EASTER

Hela Påsken har man spenderat hemma hos familjen - med underbar mat och väldigt trevligt sällskap. Idag har jag varit hemma hela dagen och fixat med lite jobb saker. Lite annat smått och gott har man också fått fixat med. Imorgon blir det årets första grill hos familjen. Super mysigt!

Glad Påsk på er!!


FINALY

Igår kom dem äntligen dem små gullungarna! - längtar så mycket efter mina egna små nu. Ska hem till familjen och hälsa på dem små idag igen, samt fira lite påsk!


Babys/kittens

Är hemma hos familjen idag och inväntar småttingar - det är den vackra Chelsea (mamma till min Shenzi) som ska få bebisar. Hon var beräknad till igår men än har inga småttingar tittat ut. Det verkar inte vara aktuellt inom kort heller... Men vänta kan vara lite mysigt det med! Nu slappande i säng framför tvn.
Återkommer när smått tittar ut.
(Mina kommer om ca 3 veckor - mys)


Friday

Så har vi nått till ytterligare en veckas slut detta år 2013 – Har varit fullt upp denna vecka och jag har helt enkelt skippat att blogga.

Gjorde i ordning håret förra veckan – Katastrof så ska tillbaka och lägga i lite mer hår, nu ser mitt bakhuvud ut som en stol, inte snyggt! 
Spa dygnet med fina Josefine var hur härligt som helst och som vanligt ställde vi oss frågan… Varför gör man inte det här oftare? Så lyxigt att faktiskt sova borta en natt också och sedan får njuta av hotellfrukost.
Inväntar med spänning på att min kära mor ska ringa mig och berätta att det kommer smått där hemma. Chelsea har prickat in sin tid och nu är det bara att vänta på att dem/dem små vill komma ut. Min Shenzi har ju ca tre veckor kvar så jag får mina så småningom också! Lycka


Idag är det jobb till 17 och sedan direkt in till stan för en snabb date med fina Anna och sedan hem till soffan tror jag?!

Imorgon blir det en tjejkväll med middag på Lou Lou, Josefine min favvo fyller ju år idag med. Så tycker allt vi får klämma in lite firande imorgon med!

Trevlig fredag på er


ST JÖRGEN

Incheckade på Sankt Jörgen SPA! - stannar över natten och ser fram emot lugnt och skönt tempo.
Nyss uppkommen efter spa, det var toppen! Varmt och skönt och blött och torrt. Så härligt att bara vara, slappa och njuta. Nu är duschen avklarad och strax ska vi bege oss till restaurangen för en efterlängtad middag. Life's Good


HAIR

Igår försvann mina långa extensions - känns tomt men lite skönt att kunna massera hårbotten utan något som tar emot och att duscha gick ju så galet fort! Nu ska dem tillbaka in igen, eller i alla fall hälften, på torsdag... Det ser jag också fram emot. Men försöker njuta tills dess.

Min diet rullar på bra. Känns lite konstigt att väga upp 30g råris bara... Vet ni hur lite det är? Ingenting känns det som. Men jag fortsätter. Har precis (lite tidigt, ska göra detta vid 22.30 egentligen) fixat till en proteindrink med bär, mums! Vilken snygg färg med. Är lite trött idag och så är det inget bra på tv. Blir nog snart sängen med en bok!


ALL NEW LIFE

Imorgon börjar jag det nya och spännande - Trännings och dietfyllda liv. 
Jag har fått hjälp av en PT att lägga upp kosten samt ett tänk kring träning under sex veckor, Camilla Wahlkvist är PTn som hjälpt mig med ett fettförbränningsprogram. Jag hade velat ha lite mer direkt upplägg kring gymmet då jag har svårt för att lägga upp ett program med övningar själv - men där får jag låna lite tips från mina kollegor istället. Det är även nu 10 veckor kvar tills jag ska springa runt Göteborg igen. Så jag har letat fram ett 10 veckorsprogram för att ta mig unde 2 timmar. Detta träningsprogram fann min kollega och jag på jogg.se. Dessa två program tillsammans med matupplägg ska jag gå in för stenhårt från och med imorgon.
 
Jag har skrivit upp maten som behövs för vecka ett och strax ska mamma och jag åka och handla allt detta. Vi ska även inhandla min bänk som jag törstat efter ett tag nu.
 
Mitt schema för denna vecka:
Måndag -
Axlar och Mage på gym
Springrunda på 6km (inser dock direkt att jag nog får skippa gymmet eftersom jag ska fixa mitt hår under lunchen imorgon, men va tusan)
 
Tisdag - 
Massage på jobbet, då får man inte träna.
 
Onsdag - 
Gym: Rygg och Mage
Hemma: Intervaller
 
Torsdag - 
Gym: Intervallträning + stretch
 
Fredag - 
Gym: Armar och Mage
 
Lördag - 
Spring 10km
 
Söndag - 
VILA och förbereda inför nästa vecka.
 
 
Ska väl se om jag orkar dela med mig av min resa med maten också under veckan... Stay with me!

STARPOWER

Igår var dagen för att fira Anna - Denna underbara tjej som vi firade på Athena. Kvällen var mycket fin och jag tror allt Anna var nöjd!
 
Sedan var det final i Melodifestivalen också och som ingen kan ha missat (inte ens vi på restaurangen) så vann ju Robin Stjernberg... Som tydligen hamnade lite i chock under utnämnandet av vinst! Så fin!!

FREE YOUR MIND


PLACE YOUR VOTE

Tycker alla borde gå in och rösta på min otroligt snygga vän Pernilla - Vill så gärna se henne på framsidan av denna bröllopstidning..
 
Skriv in din mejl och tryck rösta!!
 
Tackar:)

HOTELL

Här kommer äntligen lite bilder får trippen till Portugal! - härligt hotell och mycket fin mat.

 


PORTUGAL

Det här med bilder funkar inte alls - så det skippar vi. Dagen har nåt sin ända och det är dags att bege sig till sängs. Den långa mötes-dagen blev kanske inte vad jag tänkt mig, men kvällen desto bättre. Sov galet bra i natt och tror att den a kan bli minst lika bra. Lite sovmorgon imorgon med, dock senare i säng.
Jaja, Portugal kan nog vara hur bra som helst!


LISSABON

Klockan ringde hemska 4.35 i morse - uppe med tuppen och strax efter iväg med taxi till Landvetter. En mellan-landning, känns segt när man flyger inom Europa, men men. Framme i Lissabon så åkte vi direkt till Freeport. Vädret har under dagen inte varit på vår sida utan regnet har duggat tätt. Men efter en lång dag och en trevlig inspirationsmiddag följt av prepp med Karin inför imorgon, ligger man äntligen till sängs. Riktigt fint hotell med free Wifi!

Just det... Jag skulle bo i rum 201 - traskar in i rummet. Ser en väska... Går längre in... Ser en väska till, en plånbok, en jacka... Inser att jag inte verkar få bo själv i detta rum. Går ned till receptionen som ser förbryllad ut - det ska inte bo någon där?! Hmm men nu gjorde de det i alla fall. Går från två singel-bäddar till en dubbelsäng och är nu så nöjd. Äntligen ska här sovas! God natt

Bloggen verkar ha något emot bilder för tillfället tyvärr...


ENERGI

Så mycket man vill få gjort - känns som att jag har 1000 tankar i mitt huvud. Men ändå händer inget. Konstig känsla... Hm får göra något åt saken. Dagarna blir långa när man vaknar vid 8! Sådant gillas absolut.

Vad ska man hitta på nu? En dusch kanske klarnar ut tankarna lite. Ett IKEA besök hade nog hjälp lite också.

Tjing

CUDDLE

Ikväll blev det slappt och mysigt hemma - slängde ihop en pizza och har myst med lite vin också. Fick bli lite andra chansen som grädde på moset. Har vart ju vart vaken från klockan 7.50 idag så borde börja bli lite trött. Inte nog med att man vakna tidigt, har städat som en liten tok och gjort massor av efterforskning (som ni kanske såg tidigare idag) men nu är det slappt som sagt. Imorgon ska man få vara smakråd för lite omtapetsering hemma hos familjen, sådant gillas alltid.
Behöver packa imorgon också... Tidigt på måndag så bärs det av till Portugal för jobb, inspirerande!
Nu är det visst någon som pockar på uppmärksamhet här o tvn. Sov lugnt!


INSPIRE

Känner mig inspirerad - vaknade klockan 8. Nu spanar jag in allt om månen!


RSS 2.0