Snart Over and Out för OS!

Så var denna ljuva tid till ändå - OS 2010 lider mot sitt slut och som avslutning blir det ikväll herrarnas 50km...

Hmm fyra år till nästa gång, fast endast två till sommar OS i London.

Sedan har vi ju VM - utan Sverige dock..EM om två år med, dit ska vi banne mig...
Ooooo en masssssor av sport där emellan!

PÖSS o tack för denna gång

Gulle Anna

Tycker Anna var så sjukt duktig - Melodifestivalen snackar jag nu!

Hon gick direkt (som etta) till finalen i Globen... Mycket bra!

Chile

Usch vad hemskt - En jordbävning i Chile!
Va sjutton händer egentligen... Jordbävningar hit och jordbävningar dit...

Hoppas det går "lättare" för Chile än för Haiti.


Spara eller slösa?

Insåg redan innan mars börja att denna månaden kommer vara "fattig" - Frågan är nu om man ska spara det som inte ens nu kommer bli över eller leva lite och slösa?

Vill ju nu helt plötsligt väldigt gärna ha den billiga Sony - systemkameran för 3000kr...
I torsdags förmiddag viste jag inte ens om att den existera...
Hmm ska jag fortsätta att använda mammas och inte ha en egen, eller ska jag införskaffa en egen och sedan då (uppenbarligen) ha en egen för att spännande grejer som kommer hända i mitt liv?

Redan innan månaden så viste jag som sagt att denna månaden blir fattig. Mitt bidrag kommer räcka till mitt tågkort samt det välbehövliga besöket hos frisör Therese...

Däröver har det redan blivit shopping och beställande av ny adapter till mig länge döda dator... Denna lånedatorn lämnar jag tillbaka på fredag så det börjar krisa sig.


Ooohh besluts ångest!
Spara mina pengar som redan finns på sparkontot, eller använda upp pengarna som jag jobbat och slitit för?

Va fasiken, jag HAR ju faktiskt jobbar och SLITIT för dem...

Det kliar!

Hmm hmm hmmm - Känner mig lite, nja jag kan inte sätta ord på det... Uttråkad??
Jag vet inte riktigt.. Känner för att hitta på något. Åka och köpa mig en kamera kanske?
Usch ja vill inte bege mig ut... Aaaaahh

Det kliar i hela kroppen... What to do?

Curling..

Precis som jag trodde - Självklart kunde man inte hålla sig vaken till Curlingfinalstarten mellan Kanada och Sverige... Vilket inte gjorde något alls.

Jag vakna 00.41 och kom rätt in i omgång 4 eller 5... Det hela segade på och jag somnade igen.
Jag vaknade åter klockan 3 (cirkus) och det var sista stenarna den 10e omgången, klockrent prickat!

Kanade ledde vid detta tillfälle med två poäng, sista stenen är sveriges och vips så står det 6-6... det hela går till en sista och 11e omgång...

På den sista stenen ser det ut som att Kanada nu kommer slå ut svenskarnas båda stenar... Nope, en sten åker ut och den andra placerar sig för vinst! SVERIGES grymme damer tar sitt andra OS-Guld!

GRATTIS!

Friday Afternoon

Så var det äntligen dags – Helg igen… Veckan har bjudit på en hel del plugg, spännande beslut, grymma framtida projekt på LIAn, shopping och en massa annat. Min vecka har vart heeelt Okej! Blir nog lite plugg i helgen, en del saker som jag hellre gör hemma än i skolan och allt surr!

 

Men va tusan, det blir sovmorron (om inte Miranda får bestämma, friskna till nu gullunge) och lite Os, of course samt en massa slappande?? Vem vet, inte jag, vem vet, kanske du?

 

PUSS


It was shopping

Hur kan man på bästa sätt komma över en förlust (Hockeyn)? - Jo man shoppar!

Igår var det stor shopping ala fam Ekman... Det var kläder, för mig del blev det två jeans och en shorta... Det var man och nödvändigheter samt kattsand! Sist och störst så blev det en ny diskmaskin, inte varje dag det inte..

Själv var man nära att införskaffa sig en kamera, system - I love men inte än, kanske i helgen... Pengarna rinner ju iväg så fort när man har roligt!


Skola nu... Äntligen Fredag!


SORG!

Så blev det 3-4 - Vinst för Slovakien... Tragiskt men det känns som att vi ALLTID underskattar våra motståndare.
Sverige var redan inne på semifinal mot Kanada och det känsdes som vi knappt spela denna matchen alls, sjukt tråkigt. Helgen kommer inte bli sig lik.

Som Jennifer skrev - Bättre lycka om 4 år! (tragiskt men va ska man göra) Förhoppningsvis chockar Slovakien alla och klår Kanada nu nästa match.. Önsketänkande kanske;)

Jaja... Skolan nu snart sedan Shopping shopping med mamma och Jennie..

Heja Sverige!

Grymma grabbar som storvann staffeten igår förresten!

Flextid...

Hockey idag igen - Kvartsfinal mellan Sverige och Slovakien... Första perioden slut, 0-0..

Detta betyder det enda rätta, man flexar till skolan idag!

Frulle väntar nu, Kaffet redan slut...

Beslutsam!

Sent igår kväll - ungefär när damerna körde staffet så bestämde jag mig för en sak.
Jag fattade ett beslut och det beslutet håller jag fast vid!

GÖTT E DE!


TACK!

Västtrafik gjorde rätt för sig idag - Får man allt tacka för så TACK!


Usch för denna dag!

Gick upp i ottan – som vanligt, inget konstigt alls.

 

Kände dock inte för att chansa mig ner till Varberg utan bestämde mig för att stanna hemma och arbeta här istället.


Satt med det som behövdes göras och kände huvudvärken komma smygande. La mig i sängs litegrann och efter en kvarts sovande vaknade jag, lika så gjorde huvudvärken – Shit vad den vaknade!


Satte mig vid datorn iden runt 3-4, ser suddigt men försöker gå igenom vad gruppen gjort, inte det lättaste. Gjorde ”klart” min del och har nu letat som en galning efter något för värken i huvudet i en halvtimma… Tror någon jävlas med mig, finns ingen hjälp att få.


Tror min katt tar efter mig för mycket, hon håller på att bli förkyld eller något, sitter och nyser som en tok den gravida stackaren! Känns inte bra alls=(

 

Hmm hur ska denna dag sluta? Skolan får man bege sig till imon dock…


Återvändaren

Efter en super morgon med starkt kaffe, en lövely macka och ett klockrent Svenskspel av Snygghenke och de andra grabbarna – Vi körde över Finlandia, gött!

 

Så fick man göra sin skolplikt.

Ner till bussen, en liten graciös vurpa 2m från busshållplatsen (kul att bussen innan inte kom så det var dubbelt upp med folk som spana in mig) Jag ger mig själv Betyget: Josefine vurpa Light, som är ett mycket fint betyg!


Borsta av mig lite snabbt till jag insåg att jag fortfarande stod på vägen, yeah yeah ingen bill så vad gjorde la
det!?

 

Bussen kom men ingen vagn, västtrafik utnyttjar nog vädret till max och låter chaufförer ta ledigt dessa dagar. Tillslut kom vagnen och jag hann precis till centralstationen för att komma på ett tåg som stod stila i ca 30 min. Kuliga grejer. Har inte smsat så mycket på… säkert veckor!

 

Var i skolan en och en halv timme tills vi fick varningar om stormväder i Halmstad så man begav sig hemåt igen.

 

Lite snöras inne på centralstationen och vips så var man hemma igen!


Hockey!

Hockey… Hockey… Hockey… Hockey hockey hockey HOCKEY!

Sverige - Finland

alldeles strax på SVT 2...


Äntligen... Lycka till Sverige


Let me tell you...

Detta inlägg vill jag dedikera till Josefine och Anna, lite till bror med!

Låt mig berätta om min spännande lördag – Det var Some lovely moments och två “äventyr”!


Resan började med bussen – 18.47 var lite sen men vad gör la två minuter efter att man fått springa på isvägen eftersom trottoaren var snöfylld?


Kom till Angered… Spårvagnarna beräknades komma om ca 31 min (detta var min vagn och den skulle komma först) Istället för att stå i yr vädret så begav man sig in i affären och köpte lite smått och gott inför kvällen. Stod på insidan och kollade ut efter vagnen. Efter 40 min blev man lite trött och ringde syster, hon kika in på västtrafik och gav mig de senaste uppdateringarna, min vagn ska åka om 7min.


Man vänta och vänta… Efter 15 min så kom 4an, skippade den för 8an kom åkandes i fjärran. 8 gjordes snart om till en ”Ej i trafik vagn” och Arga Linda började så smått komma fram. Efter ett få tal min vad det en 8a igen. Tackar!

 

Lite små missöden på vägen, signalfel o grejer men äntligen strax efter klockan 8 så mötte jag Josefine och vi började bege oss i yrvädret till Anna och hennes nya ljuvligt söta lägenhet. Helt klart värt den sega resan för att få umgås med dessa två. Tack och lov att det var dem som sagt;)

 

Insåg att vinet började närma sig bottenskrapet och vädret blev inte bättre. Bussen fick bli ”tidig” och närmare halv två så satt Josefine och jag på väg mot hemmaplan. Bussen stanna och Josefine hoppade ut… och försvann. Strax såg man en leende tös sticka upp huvudet och det började tisslas lite på bussen. Tack för den Josefine.. Klockrent!

 

Begav mig ensam mot staden och skulle behöva vänta 4 min på 4an… Men då ville 11ans vagn bråka och väntetiden blev 12 minuter och en sjukt mysko och kramsugen kille som inte riktigt fattade pikar som, Rör mig inte… Nej tack ingen kram… Eller varför inte den väldigt otydliga: Jag Vill INTE ha en kram!


Yeah yeah, grabben försvann och vagnen kom… Den rullade på hur bra som helst, Hjällbo bye bye och strax skulle jag vara hemma. Vi släppte av alla Hammarkullebor och vagnen starta för vidareåkning till Angered. PANG! Vagnen slockna och det började lukta en blandning mellan rök och svavel?

-          Det här kommer nog ta ett tag… Ekar det genom vagnen!


Jag var fast i HAMMARKULLEN, helt själv, övergiven, liten ensam flicka. Paniken började ta ett grepp om mig och jag ringde snart bror Andreas, två gånger. Äntligen ett svar! Han skulle hämta mig, thank god!


Sedan var det äntligen hem till sängen! TACK TACK TACK kära bror. Utan dig hade nog mitt inlägg igår blivit det sista. Sluttiden blev väl strax efter 3 om jag minns rätt?

 

Ja vad ska jag säga… vad gör man inte för att få umgås med sina vänner?

♥Tack Tjejor♥


Farväl och Adjö

Detta kanske kan vara mitt sista inlägg - Eller NOT!

Ska i alla fall bege mig ut i sökaoset, som faktiskt har lugnat ner sig här hemma nu, snöar inte ens längre. Man hoppas att man kan bege sig heöla vägen hem ikväll igen. Tror nog inte det ska vara något problem.

Mamma vill nog helst att jag stannar inne men va sjutton. Hon hade gjort samma sak själv;)

Hoppas alla har det super mysigt ikväll när man knappt kan bege sig ut. Jag tänker ha super skoj o mys med töserna..


SEE ya!

Snowprof-Mascara?

Hmm finns det någon sådan? - SnowprofMascara eller är det samma sak som vattenfast?

Skulle vilket fall som helst behöva en sådan nu!

Snöröjning ala Balcony

Snacka med Josefine nyss - hennes pappa hade tydligen vart ute och röjt på balkongen idag.
Man började tänka på alla tak som har rasat in den senare tiden så jag begav mig själv upp på övervåningen. Klädd för snöoväder gav jag mig ut på balkongen. Höll tummarna för att den inte skulle rasa för min vikt (ironiskt, men det skulle inte förvåna mig om balkongen klara av all snö men inte lilla mig). Balkongen höll och jag började skyffla, skyffla och åter igen skyffla.

"All snö bort" - Lär ju komma lika mycket till men balkongen är räddad för denna gång. Mamma och jag har lite av en tradition att efter varje spring tur på sommardagarna så brukar vi bege oss upp till balkongen med ett stort glas vatten och "svetta av oss" lite granna. Denna tradition ska inte snön få förstöra för oss.

Sitter nu och skakar som en jag vet inte vad, överansträngde väl musklerna. Mina granar var ute och röjde sina uppgångar samtidigt och jag ville banne mig vinna - jag ville bli klar först. Nu sitter man här med världens skakningar som sagt, så jag skyller alla felstavningar på min otroligt grymma "röja undan snö"-stil!

Nu slänger jag mig på soffan med en kopp te som syster yster precis gjort till mig. Senare idag får ni kanske läsa om mina brännskador som jag kommer få till följd av skakande händer som försöker hålla i en kopp med hett te!

Pusssa

In snöad!

Herre Jössös - Minst 3 dec snö i natt!

Kollade ut genom köksfönstret idag, HELT vitt.. Öppnade dörren för att ta en bild, konstaterade snabbt att här kommer jag snart inte ut om det fortsätter såhär!
En massssor utav snö helt enkelt, blir eventuellt till att stanna inne idag, man får se. Hade sett fram emot en massa umgåsande med fin fina vänner men kanske får skjuta på detta lite.

Let se what happens.. Jo förresten, Grattis Sverige till ett OS silver, grymme Haag och till vinst mt Vitryssland, 3-1
Tycker kanske inte att kronorna var på topp men på måndag är det bäst att dem kör ordentligt, Då väntar ju Finladia!KRAMA

FREEDAG!

Äntligen denna ljuvliga dag – FULLT upp hela veckan med en masssor av skolgrejer, men shit vad det går fint för gruppen nu!

 

Som sagt fredag idag, ska fira in denna ljuva dag med ett glas vin och ISHOCKEY! Kan inte bli mycket bättre.


Riktigt synd bara att matchen kommer kroka med damernas Skiathlon…  Kalla, Olsson OCH Haag ska ju köra för fullt.. Hmm blir kanske lite sappande här tror jag=)

 

Ska kanske våldgästa Johan på måndag, jag o Jonna vill ju inte missa matchen mot Finland.. Be afraid Johan;) Hmm annars då… Eh jag återkommer. Blir nog en toppen going helg detta! Inget plugg. (Hoppas jag i alla fall)

 

Kom igen Sverige Kom igen! (Skönt att få vara så sjukt patriotisk!)


Sådär va...

Visst vann vi över Tyskland - Oo ja jag kolla matchen i natt!

Däremot var det inte det överdriva vinsten som många räknat med, Herrarna vann med 2-0, en vinst men inget toppresultat!

På fredag smäller det igen, klockan nio på kvällen! Mycket bättre..

Dååååligt

Katastrof, Irriterande, Dåligt, F*N!

Hur kan man gå en heeeeeel dag och vänta på Herrarnas Jakstart (efter dameras då alltså) och så SOMNAR man! Ferry (den grymme citatmannen) tar GULD och vad gör jag när de svenska herrarna kämpar för guld… Jag sover!! Fy F*n för mig idag alltså…

 

I natt däremot så blir det hockey för hela slanten.. Jonna Smsa så jag håller mig vaken!


Ibland så...

Det satt en mycket mysko grabb bredvid mig på vagnen idag - Man började undra lite!

(För att resten av detta inlägg ska bli tydligare så vill jag direkt lägga till att killen hade sin laptop med sig)

Killen satt och gapflabba till mejl som inte var kul alls (ja, jag var ju tvungen att kolla vad som var så kul) När han leta i sin låtlista kom samma skattanfall igen. Killen kommenterade sin egna status på Facean minst tre gånger (inte så att någon annan kommenterat i mellan). Han luktade inte gott heller för den delen!
Bäst av allt var att han började sjunga med i en låt, mitt i en mening. Gittarsolon fick vi se flertalet av, lite roande faktiskt.

Dock var vi inte såå roade så när vi kom till Kungsbacka och tåget tömdes något så placerade sig Jennifer och Jag oss i en helt annan vagn. 20min entertainment fick räcka helt enkelt!


PARTY!

Grymme Kalla!

GRATTIS - Charlotte Kalla vann det första OS-guldet för Sverige!

Klockrent arbetat, det såg inte ens jobbigt ut, sjukt imponerad!KRAM

Ny dag, nya tag igen!

Blev en lite längre dag i skolan idag - min grupps mått räknat!

Tycker vi är på en bra väg och tar oss framåt, vi är verkligen inte där än men på onsdag ska det vara "klart" så klara kommer vi vara!

Får la plugga lite till nu då... Tror dock det kommer bli en helt fabulös vecka..

Puss

Björn Ferry

Heelt klart min nya favorit - Björn Ferry!

Citat (på frågan vad som gick snett under sprinten)

"Det snöa..............(väldigt lång paus)....... PUNKT!"


Sååå jäkla go!


Alla ♥ dag

Grattis förresten Alla på hjärtats dag!

♥♥♥Kramar från Linda


Pluggweekend

Kanske inte såhär man ska spendera en helg – i Pluggandets-tecken!

Men vad gör man inte, är man inne i ett flow så får man väl passa på helt enkelt. Hoppas gruppen tycker man lyckats åstadkomma något när vi ses på måndag!


Inne på söndagen, igår var det plugg (nähää) och lite melodifestival på kvällen, Sjukt tråkig delfinal men va sjutton då gör det ju liksom inget att man pluggar istället. Har i och för sig haft en riktigt härlig helg, lugn och mysig så jag ska la inte klaga allt för mycket.

 

Min underbaring till vän Anna – flyttad och klar så jag får la snart våldgästa denna lilla sak också! Alltid så jäkla kul att komma hem till någon för första gången.

 

Josefine har försvunnit lite – Aja baja på mig… Får våldgästa denna grymme tjej någon dag också helt enkelt.

 

Marlén ska man ringa också! – Shiit vad händer… Plugget tar över! KRIS…

Ska bara plugga i ordning lite till... (slutar ju ändå skolan till sommarn!)

 

Alla vänner – Ni vet att jag Lövar er ändå!


Invigningen!

Tycker den var storslagen - Invigningen för OS 2010 alltså...

Tycker också man borde skänka en tanke till den 21åriga Nodar Kumaritasjvilis från Georgiens OS-trupp som dog under ett träningspass i morse, stackarn har övat för att komma till OS och få tävla i Rodel.
Tragiskt! Fint av hans landslagsmän att tävla vidare i hans minne...


Hoppas vi slipper fler otäcka olyckor i Vancouver... Kramen


Vancouver 2010

Så har det smält till - I natt var det OS-invigning för spelen i Vancouver 2010... Spännande!

Dock såg jag inte invigningen i natt, var nämligen trötter så jag gjorde som man borde göra klockan 3 på natten, jag sov...
Tänkte jag skulle spana in reprisen idag klockan 11 däremot!

Älskar OS!
Minns OS i Aten 2004 - mamma och jag var på Rhodos och spanade in invigningen, Heeelt Lövely!

Nu drar vi igång... OS 2010


Foto

Mer foton på denna blogg – Ja tack!

Usch vad jag inte tycker om att min dator har gått i Ide, jag vill lägga upp bilder och photoshopa det ena och det andra. Hade sånna goda idéer för denna blogg men så får man inte in grejer och sånt på denna dator. Jag ville göra månadens bild, nope inget med det!


Får helt enkelt utnyttja min systers underbara lilla dator, en Mac – AVUNDSJUK, vill med ha!

 

Hmm ska la se om man kan föra över alla dessa bilder från kameran till någon dator. Ni ska få se, dem kommer… Någon gång!

 

Pöss o härligt med fredag!


Kärlek till Sex and the City!

I know your friends just fine… Charlotte is the one with brown hair,
Miranda is the Redhead and
Samantha means Trouble=)

 


Efter mötet kommer solsken!

Hade möte med företaget idag - Nere på 2 koncept som känns skit bra!

Tror vi kommer göra detta grymt som sagt, bara vi jobbar på... Tiden vill inte riktigt vänta in oss men va ska man göra?!

Var och fikade med Sofie igår, inspirerande måste man säga=) kanske sticker till London!
Hälsa going syrran i helgen vännen!Nu skulle man kanske skissa på lite grejor. Får se vart detta tar en!


KRAM


Tågkort

Inhandlade detta igen - Tågkortet till skolan...
För en gång skull gick det otroligt lätt, månadskort till Varberg för en ungdom tack, ska börja gälla från imorgon.
Självklart svara damen i kassan... Enda frågan jag fick var - det är den 8e imon eller hur?
Klart! Smidigt som attan när det går såhär bra!
Skola och grupp arbete imon, känns som det kommer bli mycket snack om i fredags, gilla!

Tror Miranda förstår mig...

Min katt satt här bredvid mig och tittade - Miranda!!

Hon är tydligen gravid lilltösen (planerat ja, ingen olycka här inte) Jag sa till henne att nu får du allt tänka på att du måste äta för fler än dig.

Hon la huvudet på sne och traskade bort till matskålen och började äta!
   Min katt är en smart liten going - Hon förstår mig;)

Hur gick det då??

Ola - Final
Jenny Silver - Ute (8)
Linda Pritchard - Ute (5)
Pain Of Salvation - Andra chansen
Anders Ekborg - Ute (6)
Jessica Andersson - Andra chansen
Frispråkarn
- Ute (7)
Salem Al Fakir - Direkt till Final


Programledarna Kristin Meltzer, Måns Zelmerlöw och Dolph Lundgren tycker jag faktiskt vart helt okej denna kväll.

Melodifestival ala start!

Så drar hela kalaset igång igen - Melodifestivalen 2010!!

Blir en kväll på soffan med ett glas rött och mys, hoppas därför att:
Ola -Heeelt ok
Jenny Silver - Seeegus
Linda Pritchard - hot hot hot=)
Pain Of Salvation - oväntat
Anders Ekborg - lite mysig sådär
Jessica Andersson - ingen direkt mening, men Jessica är alltid duktig!
Frispråkarn - Får känslan av det saknas en tomte som skumpar runt bakom artisten. Är detta en dålig kontaktannons?
och
Salem Al Fakir - En enda lång refräng, helt okaj refräng
Har något att erbjuda ikväll, känner ingen dunder spänning inför kvällen men kanske växer den sig starkare när programet drar igång?!

We'll seeeeee

Succé i Las Varberg

Kvällen igår bestod av det mesta - go mat, trevligt sällskap, roliga lekar och en jäkla massa dansande!

Succé Helt enkelt!

 

Tack klassen för en riktigt kul kväll, ser fram emot nästa gång… Den gången tänker jag inte vara snabbast;)

 

Kramen


Party i Varberg

Drar mig strax hemifrån - In till staden för att bege mig vidare till Varberg.

Blir att möta upp Jennifer, Martin och Jacob för att höja kvällen!See ya!

Pöss


FREDAG!

Så är vi inne på den första fredagen i februari - Party fredag!
Ska dra mig ner till varberg senare i afton för att hänga med klassen och parta. Ska bli sjukt kul. Innan dess ska det eventuellt hinnas med en fika på stan med Sofie och ett besök på systemet.

Talk to u later...


Hört på tåget...

Satt själv på tåget idag – Mina resekamrater var på annat håll.
Detta gav mig möjligheten att lyssna på lite samtal runt omkring mig, helst två tjejers fångade mitt intresse för ett litet tag!

 

-          Asså hon stod där uppe och redovisa i 45 minuter, det var det värsta jag vart med om!


Minuterna senare så fortsatte samma tjej:


-          Sedan så gick xxx upp och DET var det värsta jag vart med om


Stackars tjej hon hade under dagen vart med om det värsta någonsin hela 4 gånger. Sjukt jobbigt för henne…


Antingen det eller så har tjejen haft ett väldigt skyddat liv så allt nytt som händer måste vara det värsta någonsin.

 

Hmm vad vet jag, jobbigt har hon det i alla fall!

 

Ciao!


Hemfärd

Sitter nu i skolan och väntar på att tiden ska gå - Tåget kommer 14.34 och i tid verkar det som.

har nu suttit och sökt på en massa tuffa surford och en grymt massa bilder, redo att bege mig från denna datorn.

Ska eventuellt träffa Sofie för en fika imon, YES! Älskar dig tjejen och vi ses allt för sällan=(
Därefter så får man bege sig till Varberg för att hänga med klassen på kvällen, ännu en grej som händer allt för sällan!

Lite av en fredag idag, antagligen blir det inget jobb så free time for me!

Kramen


Löken!

Känner man för att gråta - Ta emot löken med öppna armar! Succe!!!


Nya tag!

Så kör man igång igen - Bloggen alltså.
En hel natts uppehåll, ajaj=)

Var på möte med företaget idag, gick ju hur bra som helst, kom fram till 4 koncept gruppen ska arbeta vidare med! Sjukt kul att responsen var så positiv.

Fick även med oss två ramar, riktigt bra när vi ska färdigställa och dona. Känns som att dagen rullat på bra.

Ett "missat" tåg blev till en fika med Marina, mycket trevligt!


Känner ett uns av hunger i maggropen, dags att fixa käk kanske?
Ja men visst.

See ya!


Bloggar ner

Kör en tidig kväll idag - Stänger av och släcker ner...

Återkommer någon gång imorgon skulle jag tro, lite trötter nu så nu blir det äntligen lite tv och soffan! Kryper ner bredvid min mysiga katt - Miranda!

Hej då bloggen och hej då Datorn. På återseende!


Kramas

Homeschooling!

Sitter hemma och jobbar mig idag - Möte med företaget imon så det gäller att ligga i.

En kopp kaffe snart kanske? Mums...
Får nog bli så!

Kramen

Skissning

Sitter och skissar som en tok - riktigt kul när man ser saker växa fram, saker som man själv "gjort".
Är la långt ifrån bra på skissning med vad gör la det, så länge man har lite bilder att förklara kring så är de nog grymme!

Hugs and Kisses

Ner och upp...

Var nere en sväng i skolan idag - kollade in hur det går för alla, grymme måste jag säga!
Tycker alla sköter sig galant och sjukt så olika vi faktiskt är. Tror detta kommer göra vårt slutresultat riktigt bra=)

Skulle bege mig hem med tåget, försenat i 40 min, men hem kom man! Tur att man hade sällskap i alla fall.


Ska nu sätta mig med lite Illustrator och Photoshop tror jag...


Möte med företaget som håller styr på oss nu på onsdag, spännande.

Kramar

RSS 2.0