för att kolla hur livet ter sig på festhållet... Svårt... Låter dagen gå så får man se vart man hamnar.

En riktigt God Jul var det i alla fall


TACK JULEN 2011 - DET GJORDE VI BRA

Så var den 24e december 2011 snart till enda - vilket betyder att julafton är slut för denna gång. Tack finaste familj för en otroligt lyckad och fin dag... Kan inte tänka mig en jul utan er, nästa gång får storebror allt vara med också! Kul att han ringde och tjöta lite dock, mys!!

Det börjar bli dags att inta vertikalt läge i sängen... Så jag säger tack för underbar mat, promenader, härliga människor, spel, god dryck, nostalgi på tvn och de bästa julklapparna! Lägger mig ner, lycklig...

God Jul - vi ses igen nästa år kära vän! Sov gott!


GOD JUL

Så var julen äntligen här - ligger just till sängs med en go tidning och låter den första måltiden för dagen sjunka in. Jul är den högtid jag gillar allra mest så den tänker jag njuta av! Ser fram emot varje stund av denna dag.

Önskar er alla en fröjdefull Jul med mycket glädje och god mat tillsammans med fint sällskap!

Pussar och Kramar


23e DECEMBER

Livet ska njutas - livet ska delas! Jag njuter just nu av att vara hemma med familjen, ligga i bubbelbad och veta att vi har hela julen framför oss! Lycka!!


SNART JUL

Tänk hur mycket man kan längta till något - Jul med Familjen står riktigt högt på min lista just nu. Men först ska man hinna med en hel del. Bland annat ska man fika med två favoriter imorgon, AW med finaste kollegor på onsdag och sedan träning på torsdag... Sedan är vi äntligen där, 23e december och uppesittarkväll!! MYS


NEW YORK - THE CITY - IN DAYLIGHT


FJÄRDE ADVENT

Så var det redan den fjärde advent - att tiden rusar iväg är ingen överdrift.
Har spenderat hela söndagen i säng, än så länge... Men har fått så mycket gjort! En bärbar dator är allt man behöver och vips så är det ena och det andra gjort. Baktips någon? Jag har hela datorn full!!
Ska iväg och köra lite bil strax med Anna, var ett tag sedan nu så det blir spännande att komma igång igen. Får se om man får lite bakat idag också! Mums. Om inte så blir det onsdagens uppdrag.
Nä.. om man skulle ta tag i saker och ting och få lite lunch i magen och en dusch över kroppen!
På återläsande!!

VECKAN SOM GICK

Veckan var full av mys, lycka, jobb, besvikelse och inseende. Ibland känns det verkligen som att veckan springer iväg, sedan när man ser tillbaka var den hur lång som helst.
Veckans start var nog det bästa – Musikhjälpen 2011 drog igång och man blev bjuden på halv8 hos finaste Ylva. Veckan fortlöpte med kvartersmöte där man äntligen lärde känna lite grannar och fick mer info om balkongerna som kommer upp innan sommaren… Att glasa in eller inte glasa in… DET är frågan!
Veckan har avslutats med Zumba och finbesök från Stockholm. Besöket har nu åkt hem och en bakmaskin kommit in i mitt hem. Lånade en från mamma så nu ska man väl sätta igång med julstöket? Först känner jag att datorn och alla dess sökmotorer får vara min vän ett tag!

Puss

GRANEN ÄR KLÄDD

Så mysigt med lite Julkänsla här hemma - Den stora kläs ju först den 23e och då hos familjen. Men härligt att i alla fall ha en liten hemma. Julen närmar sig och känslor växer sig starkare för varje dag. Till och med julklapparna är inhandlade... Och Mamma, du behöver Inte oroa dig, inget dyrt!!

Puss


BDP1

Nu var det ju nästan en vecka sedan jag såg filmen - Men tycker det äntligen är dags för en recension... Det har varit fullt upp hela veckan så bloggen har blivit lite lidande, men ändå..
Breaking Dawn Part 1 var... Hmm det är svårt att sätta ord på filmen... Allt hände, men ändå inget.. Kändes verkligen som en raksträcka inför den slutliga filmen, filmen då... Jag antar att allt det där kommer hända. Dock finns det inte så mycket mer..
Oo detta var svårt.
Filmen förklarar en hel del som i de tidigare filmerna missats, en del saker som vi som läst boken förstod redan i bok 1 och 2 - får här sin förklaring för filmtittarna.
Jag ska inte ljuga, jag gillar filmen. Jag gillar ju alla Twilight filmer.
BDP1 kommer på tredje plats av de fyra existerande filmer. Jag tycker det är riktigt synd dock att den sista filmen kommer först i november nästa år. Den hade gärna fått komma till sommaren iställer! Ifall den hade kommit till sommaren så hade jag förstått uppdelningen av den sista boken lite bättre tror jag.
Detta kan ju vara mitt sämsta blogginlägg någonsin men så får det bli..
Skyller på att veckan varit så fullsmockad! (Precis som jag älskar när en vecka är)
Det har varit jobb, fotografering (med jobbet), träning, härligt GeKås besöka med bästa mamma och syster mm mm. Idag blir det span och häng med Anna!
Har äntligen fått lite julpyntat här hemma också... Det börjar ta sig! Nästa år blir det nog Topp!!
Många kramar

ÄNTLIGEN

Som jag har väntat på denna stund - ja... Sedan juni förra året när jag såg Eclipse!
Ikväll är det i alla fall äntligen dags, Breaking Dawn part 1 - Den näst sista filmen från Twilight serien. Det blev lugnt och skönt igår, middag - gott vin och slappande.. Precis som en lördag ska vara då och då. Även fredagen var fin - Middag hos Familjen Blom! Mums.
Har blivit mycket goda middagar i veckan, i torsdags så var man hemma hos La Familia och åt... MUMS!!
I alla fall, ikväll blir det en date med Jennifer, en klassiker. Middag och Bio!
I Can't Wait!

NEW YORK - THE CITY - BY NIGHT

RSS 2.0