LONDON

På plats i huvudstaden och trivs till tusen - långa dagsturer för att hinna med sightseeing och shopping. Förberedelserna inför nyår är i upptrappning och masker inköpta för kvällen på Maddox. Idag blir det ut för en drink, strax min tur i badrummet - see ya!


LONDON CALLING

Så var det dags för avresa - London Calling med fina vänner. Känns så skönt att komma iväg över nyår. Det här med att packa för höst/vinter är så galet svårt. Men något ska man väl få ihop.

Avresa runt klockan 18. Syster passar hem och katter, skönt!

Nu packa


ANNANDAGEN

Så var snart denna julhelg till enda - julen har varit super och jag kan inte vara annat än nöjd. Mycket och god mat och dryck. Härliga kvällar med familjen, spel och häng i soffan. I Love!

Snart dags att ladda om för London där Nyår ska spenderas.


GOD JUL - X-MAS

Idag är dagen man väntar ett år på - God Jul!!


4 ADVENT


TRADITION

Jag är en sucker för julen och för traditioner - igår startade vi en ny tradition. Vi var ett gäng pärlor som begav oss till Nonna för fin fin middag och lagom till efterrätten körde vi julklappsutdelning. Super mysigt och vilka klappar för liten peng. Denna tradition får gärna fortsätta!!

Lycka - nu är det bara två dagar kvar till Jul!


LOOONG

Håret fick idag påslag med 40cm - lyckan är enorm. Känns så lyxigt och härligt. Att jag Sålänge velat ha kortare hår? Aldrig mer!


THIRD ADVENT

Tredje advent - handlande av mat och mys i soffan med mina fina små. Helgen har varit fin med jultallrik och gottigt igår. Efterrätt som blivit lite av en klassiker är sorbet och bubbel... Mums


THE WINTER OUTSIDE

Snön faller ner utanför - så vackert och med så stora flingor. Sitter i soffa med nybakade scones och njuter av att det är lördag. Härligt! Testade ett nytt recept idag, med kesella i. Måste dock erkänna att Leilas är så mycket bättre.


PERFECT

Alltså lycka - fredag och hemma slapp, i lika a lot!

I veckan har det varit julbord med jobbet och ett besök på Vink med två fina damer. Att få luncha med en annan fin tös var ju inte heller fel. Förutom mycket mat så blev det en hel del träning också. DET måste man ju gilla!

Vink vink


LONGING FOR TH3 WEEKEND

Känner att helgen kommer bli topp - lika bra som veckan varit.
Veckan har bjudit på Melody Gardot och firande av härliga Linda på Skansen kronan. Ljuva liv!

Fredag ska bli slapp.


PARTY HARD...

Live with it the next DAY - i fredags var det ut för middag med jobbet. Helt underbart trevligt som alltid med kollegorna. Däremot kom shottar in i huvudet efter middagen och ja.. Igår mådde man som man förtjäna. Alkohol ja, så det kan gå. Idag mår man dock på topp igen och ser fram emot en kväll på jobbet. VIP för hela slanten. Kommer bli kallt idag så man får klä sig varmt!

Första advent idag! Snart är det min favorit tid på året... Jul! Lycka..


RSS 2.0