RÄKOR & VIN

Idag blir det räkor och vin på balkongen - siken fin ide!


BEBIS??

Har varit och inhandlat barnmat - man ser blicken från kassören, även om den bara är där en kort sekund. Kan man verkligen tro att Lilla Jag har barn?? Småbarn?? Hmpf... Okej jag är 25, men va tusan! Maten är till min bebis, dock är jag inte mamma till bebisen, min katt är... Så det så! Barnmat till egna barn kommer inte än på länge... På LÄÄÄNGE säger jag


HÄRLIG START

Grymme start på semestern - Första veckan präglades av mitt fina besök! Bjuder på lite bilder från dessa tre dagar.. Fler kommer när jag gått igenom alla från kameran! Kramen


DANMARK

Så har Danmark intagit Sverige - lyckan är stor! Tjejerna kom klockan 12 och sedan dess har det varit fullrulle... Ostbricka på balkongen, shopping i stan för en sedan snabb vända hem innan det var dags för BBQ vid havet och saltholmen! Nu ska här sovas men bjuder på lite bilder först!


TAVELVÄGG

Något jag velat få gjort så länge...
...Blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom väggen är av betong och mina spikar inte ville som jag... Men det funkar helt klart ändå!
 
Kram

SÖTNÖT

Dakota blir idag fem veckor gammal - Alltså hon är ju för söt lillsnuttan!
 
Idag är det storstädning här hemma, mina härliga vänner från Danmark kommer imorgon och då vill man såklart ha det fint här hemma!

Kram

SEMESTER

Egentligen börjar ju inte semestern fören på måndag - men jag satsar på semestermood redan nu! Igår firades det ena och det andra med en AW runda. Incontro - mat och dryck, Lounge - mat och dryck, värme på Storköket och hem till Josefine för dryck och godis... Sist men inte minst Push för mat dryck och en massa folk. Ni hör, det åt och dracks en del igår.. Så jäkla trevligt! Jag fick träffa många av mina goingar. Och ser nu än mer fram emot ledighet. Vad som sker idag vet jag inte än... Tänker inte stressa med något heller, jag kan gärna strosa runt hela dagen och bara njuta av ledighet! Kramar


NYA UTMANINGAR

Igår sa jag upp mig från mitt nuvarande jobb – samt skrev på pappren för mitt nya!

Det är alltid med en liten klump i magen som man säger upp sig, känslan av att man gör något fel ligger över en! Nu menar jag INTE att man gör fel val, utan att man gör något lite elakt i att säga upp sig. Man vet ju att det blir lite oro på arbetsplatsen när någon slutar. Jag vet också (och det tänker jag stolt erkänna) att jag är en stor del av mitt nuvarande företag med många områden som ligger på mig. Men jag känner att jag gjort mitt och inte har någon chans att utvecklas i min situation. Chefen är väl medveten om att länge känt mig osäker, för sådant vill jag informera om så man har chans att förbättra och utveckla. Men då inget hänt och ”drömjobbet” dyker upp så måste man våga, man måste lämna det bekväma och säkra för att ge sig ut på nya äventyr. Det blir svårt och utmanande men Ack så jag saknat just sådant!

 

Idag ska jag ut och fira med några av dem som verkligen vet hur jag känt den senaste tiden och jag ska andas ut! Idag är även den sista arbetsdagen innan semestern så snacka om att jag ska njuta…

 

Om två månader tar jag ett nytt kliv och jag är så redo!

 

Så snart jag får klartecken så ska jag skrika ut min nya arbetsplats – kan redan nu tala om att min nya titel är Marknads Koordinator!

 

Ja, jag är lycklig!!!!

 

Kramen
(Kommer sakna mina UNDERBARA kollegor som en tok dock)


TV

Jag ska under hösten ge mig själv TV-förbud i minst en vecka. Så mycket mer man får gjort! Jag har en gammal kollega som aldrig tittar på tv, hon har alltid 100projekt igång och verkar ha all tid i världen. En del dagar har jag inte kollat alls på tv och fått så mycket gjort! Jag gillar den tanken och tänker nyttja den mer. Varför jag inte börjar direkt? För jag vill inte helt enkelt så det så!


KALAS

Niina är ju den perfekta hemmafrun - så duktig på att fixa och dona! Nu är hon ingen hemmafru men ändå, tjejen jobbar och står i! Ändå hinner hon göra så mycket och så fint. Kvällen igår var hur mysig som helst... Fina människor, fint uppstyrt och mumsigt! Idag söndag och dags för bland annat middag med familjen!


NIINA 25

Idag är set födelsedagsfirande på gång - underbara Niina blir 25! Skulle jobbat idag egentligen, fotografering för e-shopen... Skulle bli kul, Heléne och jag. Men vad händer? Jag mår kasst, vakna vid 3-4 och fick bege mig till toan. Jag som aldrig är sjuk! Så just idag när hela dygnet är späckat! Ska ta mig iväg till kalaset i alla fall, alkohol fritt och lugnt men vad gör la det? Hoppas man mår bättre imorgon. Träffade Josefine och Anna lite igår med, mycket Kärlek!!


AW

Många härliga AW stunder blir det såhär på sommaren - nu senast med gammal klasskompis och en drös gamla kollegor! Mycket fint.. Vi åt på Rumpan Bar på Linné, ca200kr för pasta med oxfilé och en fjärdedels flaska vin.. Drick inkluderat, kändes mycket bra! Efter den bara rumpan blev det en snabbis till Linnéterassen, sedan är man en av dem som ej gått på semester än så hemfärd inom kort! Imorgon Fredag och AW igen, vart vet jag inte än!!! Kramen


TILLBAKA

Appen är igång - fråga är om jag är det med?? Såklart, nu har man saker på gång och det vill jag dela med mig av. Bästa sättet att göra detta på måste ju vara bloggen! På väg till jobbet nu så får återkomma igen;) Kram (bjuder på en bild på bebis så länge - Dakota)


STOCKHOLM

Vad som hänt med bloggandet? – blogg.se appen fungerar inte alls, har laddat ner den säkert 15 gånger men det går inte att logga in! Detta har lett till att mitt bloggande tappats av eftersom jag inte haft tid att sitta vid datorn och ta tag i det hela.

 

I helgen begav jag mig i vilket fall som helt till huvudstaden, turen som skulle ta ynka tre timmar slutade på fem… På andra sidan väntade finast på mig och vi begav oss hem för en underbar middag. Tre rätters såklart, inget annat funkar när vi ses! Det var så mumsigt och vi satt och åt huvudrätt vid klockan 10.

Till efterätten vankades det presentutdelning, otippat att vi båda två köpt present till varann, den jag fick var helt klart bäst! Lycka över massor av Miami minnen!

Dagen efter var det power walk för att komma igång på dagen, en dunder frukost och solslappande. Dagen avslutades med firande av Malin. Denna fina kväll fick jag även lära känna Sara, en så underbart go tjej!! Lycka.

Kort vistelse blev det så redan på söndagen var det dags att åka hem… Däckade vid 5 och hade såklart lite svårt att sova på kvällen, men vad gjorde la det efter en Helt förträfflig stund i Stockholm


SPANIEN

Lyckan är gjord, äntligen laget som jag hejjar på - VINST i EM finalen mot Italien, 4-0
GÖTT
Stort Grattis!

RSS 2.0