FROM LIBERO WITH LOVE

Sötaste reklamen ever - grymt bra gjort Libero!

STUDENT

Idag tog min fina syster steget från skolbänken - För Hon har Tagit Studenten!!
Grattis!

Vi kollade när de sprang ut, vi väntade på dem när de åkte flaket, vi åt mat och tårta och sedan fick tjejen ta sig en tupplur!! Mycket fin var hon lilla syster.

Lång god dag!! Tack för det
Kramen


JUST A MANIC MONDAY

Eller egentligen inte - fick en ny dator på jobbet idag, håller tummarna för att denna funkar bättre! Jag och teknik, jag vill kunna trycka på START och så ska allt funka... Är det för mycket begärt?

Imorgon är det kort dag på jobbet, för sedan ska finaste syster yster fira av sina skolår med studenten!!!

God Natt


FIN HELG

Jag vill sova - men somnar inte!
Skriver därför ett blogginlägg istället. Helgen har varit mycket fin, jag har äntligen fått iväg alla inbjudningar till min middag och fått gjort allt annat som var planerat.
Tack snälla syster som hjälpte mig med de sista detaljerna!
Glad Morsdag till min kära mamma också!

GRATTIS LOREEN


SCHLAGERN 2012

Jag hoppas så innerligt på Loreen och Sverige i år - av de andra bidragen fanns det inte mycket att hänga i granen... Får jag bestämma blir topp fem:
1. Sverige
2. Tyskland
3. Island
4. Irland
5. Grekland

Spelar dock ingen roll hur det går i resterande fält, håller enbart mina tummar för Loreen!!

Klassiker hos Familjen - smörgåstårta!


GLAS PÅ STAN

Ibland krävs det bästa - en glas med Linda på stan! Lyckan var gjord!!

Tack finast


FULLT HELA VECKAN

Måndag härligt svettig träning - tisdag härligt häng i slottskogen! Man får inte mycket gjort hemma men vad gör väl det när solen skiner?
Veckan ska fortsätta i samma tecken och det känns så bra.

Nu är det jobb som gäller! Sedan en träff med finaste Linda


HELGEN

Ju mer jag tänker på det - ju mer inser jag att min helg var underbar... Suget efter en ny är överväldigande, tur att den kommande är sjukt välplanerad!


PAINTBALL

Jag erkänner - jag var skräckslagen... Men hör ljudet av smattrande kulor som man vet kommer vara "all over my body" inom kort, det kändes inte kul helt enkelt! Men väl i uniform så var det bara att komma in i killer instinct och köra på. Vi var lag om 6 och själv tillhörde man det svarta laget, kläderna var dock mörkblå! Första banan var i skogen... Man blir träffad och det gjorde inte så ont... Efter det slappna man av och det hela var riktigt kul!
Bäst på dagen var när banan var en western miljö och man hade som uppdrag att ta över hur med sina flaggor, mitt lag var sååå grymma. Mitt och Jennifers samspel var bättre än bäst!

Sista banan var också den i skogen, på mycket mindre mark... Här gjorde det ont!! Spelade inte sista omgången efter som mitt finger fick stryk efter att jag erkände mig själv träffad och höll upp handen. Men Gud va kul det var! Smärtan går över fort så det är inte den jag tar med mig, tur det!

Efter skjutandet var det hem till Jennifer och Andreas för mer firande av sistnämnda.. En mycket fin dag och kväll! Galet bra helt enkelt!

Tack för det!
Ibland måste man våga chansa lite och göra saker som skrämmer en!


BAL PÅ SÖNDAG

Inte för min del men för syster - hennes studentbal äger rum på söndag och tanken är att jag ska stå för hår och make!
Idag testade vi frisyren och jag tror att detta kommer bli hur fint som helst på söndag... Håller nu tummarna för att det blir fint väder för dem på söndag!


AW MIDDAG

Träffade Jennifer och Anna igår - galet trevligt! Vi satte oss på det nyöppnade El Corazon vid saluhallen, käka pizza och drack lite rött vin. Helt okej mat och väldigt fint vin! Att träffa dessa två tjejer och catch up lite var helt förträffligt. Hade det inte varit för att Anna ska flytta till Norge snart så hade det gärna fått blivit ett stående inslag i min vardag!

Nu denna lediga dag ska man väl kanske försöka börja planera sommaren lite?! Mys!


TRISS

Läste förresten om ännu en Triss Fajt - Vad händer?

Jag säger då det, jag ska Aldrig mer köpa en lott till någon;)

DAGEN FÖRE LEDIGA DAGEN

Sist vi hade en ledig dag mitt i veckan så var den lediga dagen en tisdag - en torsdag känns så mycket bättre, för då jobbar man veckan, får fredagskänsla på onsdagen... Sedan när man kommer tillbaka till jobbet på fredagen så infinner sig såklart fredags känslan igen! Känns galet bra.

Sitter just nu på jobbet, ska in och träffa två puddingar på stan, ett stycke Anna och Jennifer. Ska bli såå mysigt. Så mysigt att jag total ignorerar att det regnar ute...

På återläsande

SEG

Kroppen tog mer stryk än vad jag först trodde - blåa lång-tår och trötthet! Trots detta förflöt helgen fint med härlig middag med Emely på lördagen för att fira oss, samt middag hemma hos familjen på söndagen för att fira bror!

Igår blev man däremot helt förbytt och somnade redan vid 9, känns som att ikväll lutar åt samma öde!

Nu lunch!!


VARVET

21km - jag gjorde det!!


DAGEN FÖR VARVET

12 maj 2012 - Göteborgs Varvet, 21km!

Välkommen domedagen! Idag ska jag trotsa allt vad som känns normalt, idag är dagen jag SKA springa över 2 mil... Hur det känns?
För jäkla bra faktiskt!

Jag har mina delmål, jag har fått så mycket stöd från nära och kära och från andra oväntade håll!

Drömmen om att komma i mål är inom kort ett faktum!
Vi ses på andra sidan mållinjen!!


DRÖM

I natt drömde jag om varvet - precis som gången innan när jag drömt om landet är det jobbigt, mycket jobbigt. Kruxet är bara att i drömmen så springer man inte bara, man bär på madrasser, man springer två och två och det är uppdrag som ska slutföras längst med milen... Tack vare detta känns varvet inte lika skrämmande! Så länge jag slipper den där madrassen och bara får springa kommer jag runt!
Låt oss nu hålla tummarna!

Låt oss också hoppas att vädret inte blir som det ska! Regnigt!!

På väg till jobbet nu...


FREDAG INNAN VARVET - IMORGON GÄLLER DET

Det går inte att äta all denna mat så jag har justerat rejält - även lagat dubbelt och byt ut... Så middag blir även lunch!
Dag 3
Frukost 06.15
smörgåsar med skinka och ost, frukt och grönsaksfat (2 frukter 1 grönsak), smoothie (3 dl) Blanda lättfil/lättyoghurt med lättmjölk och tillsätt mixade bär/frukt.

Mellanmål 10.00:En eller två frukter

Lunch 12.30:Pasta med räkor och currysås (1,5-2 portioner pasta, 1portion räkor och currysås), wokade grönsaker (2port), 1-2 smörgåsar med lättmargarin, vatten

Mellanmål 14.30:1-2 Dubbla varma mackor med keso, skinka och tomat, oregano (2skivor bröd/macka), grönsaker, Ett-två glas lättmjölk

Middag 17.30:Ugnsbakad torsk med tomatkross (1port) (Olivolja, svartpeppar, oregano, vitlök), kokt potatis (1,5-2port), kokt broccoli (2port), 1-2 smörgåsar med lättmargarin, vatten

Lätt träning 19.30-20.30

Kvällsmat 21.00:Havregrynsgröt med frysta bär/rivet äpple/banan, lättmjölk (1,5-2port), 1-2 smörgåsar med lättmargarin, keso och grönsaker, Ett-två glas lättmjölk

Återkommer med hur det blev... Hej Fredag

TORSDAG INNAN VARVET

Så var man inne på två dagar innan varvet...
Maten idag:
Dag 2
Frukost 06.15:Lättfil med basmusli och frukt (en halv frukt/ portion)(1,5-2portioner), 2-3 smörgåsar med lättmargarin, skinka och grönsaker. En av smörgåsarna kan bestå av mager ost 17%. Ett-två glas mjölk. (Får se hur många mackor man får i sig till detta)


Mellanmål 10.00:En eller två frukter

Lunch 12.30:Middagen från igår - Lax och Bakpotatis!

Mellanmål 15.00:Frukt och grönsaksfat (1-2 frukter, 1 grönsak), 1-2 smörgåsar med lättmargarin och makrill i tomatsås. Ett-två glas lättmjölk

Lätt träning 18.30-19.30 - ZUMBA

Middag 20.00:Pastasallad med kycklingfilé och valfria grönsaker (1,5-2 portioner pasta och grönsaker, 1portion kyckling) 1-2 smörgåsar med lättmargarin, vatten


Kvällsmat 21.00:Havregrynsgröt med frysta bär/rivet äpple/banan, lättmjölk (1,5-2port), 1-2 smörgåsar med lättmargarin, keso och grönsaker, Ett-två glas lättmjölk (Här blir det max någon macka om man orkar)

ONSDAG INNAN VARVET

Idag hade jag som plan att börja äta "rätt" mat inför varvet - Boosta Upp Kolhydraterna... Dock var vi ute med jobbet igår som sagt så halva dagen skippade jag eftersom jag inte hann till affären. Nu har jag varit och handlat så nu startar vi!
På sund.nu har jag hittat följade recept - SE hur Mycket man ska äta, vad tror de jag är? 2 meter lång? Jaja, jag gör detta på Mitt sätt så blir det kanske Rätt för mig.
Dag 1
Frukost 08.00:Havregrynsgröt med frysta bär/rivet äpple/banan, lättmjölk (1,5-2portioner), 2-3 smörgåsar med lättmargarin, skinka och grönsaker. Om du vill kan en av smörgåsarna bestå av mager ost 17%. Ett-två glas lättmjölk.

Mellanmål 10.00:En eller två frukter

Lunch 12.30:Spaghetti (1,5-2portioner) med köttfärsås (1portion), Morotsstavar (2morötter), 1-2 smörgåsar med lättmargarin, Vatten

Mellanmål 14.30:Smoothie (3 dl) Blanda lättfil/lättyoghurt med lättmjölk och tillsätt mixade bär/frukt. En-två smörgåsar med lättmargarin och keso, grönsaker

Middag 17.30:Ugnsstekt laxfilé (1port) med kokt potatis (1,5-2port), dillsås, broccoli (1,5-2 portioner), Vatten

Lätt träning 19.30-20.30

Kvällsmat 21.00:Två-tre smörgåsar med lättmargarin, leverpastej, grönsaker, Ett-två glas lättmjölk.

----

Jag är ju då ingen Kokt potatis tjej så jag kör på extrapriset på hemköp idag, Bakpotatis! Mums! Ja just det, jag skippar träningen också... Mina benhinnor får vila tills imorgon.

Imorgon ska jag försöka följa lite bättre, men små ändringar!

Kramen


PINCHOS

Var igår på den nyöppnade restaurangen Pinchos med kollegorna igår - ytters trevligt precis som alltid och riktigt bra... Pinchos är först ut i stan med att droppa kypare, det du behöver för att beställa din Tapas, din dryck etc är en smartphone! Du laddar ner appen och beställer. När du vill ha något mer, klickar du in det och efter ett tag får man en notis om att mat eller dryck är färdigt att hämta i baren. Visst blir det lite spring och mycket mobilpillande, men ack så smart!
(kan avslöja att om man väntar ett tag så kommer mat och dryck till bordet med kypare ändå)

Mycket fint och mycket bra restaurang, kan absolut rekommenderas till den som vill testa något nytt! Till alla er som älskar Manana - testa Pinchos! (samma ägare)

Tack till Pinchos och Tack till bästa kollegorna!

Betalningen ja, man använder appen där man trycker på betala - man får upp summan och efter ett tag kommer kyparn med dosa att betala med!

Kramen


KÄNSLAN

Känslan när man bara ligger i soffan - men man känner att man vill göra något/ behöver göra något / borde göra något!

Springa? - man ska inte träna dagen efter man druckit... Spelar tydligen ingen roll att man inte druckit mycket..

Va annars?! Ligger ju bara här och känner mig rastlös, får lösa detta och ta tag i mig själv !


BALKONGPIFF

Var ju inne och shoppa i stan igår - gick förbi Hemtex och såg de finaste kuddarna! Dessa kuddar pryder nu min balkong... Blev så snyggt, dock behöver jag nog ändå en bättre lösning till soffan. Det blir en del vit-yta som sticker fram!
Tjejerna verkade glada i alla fall för att ha lite mjukt att vila på.


NIGHT

Love My girls!


LÖRDAG DEN 5 MAJ

Shopping och jakt efter den perfekta 25års klänningen - Mission completed! 

Lägenheten lite uppcleanad - Mission Completed!

Trevlig kväll med tjejerna - Mission I'm looking forward to!

Så ser min lördag ut, nästa vecka såhär dags är jag nog ute på springturen längst Göteborgs gator... Eller är jag kanske redan i mål? Minns inte alls när min start var, kan vara bra att kolla upp. *Note to self
Själva springningen tänker jag inte tänka mer på nu, utan det är något som jag får ta tag i den 12 maj. Kommer nog inte springa något mer innan varvet, känner mig "musarmig" i benen om ni förstår hur jag menar?!
Hittade galet fina rosa byxor idag, får nog tillhöra kvällens outfit.
Nu väntar jag in tjejerna som kommer mellan nu och 7!

Trevlig kväll!

BRA KÖP?

Valde bort 120min Zumba för att kunna köpa nya träningsskor - begav mig för första gången till XXL. Allt fanns, mycket mer än jag behövde med det är ju kul att titta lite. Hittade bra pris på snygga skor! Trevlig personal som visade vägen och även annan personal som hjälpte mig inför Gbg varvet, strumpor att springa i! Man tackar och man ser fram emot nästa pass, bodypump på måndag!!

Reebook - det var inte igår!


TV 3

Dokumentären som har premiär idag - förlåt men alltså jag förstår inte... Skönt att man inte är dör själv!


1 MAJ

Dagen som bestått av mat och nära o kära - först en sväng i den underbara staden Göteborg med Jennifer... Sedan hem till familjen för BBQ - fabulöst!
Att träffa Jennifer, är månader sedan, känns som det vore igår. Sommaren ser man fram emot mer än någonsin nu, tack för det going.
Vi åt lite pasta på Joe Farellis, mycket gott och ett glas rose på det var ju inte fel!

Nu mys i soffan med lite left over pancakes!!


PANNKAKOR

1 Maj - detta firades med Pannkakor på morgonkvisten och snart ska man bege sig in mot stan och äntligen träffa Jennifer igen, för länge sedan! Efter denna härliga dag avslutat man hemma hos familjen med Grillning... Känner att första Maj kommer bli hur bra som helst!

Min tvättmaskinen är äntligen back in business! Tror den pajar snart igen så som jag tvättar... Tack fina mamma som höll koll på mannen från Electrolux.

Nu ska man jäsa pannkakor och put on a Pritty face!


RSS 2.0