Snart dags igen

Upp med bilder i Dropboxen - Sätta igång diskmaskinen - Fixa lite inför imorgon - Ta fram kläder till imorgon, AW = Buss till jobbet = lite tidigare morgon = lite tröttare linda på lite mindre tid.
Nu snart är det dags för Zumba och idag ska banne mig Dusko vara på plats, känns braaaa!
Nope nu när jag gjort allt jag ska på 5 min så ska jag byta om och göra mig redo. Massa vatten kommer garenterat att behövas, let's do this... Inte bara modellerna vill vara snygga på eventet om en knapp månad!

Casting

Det blev en lång dag med jobbet idag - Först mycket jobb på kontoret - sedan var min kollega och jag med för att casta lite modeller. Var väldigt roligt, kändes bra! Vi fann några pärlor och nu är det mycker jobb med att välja ut kläder och sådant, mycket intressant!
Var inte hemma fören efter halv 9 men så är det ibland, gillar som sagt när man har mycket på gång. Hoppas tjejerna och killarna var nöjda dem också!?
Nu sitter man i soffan med en kopp te och Greys Anatomy... Sängen kallar, längtar!

Fulle rulle hela tiden

FABULÖS Lördag - Tack underbara Josefine!
Hon hade visst inte sett presenten heller så det känns bra;)
Söndagen var slapp o go, måndag jobb o träning - Idag jobb o klipp klipp klipp, ska fixa bild! Piffade mest upp frussan lite, känns galet bra. Imorgon blir det jobb - länge med avslutning på C.... ja ni!
Torsdag jobb o träning, fredag - jobb o AW, lördag?? Oo underbart med fulle rulle vecka hela tiden. Ska få upp lite bilder från helgen också.

1 Vecka

Dem är ju så ljuvliga!
Chanjelis.se

Idag är det ingen vanlig dag -

För idag ska det firas födelsedag - Inte min egna dock!
GRATTIS UNDERBARA JONNA på din 25års dag, hoppas du blir firad ordentligt söderöver.. Här hemma i Göteborg ska man se till att Josefine får en fin kväll. Ska iväg och hämta upp och köpa lite saker inför kvällen bara.
Man började dagen bra - Sov ut - Gick en promenix - och nu ska man fixa lite och städa lite!!
GRATTIS FINA MÄNNISKOR

FREEEEEDAG

Favorit dag - underbara kväll... Ska nog mumsa i mig lite ben & jerry snart, hade vart gött. Imorgon är det Partay för Josefine, inser nu att man kommer behöva fixa lite detaljer imorgon. Fikc till slut min inbjudan! INTE i posten dock, tror fortfarande på en skurk till Brevbärare, fick den på mejlen istället. Nu känner man sig välkommen igen, GÖTT!
Nu väntar min soffa och slapp och som sagt kanske lite glass.

Brevbäraren har snott min inbjudan!

Den lille jäkeln - Blev han såååå avundsjuk över att jag skulle få gå på finfest och fira min vän att han kände att han bara måste sno den? MIN inbjudan, INTE din!! Hmm himla elakt måste jag säga. Har väntat på inbjudan ett jäkla tag nu och så inser man att Mr Mailman har snott den. Postisar - Dem kan man aldrig lite på (jag borde veta, jag känner ett par) (och jag har även vart en)... Men nu har jag fått nog!
Snälla snälla herr brevbärare - ge mig tillbaka min inbjudan, lägg den i brevinkastet så är allt förlåtet, jag lovar!
För aldrig kan det la vara så att Josefine faktiskt inte bjudit mig? Skulle jag aldrig tro, skyller helt enkelt på herr brevis!

En helt vanlig onsdag!

Dagen på jobbet idag gick långsamt - Jätte konstigt faktiskt, med tanke då på hur mycket det faktiskt va att göra! Det var dock en bra dag, gillade... Utanför blåser vinden som bara den och den verkar hålla i sig. Ska strax spana in Glee och sedan Greys Anatomy, därefter skriker sängen efter mig, vad är det med den här tröttheten?? Försvinn - go away, stick! Hmm det ordnar sig;)

NEJ NEJ Nej neeeeeej

Fan också - Tror Josefine såg sin present i min kamera i lördags. Jäkla skit vad dumt! Varför kunde jag inte bara tagit bort bilderna. Jag som var såååå nöjd med min present detta året!
FAN rent ut sagt.
Har verkligen för mig att hon spana in bilderna på kameran och det känns som att hon har sett den. Inte bra, inte bra alls. Nu får man kolla på alternativ!
Ska gå och dränka mina sorger - I köttfärs!

Josefine

GRATTIS min underbara vän! - Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Josefine's dag...
Önskar henne den bästa av dagar. På lördag får man själv fira henne! Gillas.
PUSS


McDonalds

Hahaha detta trodde jag då aldrig - Men så rätt på McDonalds. Deras nya reklam om lilla Sverige lagom, tycker den är klockren... Se den
http://www.youtube.com/watch?v=wGkrr31URyo

Kärlek

Mina fina vänner! Tack för att ni finns... Snart dags att ses igen tycker jag!

Vad händer idag?

Lördag - härligt!
Har dock ingen blekaste över vad som händer idag dock, ska städa lite här hemma har jag dock tänkt, damsugaren är lägenheten i ett stort behov av.
Får hålla ögon och öron öppna över vad som kan tänkas hända under dagen...
Kramen

Sötnosar är dem alla 4!!

Så fick man äntligen se dem alla 4 - Dem är så små så små och såååå SÖTA!
Spana gärna ni också. Om ni vill följa deras uppväxt så kommer ni kunna göra det på chanjelis.se
Inte ens ett dygn gamla... Kärlek!
Och ingen har la missat att det är fredag idag - Ännu bättre.
Fick hem mina sista pusselbitar idag också, sjukt nöjd!

On the job!

Vilket proffa man ser ut som eller hur? - Spana in bloggen!! It's a dirty job (eller inte alls) and I'm the one who is doing it. Jag och Emelie fotade loss!
ZINDRA lilla (bitchen) godingen har fått sin fjärde kull idag - Den kommer bli hennes sista! Oooo vad jag har längtat hem till familjen sedan jag fick första smset i morse! Ska skynda mig hem direkt efter jobbet och spana in dem små underverken. Ska fota lite också så även ni kan få ta del av de små!

Hahaha... Luring

Hörde precis världens brak i köket - Miranda och jag sitter i vardagsrummet... Man hör Shenzi springa iväg i köket och när jag reser mig upp och går ut i hallen ser jag Shenzi glida den sista vägen i liggande ställning... Hahaha Hon kollade på mig precis som, oo Hej Matte kommer du?
Hon måste ju vara den smartaste lilla gangstern som finns. Haha hon tror verkligen inte att jag fattar att hon precis rivit ner kastrullen i köket (från diskstället).

DÄCKEN

Så tog man äntligen mod till sig och svängde in på macken - Försökte verka oberörd när jag tog fram luftsaken och koncentrerade mig för att inte se ut som det frågetecken jag kände mig som.
Skruva loss ventilen, satte rätt sak på rätt plats (tror jag) och vad fick man se.... Det behövs INTE alls luft i däcken, eller jo - det är klart det gör men ingen mer luft!
Jaja... Bra att kolla lite då och då eller? Jag satt där någon minut för att det hela inte skulle bli för uppenbart, alltså att jag inte behövde luft.
Reste mig sedan i normaltakt, satte luftsaken tillbaka där den hörde hemma och gasade där ifrån. Mission completed!
Nu ska här jobbar, blev tack vara detta Väldigt tidig på jobbet idag men vad gör la det. Ska kanske slå på lite kaffe?

Hem till familjen

Bror kom ju hem i söndags så det var hem och fira jul och födelsedag i hans ära idag - Hoppas han gilla klockan jag köpt till han! Vi åt fabulöst god middag, plankstek - Mumsigt
Lekte fotograf på jobbet idag, tror det blir bra! Nu har man även hunnit med och fixa o dona här hemma lite så nu väntar man på Grey's Anatomy som börjar ikväll. Ska smsa josefine först bara;)
KRAM på er...
Blir nog hem ien gång till i veckan, Zindra är en sådan tjockis att nu spricker hon snart... Hoppas på många många små och en smidig förlossning!!

Fylla på luft...

Var det tänkt på schemat idag - Blev det så?? Nope, Jag skyller min lathet på okunskap och enbart det. Hade jag haft full kunskap om hur detta ska gå till så hade jag Självklart slängt i lite luft i mina kära däck..
Ska bara plugga lite innan, återkommer!
Hmmm Kanske ska fylla på luft Asap... Nyttigt o veta!
Men se man där, kollegan var inte ute och cykla ändå, 2.0, det är den siffrar jag siktar mot när jag tankar däcken!
Okunskap gör mig matt - Måste sluta vara så tjejig.
Klart jag ska kunna fylla på luft i däcken. Läs länken och lär er Why!

Favorit från Mello...

..."Because we're always on the list..." Just got to Love it, Mr Danny him self!

 


Halva dagen gick åt

Men helt klart värt det - nu har jag ett projekt mindre att tänka på. Nu får vi se om tidsplanen hålls bara, håller tummarna stenhårt!
Dagen är inte helt slut än... Så nu ska jag lägga mig på soffan och slappa lite.
Hoppas ni andra har en lika fin söndag som jag.

Saade

Får la säga Grattis till Grabben som tog hem det hela - GRATTIS Erik!
Han tog alltså hem seger i Melodifestivalen 2011, Danny boy kom tvåa... Kändes väldigt enkelt tippat att dessa två skulle komma bland de första. Enkla refränger som sätter sig, två snygga killlar som får alla tonårstjejer på fall etc etc. Personligen hade jag ingen favorit faktiskt men helt okej att Saade vann - Vinner man både den internationella juryns röster samt folkets röster så förtjänar man la att vinna?
Nu blir det sängen för min del, denna tröttheten kanske försvinner imorgon?? Vågar man drömma?
Lillsnuttan som kom lite väl nära ljusen på bild, ikväll!

NY SMAK

Helt okej måste jag säga - Hade dock änskat lite mer svarta vinbär smak!

Shopping lördag

Köpte såklart inget till mig själv eftersom jag kör på fattigmånad - Köpte ju i och för sig mat...
Present till bror som kommer hem snart blev det dock, känner mig riktigt nöjd, hoppas han bir det med!
Ska nog fira han ordentligt på ondag. Känns nästan konstigt att ses när han varit borta så länge. Inser nu att han varit borta lika länge som jag när jag var på min jorden runt resa... Känns just nu som en evighet.
Nu är jag riktigt trött, får de vad som händer ikväll... Har inte hunnit med mitt projekt så mycket dock! Får sitta med det imorgon kanske.
Nu drömmer jag mig bort...

...

Fredag kväll - ÄLSKA!
Är så galet trött idag, sjukt skönt att veta att man får sova ut imorgon - eller? haha, vem vet...
Nu ska jag slappa ner mig i soffan med lite popkorn!
Hoppas ni får en fin fredagskväll...

Happy Friday!

Önskar er alla en underbar fredag - Imorgon börjar helgen!

Snart helg

Och som jag längtar just nu - enbart för att jag vill SOVA! Är ju så sjukt gött...
Sedan kommer ju bror hem i helgen också, om jag inte missuppfattat det hela - ska försöka möta upp mamma också så man får lite saker inhandlad. MÅSTE slutföra mitt projekt som jag började med förra helgen också. Jag behöver helt enkelt en helg nu.
Ska serva bilen lite också, den lille behöver spolarvätska! Och lite luft i ena fram däcket också... Och egentligen skulle den nog behöva verkstad också, den lille lampan ger sig inte denna gång.. Ja annars är allt bra - eller den kanske behöver en tvätt också. Men SEN är allt topp med den!
Snart kommer det nya såna här sötnosar hem också, får nog flytta hem lite;) Tar ju sjukt lång tid innan jag själv får sådana igen!

Svar...

JA! - Man kan fixa en lasagne på köttfärs som varit fryst, tinad och instoppad i kylen i två dagar. Än har man inte blivit sjukt i alla fall!
Nu blir det dock till att äta Lasagne i flera dagar eftersom matlådorna tog slut innan jag kommit till hälften. Måste komma ihåg när dem alla ligger i diskmaskinen!

Ingen bra natt

Kom hem efter de underbara passen igår - Åt lite mat, orkade dock inte göra lasagnen såklart!
När jag fått i mig maten så började en låg smärta sprida sig över magen, ja Över magen, kändes inte som vanlig magont... Jag tänkte inte mycket mer på det, klockan 22 hoppade man i säng och där började plågorna på riktigt.
Har haft magkatarr innan så funderade om det kunde bero på att den kommit tillbaka men detta var mycket värre. Min magkatarr brukar göra mig enbart illamående med en svag smärta vid magsäcken. Detta var smärta över hela magen. Jag testade allt - klockan 2 var jag till och med redo att försöka få upp något som kanske låg i magen - dålig mat var en tanke. Men inget funkade, inget hjälpte - Det kändes som att någon högt flera knivar i mig!
Somnade tillslut och begav mig iväg till jobbet några få timmar senare.
Diagnostiserades av våran undersköterska - Gött att ett sådan börjat, helt underbart go tjej! Hon berätta att hennes magsår börjat på liknande sätt. Hon hade magkatarr och hade sådana sjuka smärtor ibland att hon inte kunde sova. Hon tipsade om Medicin och när Malin säger - köp denna -ja då springer man visst iväg och köper den.
Denna blev det!
Hoppas på en sjukt snabb bättring för detta är smärta! Oo jag blir så trött, orka med sånt här!
Jaja livet går vidare. Hoppas på mer sömn i natt dock.
Nu står en Lasagne i ugnen så snart ska man mumsa i sig den;)

Lasagne??

Fryst köttfärs - ställs fram för att göras om till Lasange, kom dock på att jag redan hade mat ca 5 timmar senare... Köttfärsen las in i kylen..
Skulle göras till Lasange idag, men Zumban drog ut på tiden så den får vänta till imorgon istället..
Frågan är nu - Kan man fortfarande äta köttfärsen??

Ny instruktör

Hade en ny goding på Zumban idag - Haha, helt galen!! Sjukt kul. Han körde till och med på med Mikrofånkåt med September...Stört skön grabb!

Söndag - slapp?

Det brukar ju vara tänkt att söndagen är vilodagen - Inte för att jag gör något jätte ansträngande men inser att det jag nu tagit på mig kanske är lite väl mycket. Önskar jag kunde förklara närmare men det är hemligt;) Men kommer återkomma med fakta såklart.
Skulle börja med detta igår egentligen men det blev stan och fika med Josefine några timmar istället. På kvällen drog vi till Lovisa som är hemkommen från La Espania, brun o så fin... Mycket trevligt!
Nu ska jag äta lite lunch och sedan ta tag i mina åtaganden igen!

Mys fredag - Fina vänner

Hade ju fin besök igår - Underbara vänner på besök. Vi tjöta och tjöta... Hade det riktigt mysigt helt enkelt. Perfekt för en slapp fredagskväll. Idag är det lördag och så sjukt underbart att veta att man har en hel dag ledig samt att man kan sova ut i morgon med. Detta måste vara den bästa tidpunkten på veckan;)
Har litegrann att fixa med idag, lite smått och gott som ska bli gjort inför födelsedagar mm. Kan ju pga det inte skriva här vad jag ska hitta på.
Nu kom lillsnuttan upp och la sig i mitt knä så nu ska jag lägga bort datorn och mysa lite. Hmm kanske ska sätta på en kopp kaffe till??

Idag är det dags

Träffar två av mina favoriter snart - Kommer bli topp!
Nu ska man få i sig lite mat och därefter få på sig lite make..Kläder?? hmm får fundera på dem ett tag.
The place I call Home!

New wekeend

Så sitter man på kontoret - Fredag igen, härligt är det... Denna vecka har gått så sjukt fort, hoppas sen saktar in lite under helgen.
Ska ha fint besök ikväll, Fab 3 kommer att umgås med kvar-lämnat-tömning under kvällen. Kommer nog bli hur fint som helst!
Men först - en hel del att fixa på jobbet så bäst att fortsätta nu... Ha en fin helg alla underbaringar! Och ni missar la inte Tävlingen eller hur?? - Som sagt, ett pris man vill vinna!! I alla fall om man vill ha det perfekta 25års kittet inför alla spännande äventyr i sommar!
PUSS

Panos Emporio söker personal!


Trådlös

Det tog mig alltså 4 månader för mig att få mitt trådlösa internet att funka - Vilken bragd. Tänk om man varit såhär seg på jobbet - Vi behöver en annons imorgon - Du jag återkommer så fort den är klar... 3 månader senare - Annonsen?? - Eh ja, första utkast har jag här
Skandal!
Men NU är det klart i alla fall, störtskönt!

Handledare

That's me - and proud of it
Idag har jag vart på handledar kurs med underbara Anna - Helt klart värt tre timmar i skolbänken bara för att få träffa henne! Hon kommer helt klart ha sitt körkort till sommaren, helst nu när mitt felfria rykte som handledare står på spel.
Igår var det mer stress som gällde. Hade som vanligt dubbelpass, bodypump och Zumba, dock hem lite senare än vanligt så mycket hann man inte med. Hem, Äta lite, träna, hem o laga mat, försökte kolla lite Oscar och sedan decka i säng.
Nu är det B.B som gäller - visst ikväll man ska spana in detta program på Tv11!
Sedan sova!

RSS 2.0