BROR 26

Idag var det så dags att fira Bror - 26år, den 29 januari... Så exakt en månad efter, denna speciella dag 29 februari firade vi med underbart god mat! (För er som missat, Bror var bortrest när han fyllde år, därav det sena firandet.

Det blev mumsig mat och underbart snack! Sådana kvällar man bara älskar.

 

Jag släppte även lilla blå idag, kändes tungt och jag funderade länge på att sno med den hem igen... Dock får plånboken och resan väga över så det blir kollektivtrafiken framöver. Har ett par dagar då jag ändå behöver införskaffa busskort så det lönar sig inte med dubbelt.

Så, nu är det slut med sovmorgon och snabb hemfärd! I WILL SURVIVE!


(Bakom ser ni det fina projekt jag var med och drog igång, i helgen blir här tapeter!!)

Nu är det dags att slå på Tv3 och en match mellan Sverige och Kroatien, I Love Fotboll!

PUSS



HUR SKA MAN BETE SIG?

Utanför - PÅ min balkong jobbar två bygg-gubbar. Hur beter man sig? Sitter i soffan och försöker se busy ut...
Detta är en väldigt mysko situation..
Men nu verkar det som att den snart är klar i alla fall, GÖTT!

Får låtsas som att det regnar... Datadatadaaa

SÅ NÖJD

Galet hur mycket Rätt Matta gör för ett hem - så snygg, så härlig och så Rätt!
Att leta så länge och helt plötsligt, spontan besök på IKEA och HEJ!

Kärlek till bästa Mor Ekman!


FIN DAG

Var ute och shoppa och handla lite med Mamma idag - mycket mys!
Fick gjort en del bra saker så veckan känner jag mig redo att ta mig an.

Fick även den bästa 25års presenten... Nedan står den! Som jag letar, men aldrig hittat! Tack Mamma. Ja, jag fyller år i juni!

Nu, söndagsmys!!


VASALOPPET

Ordet gick genom köket på jobbet – Nästa år åker vi VASALOPPET! Jag blev taggad som fan, har aldrig stått på ett par längdåkningsskidor men vad sjutton… Man hinner ju öva. Dagarna efter försvann allt fler från planerna kring att åka till Mora. Däremot var det en som hade bokat, Emely… Tjejen som är mitt inne i sin Klassiker och har Vasaloppet som nästsista gren! Idag är det dags. JAG – sitter i soffan här hemma. EMELY – Ute i spåret uppe i sälen!

Man blir inte mer imponerad än såhär, stolt över att kalla henne min vän.
You Go Emely!!

 

Blir lite inspirerad så tänkte starta en liten följetång här på bloggen – Min Väg till Göteborgs Varvet2012


MYCKET NU

Mitt hem ser ut som sju-svåra år - Behöver ta tag i detta och röja ordentligt...
Därför såg dagens plan ut som följande, Städa - Fixa med Miami - Springa - städa mer - utgång med vänner.
Dock har lillsnuttan som varit iväg på parning krånglat till det hela lite och det är inte lika kul att kickstarta städningen... Men det ordnar sig, kör lite tvätt och sådant sålänge, samt lite rensa upp. Om ca 15 min så ska Miami resan planeras så det blir kul!
Ses på andra sidan sopberget!

TGiF

Thank God it's Friday - som tidigare nämnts så älskar jag fredagar! Denna spenderas hemma i lugnets vrå... Så skönt att ha hela helgen framför sig! I veckan har jag egentligen inte gjort allt för mycket. Lite mindre träning än önskvärt... Hämtat hem lilla pärlan som åkte iväg för att bli gravid!
I helgen ska man försöka få lite gjort här hemma samt få till lite socialt liv!

Nu soffan!


SJUK

Egentligen inte helt men på väg - Väljer att inte bli det dock.
Jag är aldrig sjuk (kanske man inte ska säga så här högt men men) och tänker inte bli det nu heller. Febern började igår, men eftersom jag inte har en temp hemma så VET jag inte om den verkligen existera!
Idag sitter det mer mot hals och bihållor... Ska hålla ut till helgen så kan man bli sjuk då och slippa vara hemma från jobbet.
Klaga - släpp det och gå vidare, det är egentligen inget stort problem!


LYX

Mer Lyx i vardagen! - Tack Mamma för denna underbara julklapp!!
Syster och jag på SPA, hur gött låter inte det? Ska se till att göra det hela till en mycket mysig dag/helg för systet yster och mig.
Detta är dock efter MIAMI men tror det gör det hela lite lättare att lämna Amerika.
Tack Mami!

MIAMI

Resan är bokad - jag kan knappt tro det... I veckan slog Marlén och jag slag i saken och resan är numer vår!
27 mars till 11 april befinner vi oss på andra sidan Atlanten, där ska vi sola, slappa, umgås som aldrig förr... Och FOTA, jag ska ta så mycket bilder - skönt att slippa låna från Internet alltid!
Det ska bli så skönt att komma iväg!
En hel del att fixa inför resan på jobbet bara, men sådant löser JU JAG!
Ikväll ser jag fram emot en ny halv 8 middaf med bästa tjejerna, nytt tema - Down Memory Lane!

JOBBFEST

Igår blev det fullt ös efter jobbet - med just kollegorna från jobbet! Emely hade fixat så fint och gott med maten... Tack going!

Sedan var det ut som gällde, lite här och lite där och sedan hemåt! Mycket trevlig kväll..


LYXFÄLLAN

När jag ser på detta program Blir jag lite stolt - det må hända att jag klagar på min pengavolym ibland, men jag har då köpt ALLA mina möbler själv! Allt i min lägenhet är betalt. Jag försöker inte alls skryta, snarare ge mig och mina föräldrar en klapp på axeln. Tack och lov att man fått lära sig pengars värde.

Tack


LÖRDAGS FIRANDE

Lördagen var helt underbart bra - Bror hade kommit hem från sin långresa så det blev middag hemma. Så underbart att få höra hur han haft det och hur mycket han hann se!
Resesuget ökade radikalt...

Efter den helt otroliga middagen (mamma, recept Tack) så var söta syster yster så söt och körde mig till nästa stop. Stoppet var hos fina Ylva som hunnit bli ett år äldre, detta firades fint. Förfest med ljuvligt desertbord och utgång på Yaki Da. Det blev en speciell utgång med lite "nattamat" på restaurangen, vill man sitta så gör man!

Blev som sagt en underbar lördag som avslutades med hemfärd med bästa Josefine. Tragiska beskedet om Whitney fick vi på vägen hem, drog ner helheten en del.. Men jag låter de fina minnena av denna kväll med nära och kära, helt klart ta över!!

Puss


ALLA HJÄRTANS DAG

Dagarna rullar på hur fint som helst - fort går dem dock. Dagen i lördags var helt underbar, den ska få ett eget inlägg imorgon!

Hade en mycket romantisk Alla Hjärtans Dag, firade på Hockey med Vinst för Frölunda mot Djurgårn! Topp!! Dagarna blir så långa när man spenderar kvällen i en ishall, vilket gillas. Får man spendera dem i gott sällskap så Give me even More!

Sov gott mina hjärtan


WHITNEY HOUSTON

Visst känns det lite konstigt - en av vår tids största stjärnor har lämnat oss.
9/8-1963 - 11/2-2012
WHITNEY HOUSTON
48 år
"I will always love you"

HONEY BOO BOO CHILD

När man ser detta klipp så vet man inte om man ska skratta eller gråta - Får dock erkänna att tårarna rann av skratt på kontoret idag. Man undrar om det är på allvar? Komiskt/hemskt nog så är det nog det, tjejen har blivit knäpp. Man hör på hennes kommentarer att hon tagit efter sin mamma ordentligt, hennes mamma som är "The Coupon Queen"

Men trots detta så kan jag inte låta bli att titta, om och om och om igen och varje gång skratta lika mycket.
Jag är emot skönhetstävlingar för barn, låt barn vara barn! I USA så blir ju allt mycket större och här verkar det hela gått över styr.

Man får ta det hela med en nypa salt, men klippen måste bara ses!


TREVLIG FREDAG!!

MYCKET TREVLIGT NU

Kvällen gick åt till att umgås med vackra Niina - que pasa fick bli kvällens tillhåll och Tapas blev rätten!
Man körde bil så testade på en alkoholfridrink.... Mums, flera sådana tack.

Ska slappa ner mig i soffan nu, bästa kvällarna är kvällar som denna!


HELGEN

Helgen var härlig - att umgås med nära och kära är bästa! Det är det jag försöker prioritera nu förtiden, förutom träning...
Känns fint! Känns bra!

Var hos mr Vet. Idag med lillsnuttan. Kollade hjärta och njurar - hon blev godkänt utan anmärkningar! Sådant gillas ännu mer!!
Nu slappa...

Puss


TRAGISKT

Söndag och jag tar mig en slappar stund i soffan - blir förfärad när jag slår på TV3

Kollar precis på ett program om en liten flicka - 12år... Hon vill bli modell som stor, strävar redan efter den perfekta kroppen. Hon känner att kläder för tjejer 6-8 år passar henne perfekt och det är i den storleken hon trivs bäst! Hon går ut och springer eller gör situps så fort vågen visar på minsta viktökning... VAD HÄNDER?? Tjejen... Du växer, din kropp behöver näring för att kunna utvecklas och för att du ska bli äldre över huvudtaget!
Det hela känns så tragisk, sin mens har hon inte fått och läkarna säger till henne att en viktökning är nödvändig för att hennes kropp ska utvecklas vidare.

Hennes mamma? Hon är den som
Stoltas berättar om alla extra situps.

När slutade barn vara barn?

Tack mamma för min barnsliga uppväxt!


SNABBASTE VECKAN

Veckan har gått så otroligt fort - har knappt varit hemma alls, kanske är därför det känns som veckan försvunnit!?

I tisdags blev det ett kärt återseende med en vän från förr, Anna... Tiden gick från strax innan 7 till tjugo i nio på sekunder. En mycket fin kväll!

Onsdagen veks till mina underbara kollegor och en avtackningskväll åt en av våra egna. Hello Monkey och Bliss bjöd på härlig mat och många Goa skratt, ser redan fram emot nästa gång...

Torsdag - 90min Zumba ... Var bara beredd på 60min men det gick bra!
Var lite orolig för min lillsnutt som kändes hängning... Åt inte ens, DÅ vet man att något är fel med matvraket.. På fredagen var hon som vanligt igen och paniken la sig.

Har idag Äntligen fått handlar, så nu har man mat igen. Köpte med lite Thaimat hem och firar för mig själv att det äntligen är helg.

Bästa Anna fick sitt efterlängtade körkort i torsdags så imorgon ska det firas!

Nu ska jag mysa med mina två små!
TGIF


RSS 2.0