Kan knappt vänta!


Härliga dagar

Så blev det ju då havet igen – Eller?

Vi begav oss mot Saltholmen, Ingen parkering på år och dar. Begav oss mot hängersten istället, snabbt stop på pizzerian bara för lite inhandlande av lunch. Mmm Kyckling kebab, eller som Hemköp vid saltholmen skulle stavat det – Kckling kebab!
Fick parkera hos fina Linnea eftersom det var fullt även på denna ”parkering” begav oss mot havet och där tornade molnen upp sig.. Det blev i alla fall en lunch vid havet och därefter fick vi snällt packa ihop och ge vika för regnet.

 

Dagen igår avslutades på Kino och M2, förträfflig kväll med Anna och Sebbe! Mycket Anna nu – Det gillas. Idag ska man väl försöka bege sig ut på en springrunda när vädret ändå är lite svalare. Ska man fortsätta äta kebab till lunch så får man ju röra lite mer på sig. Ska på date ikväll också! Mycket trevligt… Blir nog ett glas på Avenyn!!


(Otroligt kass bild men den bjuder jag på!)



Det rullar på nu

Semestern fortsätter att leverera! – Havet med sol o bad, mys på Linne med fina paret och sedan sol, bad (hör och häpna) och så mys igen… Känns verkligen galet bra med ledighet, samt att den fortsätter i två veckor till. Fick ett samtal från en fabulös tjej i Stockholm idag, underbara Sara! Så kul att få sig ett litet snack med henne. Nu ska jag försöka vila upp mig lite, få i mig lite mat för att sedan bege mig iväg mot staden igen!

Kram på er



SEMESTER

Äntligen har man gått på den efterlängtade semestern – Kändes riktigt bra när solen sken på fint också när man slutade klockan 17 igår. Semestern har kickstartat på bästa vis. Körde med Anna en timma, sedan hem till fina Josefine på en underbar middag och lite vino. Begav oss därefter in till M2 – Där man var i tisdags också för lite AW, underbart ställe.




Idag fick jag äntligen njuta av lite sol från utsidan, var ute vid havet och ÄNTLIGEN har man fått lite, lite färg i alla fall. Känns riktigt bra. Träning har man också hunnit med. Hur fredagen ser ut vet jag inte riktigt men håller tummarna för lite saker;)

Nu ska man väl slappa och njuta av ledigheten lite.

Mitt tvättmaskin verkar (peppar peppar) kommit igång igen, HOPPAS!

Puss på er


Norge <3


Sant

Jag vill ha någon som älskar mig för den jag är, för den jag tror jag är och för den jag vill vara!

Fredag och plötsligt söndag

Usch vilken hemsk fredag för norrmännen! - Tankarna går till alla dem som mist någon, skadat sig eller enbart känner en djup förtvivlan. Det är fördjävligt vilka hemska människor det finns. Hur kan en person åka ut till en ö, full av lyckliga ungdomar som firar sommarlov... Ta fram sina vapen och bara börja skjuta? Det är så otroligt och sjukt att jag ens har svårt att greppa det!
Själv hade man en fin fredag - vilket känns så konstigt i kontrast mot det jag precis skivit om. Jag var ute och körde med Anna, grym tjej måste jag säga - Kommer få körkort utan problem!
Sedan köpte vi med oss lite mat hem, drack lite bubbel och tog en snabbis på stan! Tack för den kvällen fina vän...
Nu i veckan har man fullt upp, påminner lite om den förra, men inte ska man klaga!! Ser fram emot varenda stund denna vecka - Helst när klockan slår 17 på onsdag och man får kickstarta semestern med fina vänner.

Halv 8 hos MIG

Så ska man bjuda på middag ikväll från ___ - Ja, från vilket land kan det vara?
Måste springa in i affären en snabbis innan hemfärd, hittat en bättra förrätt nu så då blir det till att handla igen. Tjejerna vet inte vilket land som maten kommer ifrån så det kan jag inte berätta fören efteråt!
Däremot börja det Precis regna, jag som vill ha SOL nu när jobbet är slut för dagen. Hmpf... Kom igen nu, kämpa solen!
Ska la börja packa ihop mina grejer och ge mig ut i ovädret (det har ju faktiskt kommer ca 10 droppar) sedan blir det till att fixa mat och grejer tills tjejerna kommer! Ska bli så mysigt att ha dem alla hemma hos mig ikväll.
Just det ja - Happy days, tvättmaskinen verkar ha freakat ut, det är mer ett badkar inuti maskinen nu än något annat. För det tycker jag är kul. Ska la omvandla mig själv till Fixar-Linda och lösa detta lilla problem... Varför har man ingen karl för?
Jaja... Ha det fint goingar så höres vi! (spännande fortsättning följer)

Danmark = kölandet

Tackar mamma och syster för denna weekendtrip - TACK!
Vi begav oss litegrann söder ut för en weekendtripp, det blev Danmark ett väldans tag, köerna verkade inte villja sluta! Tack och lov gjorde dem det till slut ändå och vi kunde bege oss vidare till slutmålet, Tyskland.
Vi spenderande en natt på plats och så fick vi såklart lite inhandlat också.
Underbart mysigt och kul!
Tack tack tack.. KRAM

Ny lärdom

Man jobbar bättre med ett paket kakor i handen - En vis kille på bussen

SEMESTER!!

Näää - Inte än, någon/några veckor kvar!
Tänkte bara passa på att önska alla er semester firare en härlig helg, då är ju jag med ledig så det är lugn. Vill också passa på att säga att jag hoppas er tur vänder - att solen snart kommer fram igen! För helt ärligt, man kan lika gärna sitta på kontoret medan regnet faller ned!
Fast jag erkänner - Semester låter FINT! Snaaaart är det även min tur.

Spontanitet

Var galet kul igår - Istället för att köra på min - städa o fixa kväll så blev det socialt och super trevligt med töserna! Först hem till Ylva för lite förande och därefter till Yaki Da för lite "festande". Eftersom somliga (jaaaag) inte har semester än så fick man ta det lugnt.
Trots sen kväll så lunkade jobbet på riktigt bra! Hade en trött period efter lunchen men eftersom vi enbart är två på kontoret resten av veckan så funka det ändå, finns en del att göra om man säger så!
Idag har man sprungit, dammsugit, diskat, suttit med tjejerna på balkongen och lite mer fina grejer. Härlig eftermiddag helt enkelt. Skillnad mot igår dock;)

Finast

Min mamma skämmer bort mig! - O vad glad jag blev över denna present!! TACK TACK TACK finaste mamma..

What are words


Vi kom..

Vi härska! - Tack för den underbara Marstrand dagen...
Så underbara nya vänner man fick sig också, ALLTID lika trevligt, samt att träffa gamla goingar. GULD

Marstrand - snart kommer vi


Lördag

Så härligt med lediga dagar - Ingen stress, bara njutning!
Blir nog en tur till havet idag och sedan kanske Marstrand ikväll.. Allt är möjligt.
Var hemma o fira Lovisa igår, mycket trevligt, Tack för det vännen.
På återseende!

RIHANNA

"Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So how come when I reach out my fingers
It seems like more than distance between us"




Humpf

Tyckte så synd om min vän Anna som fått sin kabel avbiten av sina katter - Tur att mina inte hittar på några dumheter när jag är borta.. ELLER?
Kul syn att komma hem till, att man städa igår var visst ingen hitt hos tjejerna.

Mysterious


"Why is everybody so serious?!
Acting so damn mysterious,
You got your shades on your eyes.
And your heels so high
That you can't even have a good time."
Jessie J



FIN

"Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din"




PIZZA

För andra gången på två dagar så blev det Pizza - Hemmagjord såklart, denna gång dock inte gjord i en fin grön grill utan i min egna ugn! Blev inte fy skam för det...
Har satt ihop mina nattduksbord nu med - SÅ FINA! Bilder kommer

RÅNAD

Eller ja – Nästan i alla fall

Det hela skedde i korsningen mellan 3e lång gatan och linnegatan… Pratar med Anna om lite smått och gott – Plötsligt när vi ska svänga vänster in på tredje för att bege oss till Flamingo så kommer en kille fram, blond – ca 175 (max?) och säger: ”Hej på dig” eller liknande… Killen ser mig rätt i ögonen – han borde förstått att han mött sin överkvinna. Helt plötsligt försöker han slita min väska över min axel och huvud… Shit vad han drar och sliter – kommer ha ont hela veckan! Men inte fan fick han ut något av det.. Precis som att JAG skulle låta denna lilla fjant SNO min väska! NEJ TACK – Skaffa dig ett jobb och köp din egna kvinnliga axelväska, och du – Jag ska lösa en polisanmälan och skulle det någon gång bli konfrontation så åker du dit din J*vel… FULL KOLL på ditt tryne – DET har jag! Din moppe körande kompis hann mina underbara vänner spana in och er silver färgade vespa – den minns vi med!

Här har man växt upp i Angered och bor numer i Backa – Men inte f*n är det här man råkar ut för sånt här… Nej nej, det är på fina Linné!

Och för allas information – Polisen ringdes, om och om igen… Till slut blev det 112 som koppla och sedan kopplades jag igen och sedan var det en gång till… Sedan efter 25 min väntetid så la jag på.. Skriver anmälan nu istället.

JÄKLAR VA FÖRBANNAD JAG BLIR på er småglin som tror ni har rätt till vad ni vill – väx upp, livet är hårt och man får jobba för att ta sig fram i det!

Bästa Tjejerna på brottsplatsen några timmar efter händelsen - TACK för att jag fick älta det hela under kvällen (om och om och om igen)


Shoooping

Idag sticker man in till stan en snabbis - Hittar man kvällen outfit kanske? Man kan ju alltid hoppas...
Idag ska man i övrigt försöka hinna med IKEA o handlande av mat - får se hur tiden räcker till för huvudsaken för dagen är såklart Anna's firande ikväll!
Ska bli såå kul.

GRATTIS MAMMA

För er som inte vet så fyller världens bästa mamma år idag - nämligen min!
GRATTIS!!
Var hemma idag, åt gott och firade mamma... Satt ute till halv 10.. Allihop...Va hände där? Mycket mysigt och trevligt. Efter en lång kväll så blir det strax sova - Imorgon blir en fullsmäckad dag! Ses då!

RSS 2.0