SOMETIMES

Ibland går man på vilja - Ibland finns orken... Ibland undrar man nästav vad man går på.
Kom hem till fyra helt galna kattungar idag och lyckan var gjord. Fanns så mycket energi helt plötsligt. Känsla i kroppen när man har jobbat 10 dagar i rad var som bortblåst och man fick en hel del gjort. Det där man att laga mat fick dock gå i stöpet, kanske imorgon?!
 
Ska nog skriva mig en liten lista på saker som ska göras i helgen. Min oplanerade helg. MIN HELG!
Tjing
 
Eftersom jag inte orkar lägga in bilder just nu får ni kolla på sötnosarna här istället!

WHY

Hejsan,
 
Idag var det så galet länge sedan jag skrev - Why kan man fråga sig?
Jo, efter varvet var jag helt slut, det hela gick katastrofalt dåligt och jag skyller det hela på det olidligt varma vädret. Helt sjukt hur vart det så plötsligt blev i lilla Göteborg. Jag försämrade min tid med hela 25 min från förgående år, detta mycket eftersom jag gick så himla mycket.
 
Sedan efter varvet, ja då har det varit jobb jobb och mer jobb. Är just nu inne på dag sju av tolv. Så här jobbar vi på (galet kul jobb dock).
 
Så That's why!

GBG-VARVET

Idag kör vi - 21km!


DAGEN FÖRE DAGEN

Tänk imorgon såhär dags - Då har jag sprungit 21km och spanar in slutet på Schlagerfestivalen. Tänk att man kan längta så.
Skämt och sidor, jag ser fram emot Göteborgsvarvet imorgon, det ska bli kul och utmanande. Lite nervös för vädret dock, ska bli riktigt varmt. Många som kommer kollapsa under dagen om det blir som det brukar. Håller alla tummar för att alla klarar sig bra och att ingen tar ut sig i onödan.
 
Mitt mål är under två timmar - Blir det 2 timmar exakt, NÖJD!

Men vi får se, väder och vind spelar såklart in. Men jag har en nyinköpt keps, fått låna en bra mobilhållare... Nummerlappen är hämtat så nu kör vi.
 
Sova!
Frukost klockan 9.30
12.00 dags för enegridrycken jag köpte på mässan när jag hämta min nummerlapp, samt en bar.
13.43 på plats i slottskogen.
14.43 - Start
16.43 - Pustar lycklig ut i målet!
 
Vi ses
Bilderna tagna Före och Efter varvet 2012...

GBG-Varvet

På lördag är det dags - Oj oj oj!

KRISTI HIMMELSFÄRD

Dagen går i rött - ledigt!
Begav mig upp från sängen runt klockan 8 så nu börjar det bli dags för lunch. Har tagit mig en slowmorgon, vilka jag tycker är den bästa. Ska snart iväg och leta present till lillebror som fyller år inom kort. Om man trodde att man skulle få tips från födelsedagsbarnet själv gällande present så får man tänka om. Att det ska vara så svårt att veta vad man önskar sig?!
Snart bara en månad kvar till min egna födelsedag - lillebror och jag har ju exakt en månad mellan oss. Och denna dag är det kanske snart dags att börja planera. Tema för middagen? Svååårt...

Bild på min vackra Miranda som igår (den 8maj) fyllde 6år!!


SNABB TITT

Inredningen är klar - efter resultat kommer inom kort. Ska bara bli klar först!


1 MAY

Idag ska den bli "klar" - inredningen i klädkammaren ska äntligen byggas. Är detta att slå ett slag för arbetarklassen? Det vill säga mig själv, arbetare? Hög klass på bygget? Det återstår att se.

Kram


RSS 2.0