HOME - AT LAST

Hej, nu var det såklart inte så att jag ville åka hem - Men när man varit uppe i över 30 timmar så vill man bara komma hem. Helt galet hur en resa på 17 timmar kan dra iväg på grund av lite storm.
Vi skulle landat på landvetter klockan 17, igår söndag men när vi är vid landningsbanan inser piloten att hon inte kommer kunna landa på grund av vädret (hur man inte kan veta det liite tidigare förstår jag ej). Så hon gasar på uppåt igen, en mycket otrevlig händelse. Eftersom stormen är så utbred i norra Europa så får vi vända tillbaka till Bryssel igen.. Inte så kul men lite fri mat som plåster på såret.
När vi landat i Bryssel får vi först två val..
1. Vänta en halv timma och ta nästa flyg till Göteborg, som dock kanske inte heller kommer kunna landa.
2. Sova på Hotel en natt i Bryssel för att klockan 9.15 ta ett plan till Göteborg (dagen efter)

Vi får höra en massa olika bud på vad som bör göras samt om hur vädret i Sverige och Skandinavien är...
Efter ett tag byts alternativ 2 ut till att flyget till Göteborg redan vari fullbokat så vi kommer 10.30 behöva flyga till Arlanda och därefter försöka ta oss till Göteborg.

Till sist beslutar vi oss om att vi vill åka hem till Göteborg direkt, vi har alla jobb som väntar och hem vill man. Dock är detta flyg försenat så vi ska lyfta efter klockan 20 någon gång..

Hamnar i förstaklass - Trevligt och resan hem går hur fint som helst. Tills vi ska försöka oss på att landa. Vädret har inte blivit bättre så vi cirkulerar över flygplatsen i över 30-45 minuter. Tillslut ser det bättre ut och piloten bestämmer att vi ska försöka. Det var obehagligt, inte så kul och skräckingivande när EXIT skyltarna tänds. Men han lyckas galant, vi landar i ett stormigt Göteborg, allt för många timmar försenade!

Nu skulle man varit på jobbet egentligen men jag hade varit vaken i över 35 timmar och fick bara sova 4-5 timmar. Kändes okej när jag vakna men för varje steg blev man segare och huvudet var inte riktigt med. Att sätta på Kaffe var ett mission. Därför jobbar jag hemifrån idag. Började redan klockan 6 så mellan 9 och halv 11 sov jag lite igen. Man är fortfarande inte okej men med en natts sömn så är man nog igång imorgon igen.
Återkommer med en härligare berättelse om New York. Nu ska här jobbas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0