INSIKT

Att inse hur bra man faktiskt är – En insikt värd att bevara!

Världens mest skrytsamma tanke, en tanke man borde unna sig själv oftare kanske? Denna tanke har jag smått börjat bygga upp inne i mig själv på sista tiden. Jag inser mer och mer att jag faktiskt är jäkligt bra, och DET gillar jag! Jag känner att min självförtroende växt på sista tiden och att jag mer än någonsin är redo för nya utmaningar då jag vet att jag kommer klara dem galant. Varför? Jo för att jag aldrig ger mig! Det mest här i livet handlar om att tro på sig själv och våga, ibland går det bra… ibland blir resultatet sämre. Men hur det än går så lär man sig alltid något och man utvecklas.

 

Jag älskar denna insikt och kommer vårda dem ömt!

 

Det var allt jag ville ha sagt!!

 

Kram


SÄMST

Jag vet att mitt bloggande är katastrof dåligt - men jag är så trött! Jag hoppas få mer energi när jag äntligen tar steget över till mitt nya jobb! Skrivandet kommer när det kommer:)


NYÅR I LONDON

Så länge vi pratat om detta - Äntligen är det bokat.
London Nyår 12/13 här kommer vi. Så underbart skönt att för första gången redan i augusti veta vart och med vilka som man ska fira nyår, underbar känsla.
 
London, Håll i hatten!
 
Kramen

SÖNDAG

Jag har sagt det innan och säger det igen - vad veckorna går fort!
Veckan som gått var fullspäckad, träning, fika, middag och bio, halv slappar dag och AW och veckan började bli helg. Att åka till Åhaga visade sig vara bortkastad tid men vad gör väl det när kvällen blev så bra? Middag med finaste tjejerna och vin med godistillbehör! Lyxigt... Tänk att man kan få en sänggavel och godis för 40kr?!

Idag ska lillasnuttan få besök av sin nya familj så det blir städning och sedan äntligen slappande!


RESA

Hur mycket hade inte jag gett för att få ligga och slappa på en strand nu? - Jag vill så gärna iväg på en liten tripp.. Håller alla tummar och tår jag har för att det ska kunna bli av!
 
Kramar

 
 

FULL RULLE

Att dagarna ska gå så fort - Det är en busy week jag är inne på... Ikväll har planerna däremot blivit cancellerade och jag ska vara hemma och mysa, städa och laga mat. Något jag inte hunnit med alls den sista tiden!
 
Hmm.. Middagstips?

KLAR

Måndagen har slagit halv nio och jag känner mig äntligen klar med mina åtaganden - däremot får ett inlägg till er om helgen vänta lite!!
Puss


BÄSTA MAMMA

Nu kanske jag redan i rubriken har avslöjat hela grejen - men det spelar ingen roll!
Ikväll lyckades jag för första gången låsa mig ute. Efter jobbet var det direkt hem till Josefine, byta om - packa om stor väska från jobbet till liten utgångs väska. Detta var under kontroll... Trodde jag tills jag stod utanför min port!
Mina hemma nycklar saknades!! Naj Naj Naj, hur lyckas man? Varför? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Etc etc... Frågorna spann runt!
Ringde syster som gjorde det hon kunde för att hjälpa. Mamma ringde mig, dök som gubben i lådan upp och räddade min kväll! Bästa underbaraste mamma som går upp halv 4 för art hjälpa mig! Bäst är du!!! Puss

Nu ska jag sova - i min säng Tack vare Mamma


BACK IN BUSINESS

Så var man inne i vardagen igen - det känns dock som att man hinner med mycket! Igår var det samma gamla stressiga måndag, jobba (dock en upplärande sådan) sedan snabbt som att hem för att stressa till träningen, sedan hem... Fota bebis och skriva i Mirralis bloggen.. Laga mat och duscha för att slappa en timma innan det är dags för sängen - ordningen stämmer nästan i alla fall!
Hade väldigt svårt att somna i natt bara, hoppas på bättring idag.
Idag var det handlande med bästa mamma efter jobbet som gällde och sedan in till stan lite spontant, för en Melissa Horn spelning.

Nu ska jag läsa min nya bok som jag lånat - så bra att jag i min inväntan på sömn igår läste nästan halva!

God natt


SKRÄCKBLANDAD FÖRTJUSNING

Ikväll är sista kvällen innan det är dags att gå tillbaka till vardagen - semester ser sitt slut och jobbet tar vid! Det känns nästan lite spännande att börja jobba igen, sa ju upp mig precis innan semestern! Det är alltid kul att träffa alla kollegor efter semestern också, jag har ju de bästa av kollegor..

I veckan är det dags för att fira Göteborg igen med lite kallas, tror det kan bli en del häng i stan - Gilla!

Igår firades det med middag och fest eftersom min fina vän Sara blivit 25!
Vi begav oss till Lounge efter underbar Tapas och fantastiska människor. Väl ute såg vi lite känt folk, även annat folk som vi inte behöver nämna. Kan påpeka att Gina och Koodjo spelade galant och var söta och ställde upp på bild. Fares Fares - inte lika kul grabb, puttade undan min kompis, hon stod väl i vägen eller något?! Inte OK!!

Kvällen var i vilket fall som helst topp.. Nu blir det slapp i soffan med lite godis - firar av semester och firar ytterligare ett OS silver - herr handboll! Grattis!!


KLADDKAKA I PORTIONSFORMAR

Igår, torsdag, fick jag ett sådant sötsug att det inte var av denna värld. Mitt skafferi gapar tomt och att gå och handla något för att stilla suget var uteslutet. Jag började då spana runt lite extra i skåpet och insåg att choklad funkar till mycket, efter ett kort sökande på nätet hittade jag ett smidigt och lätt recept som jag anpassa efter kring vad jag hade hemma!

Plocka fram dina formar och följande ingredienser tillsammans med en bunke, elvisp och en kastrull! (jag tog även fram en pensel)

(4 stycken)
75 gram smör
100 gram mörk choklad – jag körde på MINT
2 ägg
1 dl socker

Sätt ugnen på 225 grader. Smält 75 gram smör i kastrull och lägg i chokladen så de smälter samman. (medan detta smör smälte passade jag på att smälta lite annat smör i micron och smorde mina formar med en pensel.

Vispa äggen tillsammans med sockret så det blir vitt och pösigt (vad nu det betyder, jag bara vispar på). Rör i chokladblandningen i äggblandningen.

Häll smeten i de smorda formarna, jag delade upp smeten på fyra då receptet lovade täckning för dessa!

Ställ in formarna i mitten av ugnen och låt dem grädda i 8-10 minuter – dem ska fortfarande vara lite kladdiga i mitten när du tar ut dem.

Låt sedan ”bakelserna” svala lite. Receptet rekommendera passionsfrukter till men detta hade jag inte hemma. Jag tycker grädde skulle sitta fint till, men då jag inte heller hade det hemma så tog jag lite Cream fraiche och vaniljsocker och mixade samman. Det blev en väldigt bra kontrast till den mörka chokladen och mintsmaken!

Smaklig Måltid!


TRÖTT VS PIGG

Igår var jag så trött så trött - idag över pigg! Det blir nästan konstigt hur saker och ting förändras fort. Imorgon hoppar jag på pigghet igen! Helgen kommer med stora steg närmare... Vet inte alls vad som händer helt plötsligt! Kram


HELG

Denna helg har känts så lång - okej semester innan och efter men det är inte därför... Tror jag inte i alla fall! Helgen starta i fredags med bio, igår var det "shopping" och middag med familj samt balkonghäng med Josefine. Idag vakna jag redan klockan 7, det kändes sådär så slappa i soffan ett tag... Sedan var det dags att fixa och dona. Nu blir det lite solande på balkongen innan fixandet drar igång igen! Kramen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_501e8e97e087c3766e000395.jpg" class="image">


BIO

Igår var det äntligen dags för bio och The Dark Knight Rises - så himla bra.. Man tror knappt att Batman blir bättre än The Dark Knight men jo... Dem lyckas igen, denna gång med den nya skurken Bane i fören! Att umgås med fina Anna är alltid förträffligt och mysigt, för kort bara! Gå och se filmen, det är en måste film som toppar min lista över filmer man måste sett! Kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_501d426cddf2b36a140000c7.jpg" class="image">


DARK KNIGHT RISES

Ikväll är det äntligen dags för två underbara saker - bio och på denna en date med underbara Anna! Vi ska se den nya Batman filmen, denna har fått riktigt bra kritik och vänner som har sett den fullkomligt älskar den. Man kanske inte ska ha för höga förväntningar men denna gång kan jag inte låta bli!! Annas blogg hittar ni på Anna.favs.se - hon är så duktigt min fina vän:)


MINNEN

Sitter och går igenom lite gamla kort - down memory Lane skulle man kunna säga! Sitter precis med en bok man fick efter att klassen i tvåan (?) varit på "Brunos Torp". Hej fashion?! Haha sådana mixade färger, mönster och plagg.. Underbart att se! Valde ut några bilder att visa er.. Detta är min härliga klass under lågstadiet. Som ni kan se så var jag redan då den som tog fronten;) haha skönt att veta att man har många års erfarenhet av att leda. Diadem... Min accessoar under så många år, kan knappt se mig själv som liten utan denna sak på mitt huvud! Ah, nu ska här spanas vidare... Ikväll skapas nya minnen!


ATT BARA VARA

Ibland känns det lilla så stort - att ligga i sängen några minuter längre och titta på de sötaste som finns. Mina tre små pärlor! Miranda, Dakota och Shenzi.. Lycka i en liten ask!


MUMS

Igår blev en mycket fin kväll - många räkor och gott bubbel!


RSS 2.0