YOU MAKE ME GLOSSY

Månadens Glossybox fick man hem idag - så nöjd igen. Allt luktar så gott att man måste sätta igång och testa allt direkt!


CHRISTMAS

Tog idag mitt första steg mot julen - Jag ÄLSKAR julen. Jag älskar pynt och i år när jag inte är i New York såhär års, ska jag pynta! Jag tog första steget idag... Gjorde en adventsljus-variant. Tog röda mellan ljus (ska byta till vita) satte på 1,2,3,4 samt placerade mini och extramini julkulor i alla dess färger runt. Tycker den blev super fin (men ska byta färg som sagt).

Tog precis även ett annat steg i rätt riktning... Kontakta en PT för lite hjälp med inspiration för gymmet! Återkommer om denna punkt.

Nu får ni allt spana in min kreation:


BESTY

Helgen var klockren - besök på Gekås, Freeport... Middag av högklass, restaurangbesök samt bio och en massa mys. Jag är helnöjd och hoppas Marlene är det också.

Denna vecka är det fokus på jobb så vi hörs!


TWILIGHT

Igår var det dags för bio igen – Marlén var på besök från Stockholm och ville se Breaking Dawn part 2 och jag tackar inte nej till denna film. Tänkte ranka de fem Twilight filmerna nu när jag sett alla fem, så här kommer min lista.

1.     Breaking Dawn Part 2 (femte filmen)

2.     Twilight (första filmen)

3.     Eclipse (tredje filmen)

4.     Breaking Dawn Part 1 (fjärde filmen)

5.     New Moon (andra filmen)

 

Jag har ju även läst alla böcker men minns inte ordningen jag föredrog dem… Får väl läsa dem igen helt enkelt.


LADIES NIGHT

Förmingel hemma hos familjen, middag ute och sedan - Ladies Night med mamma och syster. Grymme dag/kväll som hade allt. Kung Uggla måste jag erkänna var allra bäst i LN gänget, vilken show han bjöd på... Vilken artist.

Idag kör vi söndag och har noll planerat! Ska fixa lite inför nästa helg samt handla... Annars slappas det nog mest i denna härligt lägenhet!

CIAO


BREAKING DAWN PT 2

Bäst hittills - så bra och lyckan är slut att den avrundade på exceptionellt sätt. Lyckan är gjord och nu vill jag ha fatt i boxen.

Tack Anna för en mycket fin kväll!


THE WEEK GOES BY

Min vecka - swish!

Måndag - jobb och träning samt städa hemma!
Tisdag - middag på manana med fabulösa fyra!
Onsdag - indiskt och rött med världens finaste Ladies och coworkers!
Torsdag - ja idag ja... Det är jul från och med imorgon på jobbet så mycket med detta. Sedan fyller en kollega år i helgen så självklart ska hon få en hembakad kaka imorgon. Ja nu har jag fixat och donat här hemma. Allt för att få tiden att gå liiiite fortare så det snart är fredag klockan 17.30 då jag får träffa Fina Anna och se Twilight!! Som jag väntat!!!

Lördag - o så bra denna dag kommer bli, återkommer:)

Kram - nu kokar potatisen till mitt mos


BULL

Igår var det dags för först rundan ut mes nya jobbet och fastighet - strålande kväll. Det blev starbowling med massor av god mat och sedan sexkamp (som femkamp fast en extra gren). Det blev oavgjort mellan lagen... Kanske lika bra det!
Jag gillade köra simulatorbil bäst, så jäkla kul och ganska bra var jag med. Svårast var golf och det jag var nervösast för var Tjuren.
Det gick la sådär på båda två!

Idag får man se vad det blir av dagen. Just nu lockar soffan mest med Så mycket bättre!


PLEASED


ELECTION

Det stora valet i landet på andra sidan Atlanten är i full gång - imorgon bör det komma ett resultat?!

Hoppas innerligt på att inte den lille nisses Romney vinner, det känns inte rätt! Obama känns många gånger bättre så där ligger mina förhoppningar.

Hur "röstar" ni?


INSURGENT

Lånade med mig en bok från Niina för ett tag sedan - nu är det dags att börja läsa. Första boken i serier, Divergent var så bra och jag gillade den skarpt. Ser med spänning fram emot denna del två. Har ett par böcker hemma som jag ser fram emot också, men denna får gå först!


MY OUTFIT

I love Twilight - kör på detta härligt skrämmande tema för kvällen.

Linda vs. Jane


ALLA HELGONA

Idag är det dags för halloweenfest hemma hos Niina - detta kommer bli så kul. Mindre kul kanske att åka hela vägen hem till henne i buss... Utklädd! Men vad gör väl det. Nu först ska man läsa sista sidorna i boken "Ashes".

Kram


GLOSSY

Alltså den är fabulös - färgade linser bland annat!


RSS 2.0