HUNGERSPELEN OMGÅNG 2

Igår var det dags för ett nytt besök i biosalongen och Hungerspelen - Omgång två. Första gången var jag och kolla på filmen hade jag efteråt så svårt för att bestämma mig för vad jag tyckte... Detta beroende på att man satt och vänta på att saker skulle komma och blev nästan besviken när de inte var med. Jag hade precis innan läst böckerna och ville ha med ALLT. Denna gång när jag och Niina gick hade jag inte samma förväntningar (eftersom jag redan sett filmen) man kunde därför slappna av och njuta, filmen var såå bra!


Att gå på middag och bio en slapp fredag när det regnar, topp!
Det var mycket annat som hände igår men det får vi gå in på senare, nu ska vi njuta av att det är lördag!!
Kramen

MIN FÖDELSEDAG MED VÄNNERNA


MIDSOMMAR

Igår var det midsommar - vädret var klassiskt, men vi satt ute i värme under sillen i alla fall. Dagen var mycket mysig och spenderades med min fina familj. Vi avrundade med lite fotboll på kvällen där Tyskland vann över Grekland! 
Idag får man se vad dagen ger.. Hoppas ni alla hade en underbarmidsommar!!
 
Kramen

BEBIS

Det blev en liten pärla - Min nya tös kommer heta Dakota!
Shenzi är den duktigaste och stoltaste mamman!

SHENZI

Klockan 3.30 sitter Shenzi bredvid min säng och kallar på uppmärksamhet - så fort jag ställer mig upp springer hon ut till sin låda där jag planerat att hon ska få bebisar... Det är tydligen dags!

5.14 kommer en liten tös ut på 88 gram, Shenzi fixar och donar exemplariskt... Sedan händer det inte mycket mer! Hon gick upp nästan kilot så jag hoppades på 2-3 stycken småttingar.. Får kanske nöja med med denna lilla pärla som mår så gott hos en mamma som njuter till fullo!
Men dagen är inte slut än, vem vet:)


DAG 6

Dagen var helt underbar - bilder kommer komma!

Först var det Garden Party i Skatås, fina vänner dök upp och vi åt och spelade kubb. Mitt lag vann båda gångerna, känns fint!

Sedan på kvällen var det dags för middag hemma hos mig. Jag har världens finaste vänner, de va så fina allihop i sina masker! Presenter i överflöd... Jösses! Vi åt mumsigt med mat, lite rinnig potatisgratäng men det gjorde inget! Staden blev vår vän på kvällen och när det var dags för hemfärd var jag mer än nöjd!!

Tack alla ni som varit med och gjort min födelsedags vecka till den bästa veckan någonsin! Ni som varit på plats, som skrivit, som ringt och som skickat tankar... Ni är för bra och jag är så glad att jag har er alla!!!

Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_206852510.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_206852510.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_206852515.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_206852515.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_206852548.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_206852548.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_206852549.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_206852549.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_206852562.jpg" class="image">


DAG 5

Dagen är egentligen inte så präglad av firande - Eller jo jag hoppas på Stort firande ikväll när Sverige vinner mot England.

Däremot trillar det fortfarande in lite eftersläntare på Grattis sidan, plus att det ska storförberedas inför hel-dagen imorgon då jag ska fira med mina fina vänner. Så jag klassar denna dag som Dag 5 av födelsedags veckan!

Idag ska jag hinna: Handla, laga mat, laga tårta, förbereda lite smått och gott samt städa. Allt detta INNAN matchen så jag kan slappna av och njuta stort sedan. Det är ju faktiskt fredag idag!

Stor Kram

DAG 4 FORTS

Alltså LYCKA och KÄRLEK - dessa ord beskriver min känsla just nu allra bäst! Jag har världens underbaraste Familk, de finaste kollegorna och bästa vännerna, vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Idag kom min fina familj hit på middag och tårta, lite fotboll blev det såklart också! De är för bra helt enkelt...
Nu ska man snart sova! Återkommer imorgon..
Kram


DAG 4

Så var mig dag egentligen över - men jag stoppar inte här!
Igår var det middag med finaste kollegor/vänner som stod på schemat, Caleo bjöd på härlig mat och dryck och massor av skratt!

Sedan när man väl var hemma igen tjöt det något fruktansvärt i lägenheten... Det lät som att något stod utanför och höll in dörrklockan! Det var just det som hände, utan att någon stod där. Till slut gick jag över till min granne (klockan var över 23..) och bad om hjälp. Hon berättade att runt 11 hade PEAB varit hos henne och gjort klart ytterdörren. Vilket betyder att de var hos mig innan, mannen hade satt på en list runt dörrkarmen och på något sätt kommit åt ringklockan... Den har alltså tjutigt från klockan 11!!! Stackars mina katter!!
Vi klippte av kablarna och ljudet sluta. Tack snälla fina grannen för hjälpen.
När detta var avklarat firade jag att klockan slog 23.58 och att jag nu är 25! Sedan var det dags att baka kakan till ikväll...

För ikväll får jag fira med min underbara Familj som kommer hem till mig:)

Födelsedagsveckan fortsätter!


23.58 - 25ÅR


DAG 3 - FÖDELSEDAG

Idag är det min dag - 25år!!


DAG 2 Del 2

Dagen blev över förväntan - fick kanske inte gjort ALLT jag ville på jobbet, men dyker det upp prioriterade uppgifter så löser man! Sedan var det inhandlande av mat med mor och syster... TACK, fick ju Allt gjort helt plötsligt!

Har nu också bakat till jobbet imorgon, denna kaka känns braaa! Sedan var det slapp i soffan, tills jag insåg att känslan av att vakna imorgon med städad lägenhet, ett stress moment mindre på torsdag... Gjorde att jag "flög" upp, damma, dammsög och möblerade tillbaka! Känns fabulöst!!

Nu är det snart dags att placera kroppen i sängen, sista gången som 24åring. Imorgon går man över gränsen till 25!
Vi ses då..

Puss


DAG 2

Idag körs det på jobb, undanröjande där - samt införskaffande av mat, bakning och städning! Det är mycket som ska bli gjort innan födelsedagsfirandet drar igång ordentligt. Kan ni tänka er, imorgon fyller jag 25, då ska man tydligen bli vuxen! Den Ni!


ATTANS

Starten på veckan var la sådär - Sverige, vad hände? Vi förlora mot Ukraina! Hmpf... Vi hoppas på en bättre fortsättning! Imorgon, handla mat och fixa för födelsedagen, den riktiga!


FÖDELSEDAGS VECKA DAG 1

Idag är det första dagen på födelsedags veckan - JA, jag tycker jag ska ha en full vecka! Idag grattar vi Charlotte och ser fram emot Sveriges första match i EM, mot Ukraina... Kan veckan starta bättre?

Igår firade vi finaste syster!!! Grattis i efterskott


FIN KVÄLL

Var hemma hos Niina igår kväll som bjöd på underbar mat - efterrätten var ju to die for!
Idag fyller syster år och jag har satsat på en egen tårta åt henne. Håller mina tummar för att den blir bra. Kanske borde börja röja lite här hemma, snart...


FOTBOLLS EM

ÄNTLIGEN sätter det igång - Som jag har längtat! Fotbolls EM 2012, det är nästan så att jag längtar till måndag då Sverige spelar sin första match. Men jag kommer absolut njuta av helgen! (såklart)

Blir förövrigt förbannad, precis som vanligt, på PEAB - Det är de som har ansvaret för våra balkonger och dörrar. Idag skulle de byta ytterdörrarna, som vanligt lägger man nyckeln så de ska kunna göra sitt jobb. Man kommer hem efter arbetsdagen och INTE ett skit har hänt, ursäkte språket! Detta är tyvärr mer regel än undantag för denna firma och jag börjar bli redigt trött på det. Skärpning...

Ska återkommer med roligare saker inom kort, mycket bra har ju faktiskt hänt. Sådana saker vill jag dock inte blanda ihop med PEAB - Att jag gjorde det mot EM får vara nog.

Nu ska jag fixa lite mat till Polen - Grekland - där för övrigt en spelare i Grekland precis blir utvisad! Första EM matchen... Oj oj oj!

6 JUNI

Idag firar vi nationen - Idag är det Sveriges Nationaldag...
Egentligen ska jag inte fira på något speciellt sätt alls, städa, tvätta och träffa en kompis ikväll. Igår firades det istället, det blev middag och lite vin med finaste kollegorna! Visst är det fint att vara ledig mitt i veckan? Känns riktigt bra, det skulle man behöva vara lite då och då. Tänk vad mycket man skulle fått gjort, sådant som man Inte kan göra utanför arbetstid i vanliga fall..
Ja ja, nog tjatat från mig... Önskar er Alla en underbar 6 juni 2012!

LÅDAN

Idag tog jag fram Shenzi's låda - Nu är det inte allt för långt kvar. Vi är ju inne på rätt månad i alla fall!

FÖRRA FREDAGEN

I bilder... - det var sååå bra!


RSS 2.0