Timbuktu & Hoffmaestro

En underbar fredag som lämnat öronen lite ömma – Timbuktu med Damn och Hoffmaestro, UNDERBART!
Konserten kändes nästan som ett galet roligt träningspass för det var inte ofta man stod stilla. Uppvisningen ägde rum på Trädgårdsföreningen och började prick klockan 20.
Timbuktu Entra scenen med Damn och partyt var igång. Efter en lång lång (lite väl lång) paus kom sedan succén Hoffmaestro
upp på scen och var galnare än någonsin förr. Så mycket energi och lycka. 

Helt sjukt bra kväll!


Ikväll ska Jennifer firas!

Puss på er


FREDAG IMON

Ska bli riktigt skönt med helg - Förra blev ju knappt av.
Ska jobba till 5 - sedan iväg till Lounge för lite AW/fördrink inför kvällen och sedan Konsert!! Kommer bli hur bra som helst.
Och nej bloggen, jag har icke glömt dig... Lite busy bara!

MUMS


JOBB & KALAS

Det blev som jag trodde en hel del jobb i helgen – Men även en hel del skoj. Man måste ju ta vara på tiden så även ifall det blev jobb till 20.40 i fredags så möte jag upp Anna för ett glas vin på Incontro. Tjejen går snart in i glasögongruppen med mig, hon kommer bli så snygg i sina brillor! Det är alltid mysigt att träffa Anna, har blivit lite sällan på sistone dock!

Sedan var det dags att ställa klockan på lördagen också, min jobbtelefon som för en gång skull fick hänga med hem var visst inställd på larm klockan halv 6 – mycket mysko… Undrar om den ligger och ringer varje morgon på kontoret? Jaja.. Det jobbades i vilket fall som helst mellan 8 och 16 sedan blev det snabbt hem, dusch, make och sedan iväg till Korsvägen. På korsvägen möttes vi alla upp… Var väl ca 15 pers och vi gick till vino pasta där Karin hade ordnat fabulös mat. Mycket gott – Tack finast!


En sväng till Karin för galet fin förfest och sedan avslutades kvällen på Port du soleil… Nu har man varit där också, tog mig bara hela sommaren;)



Idag tänkte jag försöka hinna med att planera lite kring kräftskivan som närmar sig med stormsteg.. Den kommer bli legendariskt! Håller tummarna för vädret bara.
Bokat biljetter till nästa fredag också, Timbuktu & Hoffmaestro på trädgårn!! Längtar redan;)

 

Puss på er.. På återläsande


En fullspäckad vecka.. Vart tog den vägen?

Måndag – Träning
Tisdag – BIO m. Niina
Onsdag – Stan med Jennifer
Torsdag – Handla, städa o röja
Fredag – JOBB?


Onsdagen med Jennifer var så fin. Vi var på marknaden på Gustav Adolfs Torg, åt mat vid Kungstorget där vi också kollade Stand up.. Hann precis se Plura och Eldkvarn avrunda på Götaplatsen.. Sedan kom vi ner till Kungstorget igen där Sahara hotnights precis skulle börja spela. Hur mysig dag som helst! Och vilken tur att vi köpte paraply som vi Inte behövde använda – Så värt.


Nu är det då fredag och där jag egentligen borde vara är med Anna – på min balkong med RÄKOR… Eller på någon mysig restaurang med ett glas vin i min hand. Men naj naj, så jobbar inte jag. Jag JOBBAR nämligen! Underbart med fredagskvälls jobb… Anna skulle kolla synen så man passar på! Hinner kanske med ett glas ändå?

Nu ska jag trösta mig själv med en Korv här på IS mässan…

Bilder från veckan kommer, LOVAR!


Harry P

Var på bio idag - Lite otippat så blev det den sista av de sista Harry Potter filmerna. Inte helt oväntat så var den faktiskt helt okej, till och med ganska bra!
Tack Niina för denna kväll!!
Imorgon gör man stan efter jobbet med Jennifer... Ska försöka hinna med så mycket av kalaset i stan eftersom den tiden inte finns resterande vecka.
Ser fram emot detta massor!
Nu blir det lite slappande i soffan innan sängen tar över!
Kram på er

Fullt ös - första dagen

Så var den härliga semestern slut - Lite tråkigt men ändå gött att komma in i rutiner igen. Så idag körde man på en klassisk måndag, Jobb och Träning.

Lördagen var för övrigt galet kul! Mycket att dricka och äta och en klockren utgång. Får se om man fick ihop några bilder så jag kan visa;)
Tack Daniel och Niina för denna fina kväll.

Niina blir det mer av i veckan, bio imorgon... Något annat som det kanske blir mycket av är jobb. Verkar som man får börja med en 12 dagars vecka, hmm var det någon som sa semester?

Bar Himmel

Blev ett besök på Bar Himmel igår - Mycket trevligt ställe när det är fint väder! Dock galet synd att det varit så dåligt väder ett tag nu eftersom att luften ej längre är varm. Så efter en kvarts stillasittande fick filtar läggas över ben för värme.
Idag ska man till Landvetter på kvällen för lite 25års firande.. Ska försöka bege mig in till stan först i jakt på en ny outfit.. Önska mig lycka till;)

GRATTIS SHENZI

Underbar sista dag på semestern - Inför helgen! (jag vet att jag använder ordet underbar/underbart mycket)
Fick börja dagen som make up modell, du är så grymt duktig Carro! Tack för att man fick modella åt dig och grattis till Godkänt!
Hem en snabbis för lite mat och sedan upp till Josefine för lite slappande i solen, härligt.
Nu har man även hunnit med och tvätta och firat underbara lillsnuttan lite, Tack mamma och Chelsea för presenten.
Tänk att mitt lilla monster redan är ett år!!
Snart bär det av in till stan igen, lite AW står på schemat..

Sommar utan sol

Det är när sommaren inte erbjuder sol som pengarna går åt - Dessvärre inte på någon härlig sista minuten (som man kan få riktigt billigt nu) utan på annat smått och gott. Idag bär det av in till stan för att titta på nya höstprylar.. Ska bli kul o strosa runt lite..
Nedräkningen av semester är på gång på allvar, INTE kul! Såhär kort semester borde vara olagligt.. Får ta mig lite mer i höst! 5 veckor har man ju rätt till, eller hur;)

Ukraina – Sverige ikväll

Så var det dags för lite fotboll i kväll igen – Ukraina möter Sverige..

Spännande spännande..


Fika - AW

Skulle träffa några vänner för en fika igår - Fikan övergick till AW och fler personer kom. Mycket trevligt! Skönt att bara umgås lite och tjöta!
Gick ännu upp lite sent idag, lämnade inte sängen fören strax efter 10 - inte likt mig, men riktigt skönt. Får passa på när vädret är som det är och man fortfarande har lite semester!
Skrivs snart igen;)

Underbara Lördag


Planeringen är på Gång


Rainy sunday


Ljuvliga söndag

Lördagen blev hur bra som helst – Tack till er alla! Vi blev en hel del personer till slut. Eftersom förfesten inte riktigt ville ta slut så skippade vi Port och begav oss till Lounge istället, alltid lika trevligt. Idag är man lite lagom seg och har inte allt för mycket planerat. Brunch? Eller inte. Slappa!

Hmm annars.. JO för tusan, jag måste ju lära mig något mer språk! Gud vad intressant och spännande. Linda körde ju loss med sin Tyska igår, sådant vill jag med kunna… Engelska – släng dig i väggen, här kommer spanskan?

Inser också att jag snart går in på sista semester veckan, känns tungt… Semester får gärna hålla på lite till!


Snart så...

Då var det kanske dags att börja göra sig klar för kvällen??
Ses vi i vimlet?

Vad gör vädret?

Efter en underbar kväll med lite AW - trots att man inte jobbar... så är man idag på G igen! Kunde sova ut lite eftersom stressen efter havet inte fanns alls, det regnar i alla fall inte idag.

Planerna för kvällen är lite oklara än, ska bli festande med fabulösa människor, allt jag vet hittills i alla fall!

Känns som jag behöver göra något, förstår inte denna stress i min kropp under semestern, känns som jag behöver göra något mest hela tiden. Hur löser man detta problem?! Jo med en springtur. Så enkelt, så skönt efteråt och ja, då gör man något i en timma i alla fall… Ska klura mer på kvällen, en outfit hade ju vart bra att ha?

Nu sticker jag ut i spåret… Vi hööörs!




Solen skiner - Inte


Idag var det planerat havet gånger 2 - Först för solning och sedan lite Bbq.. Nu får man se vad kvällen erbjuder istället. Något kul lär det ju bli i alla fall. Nu är det ju trots allt FREDAG!

Visdom






"Tarditas et procrastinatio odiosa est"








Trisstress efter fabulös tisdag

Var i Slottskogen i fem timmar med Niina igår – Så mysigt! Först tog vi oss en glass på Lejontrappan, dock var min glass mer åt hårdare grädde hållet så all topping försvann inom någon minut och min hand blev härligt kladdig.

Efteråt satt vi och tjöta, åt mat och drack lite vin i vår härliga park! En fabulöst trevlig kväll. Idag däremot – Vad händer? Ingenting… Ingen ledig människa att umgås med, inga parkeringsplatser vid havet… Hallå.. Trisstressen är på hög nivå… Får bege mig ut i springspåret någon timma så man gör något.

Ikväll kommer underbara mammi hem i alla fall så ska hem och mysa lite och höra om hur dem haft det i Rhodos under dessa två veckor. Det enda som är så otroligt tråkigt med att mamma kommer hem (och detta är det ENDA) – är att den underbara lilla bilen inte längre är min!! Jag är inte klar med den än… Älskar den lilla grå! Får införskaffa mig en egen, ska bara skaffa lite pengar först!

 

Jaja… Ni ser mig snart svettig ute på gatorna här på Hisingen!


Mys måndag

Begav mig iväg på träning - Body Pump - För att därefter springa hemåt för lite dusch och piffning för på kvällen väntade mina vackra töser...
Tack finaste för kvällen på M2! Kärlek i överflöd

Efter seghet kommer …

Nu har denna slappisdag som gjort att lägenheten tömts lite – börjat övergå till fullt ös… Dagen fick gå ut på att få iväg en massa kartonger från de nya möbler jag köpt på senaste, detta är något jag behövt göra ett tag men eftersom man inte är hemma vid rätt tider när man jobbar så har jag dragit ut på ”problemet” in i det längsta. Nu är det dock inga fler onödiga lådor eller kartonger kvar i min fina lägenhet. Jag begav mig också iväg till Backaplan för inhandlande av ett lysrör… Dock fel lysrör visade det sig, måste vara något special rör som ska inhandlas. Får la ringa min bostadsansvariga imorgon och kolla detta. Handlade nyttigheter i affären idag med, nu när det blir vin de flesta kvällarna får man la försöka bli lite mer hälsosam under dagarna istället.

Dagen rullar nu vidare och näst på listan står ett besök på Östra – Där Anna jobbar och väntar för en runda i bilen!
Sedan ska man hinna med ett pass på Sportlife för att därefter bege sig in mot stan och träffa tvillingarna… Fabulös!

 

Så – En seg dag som övergår till fullt ös!


See Ya


Semester...


Måndag

Underbart med semester - Idag är det lite tråkigt dock, har saker planerade på kvällen men INGET nu på dagen! Hmm what to do?

RSS 2.0