WHY NOT

Precis - varför inte?


WEDDINGDRESS

Idag var Pernilla och jag på jakt efter en bröllopsklänning åt henne - eller snarare en känsla för vilken modell tjejen ska ha. Måste erkänna att hon passar galet bra i alla men tror det lutar åt ett visst håll.
Annars så stod städning på schemat idag men det fick bli en del slappande istället så imorgon får man köra på!

Kramen


HEY DARLING

Helgen har gått i ett rasande tempo - AWn med finaste Anna blev en succé. Kvällen igår var också helt toppen, det fanns mycket gott att mumsa på - mini pajen var ju min favorit, Ylva firade 25år och kvällen var så bra. Den var såpass bra att vi dröjde alldeles för länge innan vi besökte stan. Då vi blev så sena in blev det ingen utgång alls. Kanske lika bra då man idag strax ska iväg på brunch. Jag älskar brunch och idag ska Jennifer och testa på Incontro är det tänkt.

See ya


PLANING THE WEEKEND

I helgen blir det full rulle - Hur får man dessa dagar att gå ihop?
 
FREDAG - AW Med Fabulösa Anna
 
LÖRDAG - Fira Underbara Ylva

SÖNDAG - Brunch med finaste Jennifer
 
Sedan då där emellan... Det ska inhandlas present, jag har en tavla som gärna får bli klar detta århundrandet... Sedan är det tre fyra saker till som jag lite spontant tänkt slänga in i helgen.
 
Ett av varumärkerna på jobbet firar ett år på fredag... Så då ska man alltså på kvällen hinna fira desssa också. Jag tror detta kommer bli en underbart bra och slitsam helg, skönt att man inte har planerat något allt efter klockan  på söndag. Hej Soffan!

HAPPY V-DAY


ROM - TAKE ME THERE

Har jag nämnt att det blir ROM i sommar?? - Denna magnifika stad som jag så länge velat besöka....
 
Drömmer mig bort lite grann.

ALL NIGHT

Ett av mina problem är att jag Alltid tänker så mycket - Låter säkert lite mysko men här kommer min förklaring.
 
Jag tänker alltid, som "alla" också gör, på kvällarna varvar jag ofta ner i soffan framför tvn. När jag börjar känna att sömnen kommer nära så gör jag mig iordning och placerar mig i sängen. Ofta så försvinner den första sömnen direkt ur mitt medvetande så jag lägger mig och läser. När jag återigen känner att tröttheten börjar ta över så läser jag klart sidan/kapitlet och lägger mig för att sova. Det är HÄR som tankarna börjar spinna på ordentligt... Jag ligger och planerar födelsedagar, resor, jobbstruktur, hur jag ska lägga upp jobb-bloggen nästa vecka, vem jag inte ringt på länge, vad för kläder som ska bäras under morgondagen... ALLT tänker jag på... Jag kan inte sluta heller, börjar jag försöka tvinga in tankarna på sömn så blir jag klarvaken. Förstår inte varför alla dessa tankar ska komma när jag äntligen ska sova och slappna av. Kan dem inte komma när jag bara ligger och slappar i soffan och inte har något bättre för mig?
Idag är ett praktexempel... Började fundera på bloggen för nästa veckas jobb... Ja då går det inte att sluta så till sist hämtar jag datorn och börjar skriva. Det går så långt att till och med min blogg fick sig ett inlägg om detta problem. 
 
Alltså jag blir så trött - Eller Nej, det blir jag ju inte. Det kanske är det som är problemet?
 
Ingen bild får ni heller... Sorry!

DRINK - YOU WILL LIKE IT

Alla pratar om Semlor denna dag - men då vi fortfarande har hårda regler på jobbet kring socker och annat "onödigt" så blir det ingen semla idag! Något annat som jag däremot rekommenderar är vatten med myntablad i!
Så smarriga!!

Fick denna tanke från mor min som berätta att denna dryck är bra för hyn, perfekt såhär när vintern ligger på.

Testa - mums


LOVELY DAYS

Igår var dagen fabulöst trevlig - lämnade sängen vid halv 9... Klockan 10.00 så var det dags att ta tag i städningen. När lägenheten var i det skick jag ville så var det dags för inhandlande av mat. Mamma, Jennie och jag handlade loss och sedan körde Jennie hem oss till mig.

Det var förberedelser till klockan slog sex och Jill och Anita kom. Kvällen var såå bra och Gud vad kul vi alltid har! Fick finaste presenten och lite härligt vin, alltid fint med att förgylla lägenheten med saker som andra köpt - det ger en härlig känsla över hela placet. Kvällen var topp och mammas meny gjorde succé! Ser reda fram emot nästa gång vi fyra ses.

Happy days


FAB

Inhandlade ett par skor från Minna Heino igår - älskar! Nu får vädret se till att steppa upp sig så jag får visa upp mina goingar!!


HAPPY DAYS

Idag är det fredag – alltid lika lövely, men denna dag lite speciell… Får fin-besök av fina Anna idag! Vi ska köra på tacokväll och film, sådant kan ju inte bli fel.

Nu är det bara några få timmar kvar på denna arbetsvecka så nedräkningen har börjat.

Hörs till helgen!


RSS 2.0