Jisses

Mina öron höll på att falla av - Så sjukt hög volym både musik och mikrofon. Ja självklart snackar vi Zumba på måndagar. Detta får man kanske påpeka för instruktören, mina öron kommer ju snart trilla av. Men hon är ju så Glad! Känns ju elakt att ta ner henne på jorden igen.
Hmm Får fundera på detta ett tag! Till nästa måndag i alla fall.
Annars så inser jag mer och mer för varje minut hemma att jag behöver min hall möbel. Jag tjötar om detta nu jag vet, men jag vill jag vill jag vill. 
I morgon ska man försöka hinna ringa Mio också och kolla om mitt matbord finns inne!
Endast två veckor kvar ...

Bekräftat igen

Precis som en gång förra veckan så får jag bekräftat för mig själv - "min" hallmöbel behövs!
Idag så la man iväg mobilen, på icke bra plats.
Kommer till bilen och ska precis köra iväg. Då slår det mig, mobilen ja.. Den skulle man kanske plockat upp. ÅÅÅ! Jag som skulle fixa lite saker idag under dagen. Får la bli ikväll och imorgon istället. Men nu är jag 150% säker i alla fall på att mitt kommande inköp är VÄL värt pengarna. Innan var jag endast 100% säker;)

TRÖTT

Oj vad trött jag blev nu - Lika trött som min kamera verkar vara.
Soffan lockar något otroligt så jag slänger nog ner mig i den ett tag. Har spanat in lite saker jag måste ta tag i fram över. Känns bra, mycket bättre koll än tidigare känner jag. Detta blir nog bra!

Moments

Så fort jag fått igång kameran (batteri problem enbart) - så ska jag lägga upp bilder på mina happy moments denna helg. Hade dock ingen kamera igår så kvällen delas det inte med av. Däremot saker som just nu gör mig happy, vuxenpoäng happy!
Betalade mitt soffbord idag också - VERY HAPPY moment.. Kommer om två veckor. I lagom tid tills finaste besöket!

Underbara Helg - The end

I går blev en riktig toppen dag - Shopping först hela dagen. Middag ala fabulös och sedan ett oväntat avslut hemma hos Karin. Man skulle ju bara vara hemma helg kvällen men begav mig iväg efter en invite och hade så sjukt kul. Med det sällskapen kan man ju knappt ha det tråkig.
Det blev spel och Wiiiiiii...
Man vann lite, förlorade lite.. Men hade sjukt kul tills energin var helt slut.
Kom hem - Kände mig inte redo för sängen så man spanade lite tv och efter ett tag så lockade sängen mest. Nu är det söndag och frukosten är sedan länge slut och nu väntar man på att något ska ske!
Ha en underbar dag alla.

Hur ska man göra denna gång??


Shopping shopping

Vilken fin dag - fått en massa gjort och en massa bestämt. Nu vet jag till och med vilket soffbord jag vill ha - samt något helt annat till hallen än vad jag först tänkt!
Och vilket grymt bemötande man fick i Chilli butiken - Aldrig vart med om bättre service;) Skulle nominera de anställda till något fint!
Tack mamma för de fina blommorna - och maten, SUPER gott blev det! Hoppas erat blev minst lika fint!
Ses i morgon igen...
KRAM

Halv 8 i min soffa

Perfekt timing - Slog mamma en pling på vägen hem, helt plötsligt blev man bjuden på middag och fick reda på att mitt efterlängtade paket från Asos kommit till huset hemma.
Svängen gick hemmåt och en underbart god fredagsmiddag avnjöts i fint sällskap - Så var syster med också;) haha neee då. Hon ska ju vara så snäll o passa mina flickor och lägenhet när jag gör stlhm så får skärpa mig!
Fick med mitt paket hem i alla fall - 4 fin fina känningar som ska provas, ser små ut men man hopas innerligt!
Nu avnjuts ett glas vin och en blick mot semifinalen i handboll. Kom igen Sverige -- Det verkar vända nu!
Dagen i morgon ska spenderas med mor och shopping o mer shopping. Håller tummarna att jag får tar på mycket - O mamma med som ska ha hantverkare hemma ett tag framöver.
Ha en fin fredag mina finingar

Halv 8 hos Brita

Som jag berättade igår så är det halv åtta hos Brita idag - Tycker alla ska ratta in Halv 8 hos - Sara klockan halv åtta idag på fyran!

Halv 8 hos mig

Om tio minuter så startar onsdagens avsnitt - I morgon kommer torsdagens och då är det dags för Britas syster att visa vad hon går för. Det är imorgon även vår tur att ha halv åtta hos mig, denna gången dock inte hos mig. Vi ska hem till Brita och Brita har lovat att bjuda på samma mat som syster.
Så det blir till att träffas - kolla tv och därefter njuta av maten vi nyss kollat på.
Håller tummarna hårt för syster Sara men det kan bli hårt med tanke på killen igår. Sikken grymme måltid det verkade vara.
Eftersom det är Britas tur att hålla i middagen så betyder det att vi kommit fram till sista middagen av första omgången. Sen börjar vi om igen - Karins tur då. Denna gång med en liten tvist, vi ska börja med teman. Det gör det hela lite mer spännande;)
Nu börjar det strax här så nu får jag sluta skriva. Ha de gött

Ingen bra inredare??

Inte om man lyssnar på mina katters tydliga avsky - Kom hem idag och hittade detta:
Dock fanns den då på golvet... Under såg det ut såhär:
Hmm ja inredningen faller kanske inte tjejerna i smaken.. Eller så tycker dem att det var för ljust inne.. Vi har ju sååå många lampor i vår lilla lägenhet.
Nu får man bege sig ut på ännu en inköpsresa. En av många som är kvar.

Fixat - Klart

Fick ringa SJ idag - Dem ställde ju in mitt tåg från Sthlm. Detta är nu fixat, efter 30(!!)min i kö. Förstår inte riktigt deras kösystem dock. Kön går hur fort som helst, sedan när man är nere på 3 så tar det HUR LÅNG TID SOM HELST!
Jaja nu är det gjort i alla fall. Får åka lite tidigare men det får det vara värt. Kommer hem lite tidigare så det är skönt.
Idag bokade vi även resan upp med jobbet. Kommer bli såå kul att fira 25år!

Dubbel pass

Första gången jag körde dubbelpass idag - Bodypump och Zumba..
Fortfarande besviken på Zumba, dock inte för samma anledning. Sist var det för att man inget såg och det inte kändes kul helt enkelt. Denna gången var det sjukt bra musik, nytt... Shakira spelades, kan inte bli fel;)
Men det gick så låååångsamt. Synd för annars hade det bog var helt okey.
Jaja eftersom man körde dubbelt så blev man sen hem. Och vad väntar då?
En jäkla påminnelse från Tele2.. Min sista räkning har inte blivit betald.. Eh NEJ men skyll er själva. Jag har för sjutton Autogiro.. DRA PENGARNA DÅ!
Lätt att veta att man ska betala in en viss summa som man inte fått räkning på. BLÄ!
Mycket segt i dag faktiskt. Får återkomma. En del saker ska man ju inte printa på nätet. Det man skriver här - finns alltid kvar. Minns det!

Back at the office

Måndag morgon och en ny arbetsvecka har inletts - Denna vecka fyller två fina människor år.
Kajsa my dear och bror min!
Nu får man fokuser på jobb jobb jobb... Fick precis bilderna från höstplåtningen, FAB!!

Sunday evening

Hade en helt underbar kväll igår med riktigt fint sällskap - Vi sippa lite vino, bubbel och en massa massa ost. MUMS!
Sedan begav vi oss ut på stadens gator och dansade och virriga. Haha riktigt kul!
Idag har man vart hemma på kinesisk-söndagsmiddag, fabulöst gott! Tack!!
Nu ska man slappa ner sig i soffan och spana lite tv.
Undrar förresten varför Angeredsbron stängdes av idag? Jag fick ta svängen genom stan istället. Hmm inget på nyheter eller nåt alls. Någon som vet?
Bara det inte var något riktigt hemskt, såsom hopp!

Saturday at last

Äntligen dags för en ledig dag - känns fint.
Tänkte försöka få lite gjort idag, lite handlande, städande mm. Sedan ikväll ska man umgås med folk, gilla!
Inser också att jag behöver köpa - möbler, nya kläder mm mm! Får kanske dock ta detta en annan dag.

Inställt tåg..

Förresten fick ett till inte så fabulöst sms idag - Ditt tåg från sthlm har blivit inställt löd smset från SJ. Ehh okej, vart är då mina pengar??
In på kontot tack!!

FREDAG!

ÄNTLIGEN!
Har nog aldrig känts så gött med fredag - fredag underbara dag. Ska bara stanna hemma ikväll och ta det så lugnt att det inte finns.
Fick ett fint sms av en fabulös kvinna förut, saknar dig otroligt med gumman, snart ses vi;)
Känner lite underbar stress inför lite saker, Fabulös kvinna med underbara fler kvinnor kommer ju hit v 7. Då SKA jag ha ett matbord samt ett soffbord. Tur att man inte hade en lika fabulös helg förra helgen, annars hade man fått leva på nudlar hela månaden.
Händer det något kul i världen annars? Själv ska man träffa vänner i morgon, känns riktigt fint. Jag har ju enbart de bästa vännerna i världen så vad kan man annars känna?
PUSS

Inget jag känner för men sjutton va gött

Jopp så är det - Idag lyckades man (trots en 10reservplats) få plats i Zumba salen.
Ska strax bege mig iväg. Jag orkar väl egentligen inte, slapp o trött och vill helst ligga på soffan och slappa. Men shit va gött när man väl är där, och efter sen! Underbart.. Har ju missat träning en hel vecka redan så nu får man ligga i.
Bästa är också att jag gjorde mat i ordentligt antal igår så idag slipper man laga mat när man väl kommer hem, sedan har man ju bilen med! GÖTT

Hemma i tid

Första dagen på länge som jag var hemma i vanlig tid - passa på att städa och nu tar jag ledig resten av dagen för att mysa med mina flickor.
Bloggar intressant en annan dag;)

JAAA

Självklart skulle det bli en bra dag - Fick nyss ett papper från IS där det stod att mässan stänger idag klockan 8!!
YES!
Nog för att det känns riktigt tråkigt att inte behöva jobba 12 timmar imorgon också så är detta så sjukt skönt.. Haha

Jobbar nog över någon halv timma/timma idag så det går fort att få hem allt från montern i morgon!

o nu e jag glad. Inte nog med att jag inte behöver jobba 12 timmar i morgon, jag får sovmorgon med, jag har bil!

Dålig start - Bra dag

Konstigt nog så har dagen fortsatt bra - Den brukar fortsätta som den börjar.
Men känns riktigt bra. Man ser ju ljuset i tunneln då mässan tar slut i morgon. En del kunder som jag förväntat mig ska komma har inte gjort det än, en del jag inte trodde skulle komma har ändå gjort det.

Nu kommer det besök klockan 2 - skönt för då händer det lite.
Jobbar på med Mynewsdesk där vi på Panos Emporio numera finns. Ansvarig - That's me!

I går fick man sällskap av vår nya praktikant, mycket trevligt - Skön tjej som inte är rädd för att ta i, sånt gillar vi på jobbet!

Resten av jobbet ska iväg ikväll, någon premiär av något slag, eller förhandstitt var det väl. Tur att man slipper sånt! Haha Ehh NE! Men men.. Nästa gång så kanske man kan hänga med, kanske;) Man brukar ju säga - Tredje gången gillt.

Väckning

Shenzi älskar att tvätta matte i ansiktet och bita henne på näsan tills hon vaknar - Hon blir utslängd.
Miranda tycker synd om Shenzi som blivit utslängd och vill också stängas ut från sovrummet.

Timmar senare..

Miranda tycker inte det är kul att vara utestängd längre, krafsar och vill komma in. Matte får snällt gå att öppna eftersom krafsandet hotar att väcka hela huset.

Dörren lämnas uppen - Shenzi smyger in.. Matte ska ändå upp om en halvtimma...
Shenzi leker krig med matte, ska under täcket, matte lägger sig under täcket - Shenzi lägger sig på mattes huvud.

Matte "slänger iväg" Shenzi - Tydligen skitkul för hon kommer tillbaka om och om och om och om... Ja ni fattar!
Natten har vart FABULÖS! Vem behöver sova?
Jobbar bara 12 timmar om dagen ... Sova kan man göra.. Ja någon annan gång kanske??

Snabba puckar

Denna dag har verkligen flugit iväg - Inte för att jag haft mycket kunder, "lite lagom" men ändå..
Vet inte varför men fort går det.
Håller tummarna för att de två sista timmarna springer på bra också!

FY F*N

Eftersom jag vart så flitig och jobbat undan lite så tänkte jag unna mig en kopp kaffe och lite nyheter - spanade in expressen.se och höll på att sätta kaffet i halsen.
Fy F*n va arg jag är just nu ... "Annas skalp blev avsliten..."
Artikeln handlar om en kvinna som var och bada med sina barn, när hon höll satt vid kanten så bestämde sig personalen för att sänka golvet i bassängen.
Det hela gick väldigt fel och en del av annas hår och hud slets av från huvudet, låter fruktansvärt. Läs Artikeln - värd två länkar.

Det som gör mig förbannad kring det hela (hemskt nog att det ens kunde hända) är kommentaren från badhuschefen:
..."Badhusets platschef Joanna Carlsson beklagar det inträffade och säger att hon vill träffa Anna Brattström för att reda ut vad som har hänt och se om det kan bli aktuellt med en kompensation. "

VA!!! Vadå se om det kan bli aktuellt med en kompensation... Det var ta mig sjutton det sämsta! SJÄLVKLART ska hon ha en sån fet kompensation, en ursäkt i tv... Blombuketter i överflöd och allt allt allt. Hon har förlorat en stor del av sitt huvud, hennes barn hamnade i en otroligt svår situation.. Aaaah Jag kan fortsätta. En kompensation kommer inte ta bort allt detta men SJÄLVKLART ska hon ha en!

PINSAMT!

Monday morning

Och hur skönt är inte det? - Sitter och har jobbat i över timman redan. Känns riktigt bra att vara inne på denna veckan. Denna vecka har man ju en underbar helg att se fram emot.
Även om jag redan nu inser att helgen kommer bestå av Städning så är det heeelt okej!
Försöka hinna ikapp med lite träning också. Verkar som jag missar Zumban på torsdag, klantiga jag kom på väldigt sent igår att jag skulle anmäla mig, så reservplats 10 har man. Hmm får la se vad det blir av det. Men blir det ingen Zumba så blir det gym, first time på nya placet. Inte mycket för Gym egentligen, inte när man är själv. Behöver någon som pshar en lite, någon som får en att orka lite mer.
Men men.. Vi får se vad det blir av som sagt.

Hoppas ni haft en fabulös helg med massa kuligt innehåll.

Lite mer idag!

En aning i alla fall - Idag kommer folk in och berättar att dem inte kommer komma, sånt uppskattas.
Är riktigt glad att jag tog kunden igår innan jag gick hem, sjukt trevliga och kommer antagligen lägga en fin order. Men bäst av allt var trevlighetsnivån!

Och sedan, min tjejer.. Ni vet Vink-problemet jag hade på förra mässan?
Gissa vem som höll på att göra "nästan" samma sak igen, mot samma kille!! Ajaj, men jag lyckades undvika pinsamheten i sista sekund! Haha - Antar att det är jag de. Hmm

Nu är klockan snart 5 - Mackdags!

Ny dag - söndag

Oo ljuva söndagar - när man kan ligga och dra sig på morgonen och bara njuta av sista ledigheten. Ja om en vecka är jag där! Nu har man redan vart uppe i två timmar och sitter och jobbar sedan 20 min tillbaka. Livet leker! Haha..
Nu har det börja regna här i Göteborg. Lite slask men det värsta är ändå att man inte längre ser vart isen är, man traskar på och helt plötsligt känns det som marken försvinner under fötterna.
Tycker vi sattsar mot vår nu!

Hoppas alla hade en riktigt fin kväll igår - själv tog jag mig ett glas vin när jag kom hem, mös i soffan med flickorna och begav mig i säng runt 10!


TRÖTTER

Ooh va skönt det hade vart om man fick bege sig hem nu! - Fine bara 45 min kvar men nu är det helt dött i lokalerna. Enbart leverantörer kvar och alla kollar handboll!
Riktigt trött nu, hade en bra rush med kunder i montern men nu är det tomt igen.

Precis nu kom en kvinna o fråga om jag skulle vara kvar till 8, om hon kanske skulle hinna slinka in. Jag la på mitt bästa smajl och sa Självklart är jag det. För det är trots allt därför jag är här. För att våra kära kunder ska få se vad vi har att erbjuda så dem kan köpa!
Så självklart sitter jag kvar här på min stol tills sista kunden har vart här.

NYTT O FRÄSCHT!

Det var precis detta jag sattsade på - Enkelt, vitt och stilrent..

En väldans skillnad från sist eller hur?


Hoppas ni tycker om den också!
Bloggen är ju endå ett år! Då måste man förnya sig lite.. Har redan lite planer om hur den ska se ut framöver.


New design on my blog! The blog is over a year so I thought it was time for something new!


Lagom


Detta kortet tog jag sist snön föll från himlen - Får en att längta till sommaren lite eller hur;)
***

Took this picture the last time the snow came falling down... Makes you long for the summer - doesn't it?


Snowing

Idag igen - Vilken chock!
Sitter här på mässan igen, jag + två killar är de enda på plats. Undrar om dem andra snöat inne?
Själv blev man lite bitter när min buss var 3 minuter sen i morse... Andra verkar haft det mycket mycket värre så man ska nog inte klaga så mycket.
Påminnelse till mig själv - klockan ringer inte på helgerna - Tacka mina monster för endast 5 min försovning!

Nu ska man jobba lite

Why??

Kollade runt på lite ressidor och hamnade tillslut på Resdagboken - BIG MISSTAKE!
Ooo vad jag vill tillbaka, det var ta mig fasiken det bästa jag någonsin gjort. Så mycket man var med om, så mycket folk man träffa, så underbart man hade det..

Det är faktiskt lite kul att läsa igenom gamla inlägg sådär, man kommer helt plötsligt ihåg sånt som man helt glömt bort. Massa roliga detaljer, förgyllde min fredag i alla fall. O alla underbara inlägg från alla där hemma, MYS!

LA AFU - för er som vill drömma er iväg lite;)

Måste ge ett beröm till Resdagboken.se också, dem har banne mig steppat upp sig rejält!
En timma kvar tills hemfärd!

Fredag om en vecka

Oo va härligt det ska bli - Fredag om en vecka.. Vet ni varför?? Jo för då har jag en helt helg framför mig, shit va gött det ska bli. Ni vet la hur man brukar säga. Man uppskattar aldrig det man har fören det är borta! Det är en läxa jag hoppas folk lärt sig..
Haha nu ska man inte vara så drastisk men jag är inne i en svacka just nu.
Har vart fullt fokuserad på datorn och jobb i över 2 timmar nu. Inget drag i montern så jag har riktigt grävt ner mig i jobb. Vet inte vad jag fått gjort men det blir nog bra ska vi se.

Känner att en middag ala förra helgen/veckan hade vart trevligt nu - Pick any one of them...
Men jag ska inte klaga. Sitter ju här med en skål 20 cm från mig som är full av klubbor - mums. Fast jag äter inte godis så det är la inte topp det heller. Men LOKA det har jag att sippa på.
Vem behöver ett glas rött med en fin köttbit när man kan dricka loka och äta banan!

Just det!

Vill ha vill ha vill ha


SKA HA!! - Den är såå fin.. Inser att priset varierar ganska rejält beroende på vart man köper den.
Jag vill dock ha den i vitt, i mitt sovrum! Skulle bli så fint så fint..
Orust pinnafåtölj


Favorit uttryck

”Blanda inte in mig i vårt förhållande”


”Jag jobbar inte så!”


Back in businesssss

Så sitter man på mässan igen - Känns knappt som man lämnat den.
Första hela dagen man blir här så hoppas på många besök!

Tycker det är lite komiskt, kollade lite ansiktsboken igår... Någon hade en status rad - Vaknade och kollade på facebook, läser massa status uppdateringar att det snöar ute, f*n va segt.

Haha Facebook har då blivit ett lathetsfenomen. Nu behöver man inte längre vrida nacken åt förnstret för att själv konstatera att det snöar ute. Nej nej, nu loggar man in sig istället. Då slipper man ju kolla ut själv, det som är så jobbigt;)

Idag åker lillebror till Frankrike för att glassa i skidbackarna... Ha så sjukt kul bror! Och tat lugnt;)

Oroliga jag

Bror är nere och lever skidparadis liv - Här hemma läser man om 25åringar som åker in i träd i Österrike och förlorar livet. Snacka om att man blir nervös. Insåg ganska snart att det var fel ort i Österrike, skönt det. Sedan uppdaterades bloggen dem har där nere och oron la sig helt.
Tycker dock sjukt synd om dem som inte fått slappna av efter att dem läst den hemska nyheten. Mina tankar går till er.

Annars sitter man på mässa och håller tummarna för många besökande. Vill visa upp våra snygga produkter.
Ska smaska i mig min macka och sedan ge mig ut på jakt!

CIAO

NYTT? - Här med?

Har jobbat så mycket med jobbets profilering att jag är i ett stim så att säga - Kanske man borde ta tag i denna bloggen också?!

Det är ju kul att förnya lite..
Kika in headern jag gjorde för jobbet - http://www.finest.se/panosemporio
Vad tycks??

Vad hände med lunchen?

Haha helt galet – okej att vi ska bemanna montern så mycket vi bara kan. Men när man lämnar den 13.10 och sitter på plats igen (utan att stressa) redan innan 13.35 så är något inte okej! Jaja.. Som sagt – Bemanna montern är viktigt!


Spännande vecka

Med otroligt mycket jobb – nya människor och nya produkter. Jag gillar när man har mycket att göra, dagarna rullar på så mycket fortare då. I veckan är det fokus på den nya hemsidan – mycket som ska färdigställas runt denna, samt mässan!

Hoppas på mycket folk i montern så dagarna rullar på i fin takt. Och se här, internet lyckades man få igång också, otekninska Linda kan!


Panos Emporio - NYTT

Har du inte besökt den än? – Då är det bäst att kika in…

www.panos.com

Stoltare kan ingen va;)


Pingvinen

Precis så känner jag mig när man försöker ta mig fram på isvägarna där ute – Måste börja spana in andra människor för att se om dem ser lika dumma ut som jag känner mig!

 

Hann tack och lov till träningen idag, tack vare bussen höll jag på att missa den totalt. Men hann det gjorde jag och gött var det!


Bra söndag

Har vart runt med mamma och kollat idag - Hittat fina möbler som man ska fundera lite på. Matsalsbord som kommer stå perfekt i köket men det blir kanske lite tajt i vardagsrummet, får mäta lite mer!
Fått inhandlat mat till små tjejerna också, känns bra.
Tack för idag mamma..
Bjöd på lite middag igår - mycket trevligt för övrigt så nu ska här smaskas rester!

O Happy days

Jag lyckades !!!!! - Happy days oooh Happy days.
Datorn is back on, behövde väl en pause och la av helt enkelt. Jag öppna upp och rensa 3 gånger och ÄNTLIGEN fick jag igång den. Nu kan man göra allt igen, hålla koll på bussar, pengar, träning mm.
Fabulöst!

Datorn är kaputt!

Så har det hänt igen, datorn bestämde sig för att lägga av – kopplade in min Ipod och datorn blev svart, har testat allt men inget verkar kunna väcka den till liv. Tack och lov för Josefine som kollade upp när min träning började igår annars hade jag missat den också då den låg på ny tid.

 

Jaja… Får be min bror komma och kolla på den. På något mysko sätt lyckas han alltid väcka den till liv igen!

 

Ikväll är det fredag – Thank god eller vad säger man? Och den ska spenderas med fabulösa tjejor – Anna och Josefine och Fajitas och… ja vad mer? Det får man se helt enkelt..

 

Ha de gött så höres vi när datorn vill!


Första Semlan

Smaskade i mig en Semla här om dagen - Mums vad gott, semlor är underbara. Så fett och mumsigt.

Undrar hur semle året slutar när man börjar såhär tidigt. I like!

Ledig dag = 13dags jul

Tänk att det redan är 13 dagar sedan jul - underbara jul.
Kickstartar dagen som vanligt och dricker kaffe o proviva, mums.
Såg precis att Solsidan kör en säsong 2 - start den 16e januari, ska spana in denna säsong mycket bättre än den förra!

Tack!

Tack mina fina tjejer för en riktigt underbar kväll - PUSS

Middag 1

Hos mig - När som helst.
Blev stressigare än väntat, bilproblem mm.. Men Tjejer kan;)

Bokat

= Hemresan från Stockholm... - Ska upp dit på lite intressantheter. Uppresan inte bokad dock..
Mamma - Tack för idag!

3 middagar - underbar start

Det blir 3 middagar på en vecka - en dock på linne och inte hos mig men fabulöst sällskap så plats spelar ingen roll. Denna vecka kommer verkligen flyga förbi!
Så fick man idag reda på att onsdagen är halv.. Eller ja vi slutar 2 utan lunch. Men gött är det. Onsdagen är också den dag jag har första middagen. I morgon ska spenderas med mamma och inhandlande av en massa mat.
Mums!

Suget

Efter godis är helt galet - Jag ska (precis som varje år) inte äta godis fören Påsk.
Det kommer absolut funka, något annat tillåts inte. Men shit vad jag är sugen på allt just nu. Har smaskat i mig pepparkakan som är kvar. Mjuk o god... Ändå vill jag ha mer mer och mer.
Hmm... Blir nog bra när vardagen kommer igång, jobba - träna... Så dära!
Te får de bli... Har fortfarande Lussekatter kvar också;)

I väntan på mat

När man är hemma en hel dag känns det som man är hungrig jämt.. - Inte så konstigt dock, när man jobbar äter man frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och när man kommer hem - en sen middag.
Inte konstigt matvanorna blir mysko när man befinner sig hemma en hel dag.

Nu är det lite som på jul. Istället för vänta på Kalle så väntar man på att klockan ska bli middag!

Får snart besök av mamma så väntan är okej!

Bloggen över året

Bloggen firar året - Startade den för ganska exakt ett år sedan - and still going strong;)
Får se hur länge man har kvar den men än sålänge känns det bra.
Ska försöka strukturera upp lite saker idag - kommer bli så fullt upp hela januari att det känns som att årets första månad kommer flyga iväg!
Det gäller att hålla i!

GOTT NYTT ÅR!

Idag är det ett nytt år som startar - GOTT NYTT PÅ ER ALLA!!

RSS 2.0