KVÄLLAR SOM GILLAS

En sådan fin kväll - avskedsmiddag för en going kollega som kommer bli saknad... Så kul vi alla haft ihop! Blev Incontro men härlig mat och gott vin.. Tack alla goingar!!

Kram


CENTRAL PARK
kärlek

HOME - AT LAST

Hej, nu var det såklart inte så att jag ville åka hem - Men när man varit uppe i över 30 timmar så vill man bara komma hem. Helt galet hur en resa på 17 timmar kan dra iväg på grund av lite storm.
Vi skulle landat på landvetter klockan 17, igår söndag men när vi är vid landningsbanan inser piloten att hon inte kommer kunna landa på grund av vädret (hur man inte kan veta det liite tidigare förstår jag ej). Så hon gasar på uppåt igen, en mycket otrevlig händelse. Eftersom stormen är så utbred i norra Europa så får vi vända tillbaka till Bryssel igen.. Inte så kul men lite fri mat som plåster på såret.
När vi landat i Bryssel får vi först två val..
1. Vänta en halv timma och ta nästa flyg till Göteborg, som dock kanske inte heller kommer kunna landa.
2. Sova på Hotel en natt i Bryssel för att klockan 9.15 ta ett plan till Göteborg (dagen efter)

Vi får höra en massa olika bud på vad som bör göras samt om hur vädret i Sverige och Skandinavien är...
Efter ett tag byts alternativ 2 ut till att flyget till Göteborg redan vari fullbokat så vi kommer 10.30 behöva flyga till Arlanda och därefter försöka ta oss till Göteborg.

Till sist beslutar vi oss om att vi vill åka hem till Göteborg direkt, vi har alla jobb som väntar och hem vill man. Dock är detta flyg försenat så vi ska lyfta efter klockan 20 någon gång..

Hamnar i förstaklass - Trevligt och resan hem går hur fint som helst. Tills vi ska försöka oss på att landa. Vädret har inte blivit bättre så vi cirkulerar över flygplatsen i över 30-45 minuter. Tillslut ser det bättre ut och piloten bestämmer att vi ska försöka. Det var obehagligt, inte så kul och skräckingivande när EXIT skyltarna tänds. Men han lyckas galant, vi landar i ett stormigt Göteborg, allt för många timmar försenade!

Nu skulle man varit på jobbet egentligen men jag hade varit vaken i över 35 timmar och fick bara sova 4-5 timmar. Kändes okej när jag vakna men för varje steg blev man segare och huvudet var inte riktigt med. Att sätta på Kaffe var ett mission. Därför jobbar jag hemifrån idag. Började redan klockan 6 så mellan 9 och halv 11 sov jag lite igen. Man är fortfarande inte okej men med en natts sömn så är man nog igång imorgon igen.
Återkommer med en härligare berättelse om New York. Nu ska här jobbas!

NEW YORK 3

Inte lång tid kvar nu - imorgon börjar den 16timmars långa resan hem... Jag kommer sakna staden, maten, alla vyer och så mycket mer.. Känslan!! Storslaget. Nu Black Friday shopping.

Puss


NEW YORK 2

Dagarna är fullsmockade med det mesta - sightseeing, Starbucks, gång och shopping. Idag Brocklyn Brigde och snart platsen där World Trade Center stod och där Frihetstornet ska stå... Tornet växer med en våning på vecka!

Vi siktar mot shopping på Centery 21 inom kort och sedan lunch med Mimosa! Mums!!

Nu beger vi oss ut i staden som aldrig sover igen, and I love it!!


NEW YORK

New York levererar - staden är helt underbar och efter 30 timmars lördag, älskar vi staden... Vi har hunnit med mycket redan och detta är bara början.. Idag har vi hunnit med Brunch med liveuppträdande och 5 av. Samt Central Park! Klockan närmar sig 7 och än är det inte sängen som lockar, snarare shopping! Nu har vi dock stått utanför Starbucks och "lånat" internet länge nog. Hörs vid nästa Starbucks;)

Puss


TROR JAG BÖRJAR BLI KLAR

Inte helt hundra på det än dock... Fortfarande en del saker som ska ner, kanske även upp? "alla" säger att man shoppar så mycket där (vilket jag tänkt göra) så man ska packa mindre än vad som känns minimalt. Men jag är ingen minimalt-packare. Hur gör man då? Räknar ut exakt vad som kan behövas och tar bort två/tre outfits? Hmm får nog rådfråga Lovisa när hon kommer för att "spend the night" imorgon... Mamma kommer kl 5 på lördag så det blir absolut bäst såhär! Mysigt att få tjöta loss lite på hemmaplan innan vi åker med;) och så är det bra med urvals-hjälp!!

Nu är det dock bannemig dags för att sova.. 2 dagar kvar!!

Puss


4 MORE TO GO

Nu närmar det sig med stormsteg... - Endast 4 dagar kvar, känns galet... Hur ska man hinna med allt? Man kanske inte borde sitta här, framför datorn.
Men eftersom jag precis tvättar en hel del saker som jag ska ha med mig så känns det lite fel att "börja packa". Men jag har allt här uppe (petar på mitt huvud). Ska la sätta igång då, allt annat är ju praktiskt taget klart så det hela känns fint!
Hörs innan avfärd!
Kramen

6 DAGAR KVAR

Lördagen var otroligt trevlig - Tack finaste tjejerna..
Fick även reda på lite saker, lite konstiga, lite roliga, underbara ord och hur saker och ting kan tolkas helt fel... Mycket på en och samma kväll, precis som en kväll ska vara!

Nu är nedräkningen verkligen gång, tänk att det bara är 6 dagar kvar... Så mycket som ska fixas... Tror jag får sätt mig och lägga upp en planering för veckan!

Ikväll halv 8 middag, MUMS!!

LÖRDAGSKVÄLL

Inväntar just nu mina Goa tjejer - en liten återträff kan man nästan kalla det. Det var väldigt länge sedan bara vi tre sågs, så kvällen kan bli hur bra som helst!


11.11.11


AW

En helt vanlig onsdag? - nee egentligen inte, brukar inte dricka vin på onsdagar! Men det är väldigt trevligt dem få gånger man faktiskt gör det.. Att sitta och tjöta... Skratta... Ett glas vin... Mitt i veckan, ja, jag gillar! Skarpt:) nu ska man bege sig hem och sova lite. Imorgon väntar en ny dag, nya möjligheter och nya... ??

Tänk på den!


MINIPOTATIS

Var galet sugen på bakpotatis på jobbet idag - orkade däremot inte stanna vid affären så då fick man göra på det man har hemma! Minipotatis kan man nog kalla dessa... Håller mest tummarna för att det ens funkar. Men hälften vågat?!

Bäst av allt är familjen!!!


VÅGAR INTE TRO

Jag vågar knappt tro att det är sant - om två veckor är jag på väg, då är jag snart där!
Staden som jag så länge har drömt om, snart ska jag strosa på stadens gator och dricka starbucks underbara kaffe. Snart snart snart, om två veckor som sagt..
New york, nu kommer jag!

FREDAG

Så var vi inne på fredag igen - underbart! Har haft en riktigt trötthets vecka så det ska bli skönt med fredagsmys och helg! Stannade till vid Hemköp och köpte middagens ingredienser, blir kycklingspaj som sagt. Nu en fördrink o oliver innan pajen är klar! Njut av att hela helgen är kvar...
Kramar


MIDDAG HEMMA

Begav mig efter jobbet hem till familjen - bror åker ju på lördag. Underbart god mat måste jag säga, helst med tanke på att jag inte lagat mat hemma på hela veckan.. Man har ju sina dagar..
Eller veckor;) imorgon blir det nog till att laga paj men idag avnjuts plankstek och cheesecake... Ses imorgon fredag!


SPOTIFY

Jag tillhör det utdöende släktet som inte än betalar månadsvis för att använda Sportify – Jag vet… Men jag har knappt använt detta trevliga fenomen sedan deras nya system trädde i kraft. Nu däremot när man är A.I (After Iphone) så börjar man bli lite sugen igen, laddade ner appen – Fick 48 timmars premium helt Gratis.

Behöver jag säga mer än att telefonen ligger bredvid mig medan jag sitter här och skriver på datorn?
Vi får se efter mina 48 timmar hur suget ser ut…

Imorgon blir det hem till familjen - TREVLIGT, känns som att det var länge sedan jag träffa dem alla nu. Mycket mysigt, trots att kvällen går ut på att tacka bror för denna sväng i Sverige! Men jag är inte bitter… Jag är glad, för hans skull. Jag är glad för mångas skull numer inser jag! Men DET SKA man vara, så det så.

 

Snart Greys – vilket gör mig glad för MIN skull!

Puss


RSS 2.0