ALLA KAN VI GÖRA NÅGOT

Hos familjen i år köper vi egentligen inga julklappar riktade mot enskilda personer, vi köper tre klappar var till ett julklappsspel - så mycket roligare.
Däremot betyder ju det att det inte går lika mycket pengar... Då kan man ju göra något annat. Så ifrån mig och familjen i år får det bli unicef gåvor. Alla kan vi göra någo!
 
UNICEF GÅVOSHOP

DAG 90 - FINAL

Jag gjorde det!! 90dagar har nu gått och  jag har gjort alla mina pass - även om det blev på övertid mot schemat! 
Jag har varit väldigt nöjd med hela upplägget på träning och även nöjd med mitt resultat. Tänker att Oj vad detta måste förändra ens kropp om man istället för som jag, gör på sitt eget vis, verkligen går efter matschema och gör alla pass 100% - jäklar ja! Spännande att se att det faktiskt kan ge något när man ger sig bara den på det.

Imorgon tar jag nog bilder igen, precis som jag gjort varje söndag, mest för att! Kommer (som jag skrev här om dagen) antagligen fortsätta med passen en period till. Kommer nog mixa in lite löpning och annat men tycker om upplägget på träningen så det får bli att fortsätta.

Nu tackar jag för denna träningsperiod och ser fram emot vad framtiden har att erbjuda - hälsosam mat? 
Vem vet? 

Tack för att ni följt mina 90dagar, även om jag mest kort förklarat vad jag gjort så hoppas jag ni tyckt det varit lite kul att följa ändå. Vad bloggen hädanefter ska handla om återstår såklart att se!

Puss

DAG 89

Kände mig inte alls bra vid lunch så bestämde mig för att stå över träningen. Insåg då att denna vecka (dag 90 imorgon) enbart har sex dagar och på en vecka ska man vila en dag så Hej ledig dag!


DAG 88 - TORSDAG

Känner mig inte helt 100 men lunchpasset blev av ändå. Snart 90dagar, det är stort! 
Var på julgalan idag! Åt mig en kalkonburgare innan på Danilo, mums!


DAG 87 - ONSDAG

Onsdagens pass avklarat vid lunch. Jag kanske tar denna vecka ändå? DAG 86

Är inne på övertid men lyckas än. Tog mig ett ordentligt pass på lunchen. Kommer nog fortsätta ett tag till med dessa pass även om schemat är ute. Dock kanske med fler vilodagar per veckanRSS 2.0