FOR 30 DAYS

 
Exakt vad jag ska göra i 30 dagar? Det tar vi längre fram. Jag siktar nämligen på November som min 30dagars period.

SAVE THE WORLD

Är det något jag älskar så är det att resa - att få se nya platser och utforska är något av det bästa jag vet. Därför ska jag nu få in världen i mitt hem.
 
Ni får denna bild som smakprov!

CUTE

En lapp från förr - sött


GLOSSYBOX

Idag fick jag min första! - Glossybox!!
Jag har sett fram emot detta så och blev otroligt nöjd när jag nu fick se vad som fanns i. Anledningen till denna lycka är för att jag letat efter mindre förpackningar att ha med till jobbet. Förpackningar som innehåller tvål, handkräm, ansiktskräm etc... Vad fick man i lådan? Just precis detta! Jag ska packa med nästan allt när jag börjar nu på måndag. Perfekt!

Man fick:
Cowshed - handkräm (svarta)
Anatomicals - body scrub (rosa)
Balance Me. - ansiktstvätt (vit)
Sweet Geranium - läppbalsam (turkos)
Depend nagellack (det enda som inte kändes 110)
"Presentkort" hos 21 Diamonds

Underbart!


MOVE ME

I måndags gick stora flyttlasset då bror skulle skaffa nytt! - nytt var det verkligen, så fräscht. Avundsjuk? Jaa.. Men va tusan. Kul när bror får det bra också. Veckan har därefter sprungit på i all världens takt, jobb och middagar och träning! Jag börjar jobba "på riktigt" nu på måndag men fick smygbörja lite här igen. Detta kommer bli så bra, känslan av lycka är total.
Under nästa vecka ska jag försöka få till en date med gamla kollegorna för liten återförening!

Nu ska jag fixa min spruta och sedan åka och köpa lite frukost!! (Har inget hemma alls så att handla senare idag blir guld)


LIFE DELUXE

Varit på spa med finna vänner - platsen var Varberg med dess kurort! Mycket trevligt och härligt, lite synd bara att hela innebandylaget med flickvännen ockuperade mesta platsen av bubbelpoolen. Men här ska vi inte bli bittra, vi tjejer hade ytterst trevligt ändå!

Idag var det fin middag med bästa familjen, mamma = mästerkock som
Alltid!! Mums

Nu slappande i soffan!


HARD WORK

Inte alls - så jäkla kul... Nya jobbet känns så bra! Visst kommer det bli mycket jobb men så länge det känns så här bra kommer det bli topp!!

Kram


KICK OFF

Idag är det dags för kick off med nya jobbet - min buss är sen, bra start! Tycker det är oförskämt att man ska komma sent eftersom bussen är sen, inte för att jag tabbat mig! Jaja, sen blir jag i och för sig inte... Men jag blir inte så tidig som jag ville!

I vilket fall som helst... Smygstarta jobbet igår, speciell upplevelse men jag kommer trivas såå bra! Kollegorna är topp. Känns fint!

På återbloggande!

(min underbara lilla Dakota flyttade igår)


LET THE WEEKEND BE

Att göra sin sista dag på jobbet - kändes bra. Lite konstigt men ändå bra! Fick riktigt fina blommor min sista stund på jobbet och eftersom jag skulle träffa Niina på stan kände jag mig som en skönhetsdrottning som gick runt på stan. Folk log mot en när man gick runt med blommorna, mycket konstigt!

Efter häng i stan med Niina var det hemma slappande med Josefine. Mycket lugnt - precis vad jag behövde.

Lördagen skulle bli spring dag men eftersom Spotify krånglar med mig - och man inte får någon hjälp från dem.. Så körde jag ett långt varmt bad istället.
Kvällen bjöd på Vernissage av Fina Linda Vagnelid och såå Impad jag blev!!

Tapas tillsammans med underbara vänner och en kort sväng på stan fick avrunda.. Idag söndag - slapp och mys här hemma!

Ser ya


LAST DAY

Det regnar - känns som gråt från himlen?! Idag är jag inne på min sista dag på Panos Emporio, min arbetsplats under 2.5 år. Det känns lite konstigt att veta att jag inte ska åka denna buss, denna resa mer. I alla fall inte för att jobba. Besök? Kanske det ja!
Undrar vilka känslor som kommer bubbla upp idag?


MOVING ON

Så var vi då inne på kvällen innan dagen - imorgon Tackar jag för mig på jobbet. Det är dags att bege sig vidare mot nya utmaningar och äventyr. Känns konstigt men bra, dagen är numer också späckad med trevligheter. Blir nog skönt att träffa lite vänner efter avskedsstunden!
Nu ska jag läsa lite och sedan sova..

God natt


SHE'S GOT THE LOOK

Bjuder på den osminkade sanningen - här är min uppfräschade frissa!


BIG SPENDER

Det blev en så kallad halv-stor shopping runda på Hemköp idag. Ska göra en kyckling och bacon paj till middag samt bara kakan till imorgon. Kom också på att jag ville köpa en avskedspresent till kollegorna... Nedan ser ni vad - otroligt internt men jag tror dem kommer bli så nöjda! Har självklart köpt bubbel till kakan imorgon också!


COCKING

Ja, jag ska visa upp mitt hår - men först måste jag till affären. Imorgon är det min sista dag på Panos Emporio och jag vill ge mina underbara kollegor något gott att smaska på. Vi har en liten favorit så denna får komma i repris:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1622249/images/2012/pic_5051a4979606ee06c2fdbac3.jpg" class="image">


MY HAIR IS A MESS

Dagens stora är besöket på salongen - Klippotek Dandy och bästa Therese som vanligt. Ska diskutera mina framtidsplaner och se hur hon ställer sig! Såhär kan man i alla fall inte se ut... Idag blir det mest uppfräschning tror jag, två färger och klipp klipp!
Vågar mig inte på en före bild men kanske en efter?!

Kram


WATCHA'DOING

Blev inspirerad här om dagen - kan ni gissa vad jag ska göra med dessa:


SPOTTED

Gjorde min nästsista dag på PE idag - sedan var det dags för ett besök hos vårdcentralen... Jag kollade äntligen upp mina leverfläckar! Det gick galet fort, av med kläder, spanande av doktor ... Ingen fara, ingen fara, ingen fara. Han var nästan lite nonchalant men samtidigt bra! Så summa summarum - ingen Fara! Mina spottar mår fint och kommer inte utveckla något. Om man nu kan garantera det?

Känns braaa!
Visar en bild på en fläck jag rev sönder som lite (trodde det var en fästning). Ingen Fara!!


GLOSSYBOX

Detta är något jag tänkt testa i ett halv år... Man får hem produkter att testa och recensera, passar mig utmärkt! Även om man såklart får betala en liten summa för det hela så tror jag det kommer kännas som att man får en present varje månad.
 
Glossybox - upp till bevis!
 
Har någon testat detta? Bra/Ej Bra?

MYCKET PÅ GÅNG

Har mycket igång denna vecka som jag nämnde igår - bland annat tänkte jag få
Ordning på allt jag köpte på GeKås i helgen.
Boka möte med banken om mitt lån
Boka in frisör tid
Försöka få tid för en hälsoundersökning
Boka veterinärtid till Dakota
Göra klart allt inför Dakotas flytt
Spana in Glossy Box
Ringa Tele2
Kolla vad som hänt med min våg från Group on
Mm mm

Det är som sagt en del man ska ta tag i... Ska hinna träna också! Ett par gånger!
Samt befinna mig på jobbet lite, just det... Mina två jobb ska jag mejla/ringa också!

Kram


FAMILJEHELG <3

Landet var destination för helgen igen - denna gång med min fina familj. Vi körde storshopping på Gekås och åt så mycket gott. Helgen blev som alltid för kort men så otroligt god!! Tack finaste familjen!

I veckan ska man inte jobba så mycket eftersom en ny kille fyller upp min tjänst och lär sig allt jag tidigare gjort, så sa chefen att två halvdagar den kommande veckan kan räcka. Därför ska jag imorgon börja ta tag i sådant jag så länge har behövt göra men aldrig har tid att göra... Specas upp mer imorgon, nu ska här mysas med fina katter!


I WANNA FLY

Jag känner den så starkt, känslan av att jag vill mer – Sitter mest av tid just nu känns det som. Man har redan i huvudet tagit steget vidare men kroppen stannar kvar. Jag vill och jag ska, snart är jag där… Nya utmaningar och nya kollegor, jag längtar! Tänk vad skönt att bryta upp lite och sticka av från det som är så invant, det är nog det jag ser fram emot mest. Självklart också den utveckling jag är säker på att jag kommer få!

Sååå spänd!!

Kram


BÄSTA

Helgen har varit helt underbar - detta för att jag fick umgås med bästa tjejerna!
Vi hann med att sola, slappa, shopping och en massa god mat. Skönt att komma hem i lagom tid efter denna helg. Frågan jag nu ställer mig nu efter min springrunda är: hur kan man vara så slapp efter en slappar helg?

Hur som helst var helgen såå bra att jag gärna är lite trött nu! Kanske beror tröttheten på all frisk luft?

Kramen


LANDET

Ostbricka - kräftskiva... En helg av mycket av det goda!
Att leta runt halva Halland efter kräftor och räkor, tack och liv för Ica i Varberg. Ikväll siktar vi mot slappande med mycket gott och jag tror på succé!


RSS 2.0