KLÄDKAMMARE

Sitter och klurar på hur jag vill ha det i min klädkammaren - kammaren som för tillfället är full med massor av olika saker och som behöver en rejäl rensning. Jag vill ha mycket plats för förvaring och för kläder/lakan/handdukar etc. Det få bli Elfa-system och nytt golv samt något nytt på väggarna. Jag känner att ett besök på IKEA inom kort kan vara på sin plats.

(Kom precis på att jag glömt deklarera, fick ta en paus i bloggandet och nu är det klart... Tillbaka till inlägget)

Hmm vart var jag, just det - Min klädkammare!
Jag tänker mig cleant och enkelt inne i det lilla rummet, ett snyggt trägolv som jag måste hämta hem från mamma! Jag vill bara sätta igång så det blir gjort någon gång, det är väl det sista "stora" jag har kvar att pilla med i lägenheten. Jag ska även byta ut alla mina dörrar, det tror jag kommer lyfta hela lägenheten, men annars är det bara Piff och roligheter kvar. Lägenheten är LÅNGT ifrån klar men jag känner att jag vill få det stora avklarat först för att kunna ägna mig åt små sakerna. Däremot är det absolut Nu aktuellt att ta tag i saker och ting. Det absolut bästa vore om klädkammaren kunde vara klar innan bebisarna kommer runt midsommar (jag hoppas så att det tagit sig denna gång)... Men som sagt, ett besök på IKEA först för lite span, får ta med måtten på rummet så man kan göra besöket mer seriöst.
Någon som har några bra lösningar eller tips och idéer så tar jag mer än Tacksamt emot förslag!

Kramar

INFÖR VARVET

Igår var en mixas dag - morgon promenad eftersom vädret var härligt, sedan lite shopping efter nya träningskläder... När jag kom hem bestämde jag mig för att testa kläderna på en springrunda. Rundan slutade på 15km och jag var helt slut! Anledningen till att jag var så slut var på grund av att jag inte drack något på hela tiden. Jag var så törstig och helt uttorkad. När jag väl var hemma sa kroppen emot och jag drack nästan en liter vatten, en proteindrink och ett glas med resorb. Nu inser jag vikten av att dricka under varvet, för sådär vill man inte må igen!
Jag sprang runt 15km på 1 timma och 36 minuter, känns godkänt?

På kvällen var det häng hemma hos Anna med Linda och Julia, ytterst trevligt!


DANNY SAUCEDO

Min ursäkt till Danny – Jag vet att han själv antagligen inte kommer läsa det här, eller ens bry sig.  Men jag vill ändå ta hjälp av detta verktyg för att be om ursäkt.

För nästan ett år sedan hade vi en säljdag med jobbet som avslutades med middag och en drink på Heaven 23 här i Göteborg. Detta var före min glasögontid och jag såg la kanske inte sådär jätte bra. Vi sitter och tjötar och jag får syn på något i baren som skulle kunna vara riktigt fint. En kille i grå hoodie, slapp och härlig stil och det verkar som att hans drag är mycket väl godkända. Då jag inte såg detaljer längre än till 0,75m så bara glodde jag… glodde lite mer och sedan en aning till. Why? För att jag ändå inte såg någon reaktion, lite kul! Efter en kvart/tjugo minuter säger min kollega… Är det inte Danny? Hon säger det på ett sådant sätt som får mig att tänka, borde jag veta det?
Jag frågar lite intresserad … Oo vart?
Hon ser aningen förbryllad ut och säger – Han i grå tröja i baren?!

Ping – Killen jag har trakasserat med min blick i närmare 20 minuter är alltså Danny. Danny som är känd och som ”alla” vet vem det är. Han trodde ju garanterat att denna gloende tjej spände ögonen i honom enbart för att han är just Danny.
Jag ber om Ursäkt! Det var inte min mening att glo som ett fån, om det är till någon tröst så visste jag inte att det var du... I min syn så var du bara någon som kunde vara en läckerbit! Låt oss hoppas att han kan förlåta mig, även om han inte alls minns incidenten som antagligen händer han mest hela tiden!

Varför tar jag då upp detta nu, ett år efter? JO för att förra veckan hände det nästan igen. Killen var i Göteborg och traskar ut från ett uteställe på Avenyn och man glor igen! Jag måste snabbare börja se vem det är jag glor på! Igår läste jag återigen att han skulle befinna sig i Göteborg… Därför känd jag detta tvång att få ur mig min berättelse och be om Ursäkt.

Jag ska kanske stanna hemma ikväll så det inte händer igen!?

Tack för er tid, är det någon som känner Herr Danny – Framför gärna min ursäkt!


VUXEN

Det är helt otroligt hur vuxen man är - får problem med MIN tvättmaskin, tar själv tag i att försöka problemet... Misslyckas! Kontaktar tillverkare, Hej Elektrolux. Bokar tid för att dem ska komma och rädda min garderob från att bli helt utmärglad, minimum 1000kr. Kan inte vara hemma själv så får ringa Mamma som är underbar och ställer upp som dörröppnare (vakt).
Alltså jag är så vuxen, lyckliga mig!


TRÄNING

Fokus just nu ligger på jobb och träning - mindre än tre veckor kvar till GBG varvet så nu måste man komma igång. Bodypump igår och Bodybalance idag... Tror det blir springrunda imorgon, zumba torsdag, vila fredag och RPM på lördag?!? Känns bra.. Känns som att strandkroppen är möjlig, vi får se:)


FIN LÖRDAG

Igår bar det en mycket fin lördag - efter spabesöket kom Niina hem till mig för lite vinpimplande, förträffligt trevligt. Efter ett tag kom även syster och kompis förbi och dessa skjutsade oss till stan där utgång väntade. Det blev Lounge och väldigt trevligt.

Slappande idag och besök samt middag hos familjen, kattungarna är så söta nu att man inte vet vad man ska ta sig till!

Nu blir det mer slappande fast i soffan med tvn!

Kram


ENERGIKÄLLAN

Starka rekommendationer - besök Engerikällan i Göteborg och ta en duo-behandling med choklad och chili! Ljuvligt, skönt och välbehövligt... Syster och jag fick denna underbara julklapp av mamma och idag var det äntligen dags! Man fick fotbad, massage (rygg och jag valde fokus på nacke), en inpackning för kroppen och en ansiktsmask... Så otroligt skönt. Vi gick hos Jessica V - väldigt fin tjej som visste vad hon syssla med!

Jag säger stort Tack till mamma och tack till syster!!
Kram


VILKEN DAG

Vilken dag jag har framför mig - först ska man bege sig på en promenard till affären, inhandla lite smått och gott. Sedan kommer syster för brunch och en fullspäckad spa dag!!
Ikväll blir det vin pimplande med finaste Niina... Det känns som att denna helg kan bli hur grymt bra som helst! Lite skillnad mot förra helgen då jag gjorde absolut Ingenting.
Men här kan man ju inte sitta, nu får man sätta lite fart!
Kramen

BEBISAR

Så var det dags för den andra och efterlängtade kullen hemma hos familjen - Chelsea fick tre små, vi tror det är två flickor och två pojkar men det är än väldigt svårt att se!
Jag skippade träningen för att komma hem, se de små och äta pizza. Kändes ju riktigt gött tills man kom hem till sig och såg startbeviset från Göteborgs Varvet på mattan innanför dörren... Haha, jaja en månad kvar och det kommer bli succé!
Imorgon Fredag..
Kram


HUNGERSPELEN

Jag kom precis på att jag helt missat att berätta vad jag tyckte om filmen - Hungerspelen!
Efter att ha läst boken förväntade jag mig såklart mycket, jag väntade även på en hel del saker när filmen pågick... Små saker som jag personligen tyckte förhöjde boken! Om man saknar dessa delar om man inte läst boken? NEJ, det tror jag verkligen inte. Jag tycker dem fick med det allra mesta och fick samman filmen bra. Jag tänker ABSOLUT gå och se tvåan så fort den kommer ut... Den boken är redan färdigläst och inom kort så även nummer tre!

Gå och se Hungerspelen och berätta vad du tycker!

BRUN


Efter att ha varit hemma enbart några dagar så börjar färgen försvinna - Jag vill inte!

INGET SPECIELLT

Idag tisdag har det inte hänt mycket speciellt alls - jobb, handlande av mat och städning, that's it! Not at all exciting men vad gör la det? Slappande i soffan med den enda tjej som är hemma... När hi bara är två hemma får man passa på att mysa lite speciellt:)


SÖNDAG PÅ HEMMAPLAN

Helgen har gått i slapphetens tecken - Gött!

Idag ska jag återigen åka iväg med min lillsnutta som har börjat löpa på nytt... Hoppas det tar sig denna gång. Jag kollar på mammas bilder på hennes tre små hemma och vill mer än någonsin ha egna småttingar!

I övrigt har jag tagit det lika lugnt idag som resten av helgen, drömmer mig tillbaka till Miami som var helt underbart och varmt! Jag önskar Marlén och jag satt på balkongen ihop och åt lite frukost, prata lite och bara njöt av ledigheten. Vi hade två helt underbara veckor, vi hanterar våra olikheter bra och vi stöttar varann... Precis som jag vill ha det! Två veckor gick fort, inte när jag tänker tillbaka på veckorna utan snarare när jag sitter här och inser att vi så nyss åkte, logiskt?
Det kommer komma mååånga bilder från denna resa, den första här... Tagen vid just ett av de ögonblick jag saknar nu! Stunderna på balkongen!
MYS

TVÅ ARBETSDAGAR

Två dagar av arbete och man är helt slut - beror väl kanske mest på sjukdom men man ska inte klaga!
Lite besviken här hemma... Det verkar inte som att min flicka här hemma ska ha bebisar! Så galet tråkigt, jag som så mycket sett fram emot småttingar... Men men, man får försöka igen helt enkelt. Än mer väntan och mer löp-tjöt!

Fredag, Hej soffan!
Nu vet ni vart ni finner mig i helgen


HEMMA

Så var man hemma i SVEA rike igen - jag är verkligen inte klar med Miami än men visst känns det alltid fint att komma hem! Man vet vart allt står, vilka rutiner man följer och hur saker och ting går till. Mina två veckor i värmen har varit helt underbara... Visst är man lite sjuker såhär vid hemkomsten, men en tidigt kväll tills sängs gör säkert susen!
Imorgon blir det tillbaka till vardagen på allvar, jobbet börjar! Skönt med en två dagars vecka dock:)

Ska berätta mer om resan när jag inte är helt slutkörd!
Bjuder på en härlig sommarbild så länge!

Puss


MIAMI

Bild från den ljuvliga efterrätten - Cheesecake Factory!


KEY WEST

Så var vi äntligen på plats i Key West - vi har nu checkat in på vårt hotel Crowne Plaza. Nu är det dags att besöka duschen för att sedan få i oss lite mat och dryck! Det gäller ju att göra så mycket som möjligt den sista helgen i underbara Florida!!

Puss


SKÄRTORSDAG

Lite halvmulet idag - så vi bestämde att Sawgrass Mall fick passa bra! Lite shopping blev det allt men inte för mycket. Ikväll ska vi bege oss ut på The Mansion och dansa lite... Ska visst vara den hetaste klubben i stan så det ska bli kul att se om den lever upp till ryktet. Man har lyckats få feber här i värmen, hur gick det till? Avstyr den så bra det bara går!

Måste hinna "reklamera" min väska som gick i sönder på vägen hit! Detta helst innan Key West som jag ser mycket fram emot i helgen!

Vi hörs!
Puss


MIDDAG

Efter världens portion av mat - så kommer efterrätten in på en Stor tallrik... Vi dela såklart, men den var tänkt för en person! Jössös!!!


ORLANDO

Igår gick vi upp 4.55 för ett besök uppe i Orlando - vi såg fram emot berg och dal banor och mycket adrenalin... Vi blev rekommenderade att åka till Epcot, så det gjorde vi. Åk inte dit om du inte är en del av en barnfamilj med små barn... Det fanns knappt något för oss att åka alls. Vi åkte tre saker och gick mest runt, en väldigt vacker park... Men att åka bil fram och tillbaka i 6-7 timmar och att betala över 90dollar inträde, inte okej!

Idag blir det tillbaka till havet igen, känns säkrare:)
Hann med liten liten shoppingsrunda igår i alla fall så dagen funka!! Den avrundades med ostbricka med finaste tjejerna och DET var mys!

Puss


BILD FRÅN DUFFYS


RSS 2.0