Lång dag

Var på Jobbet länge idag - Var på plats redan halv 8 och lämnade kontoret igen klockan 20. Men nu känns allt bra inför imorgon när jag ska vara ledig.
Marlén kommer om mindre än en timma! OOoo va kul vi ska ha, kommer bli en toppen helg.
Tack och lov också att man har så fin praktikant på jobbet, Tack!!

Fredag imorgon Torsdag

Jajemen - Imorgon blir det fredag för mig, Marlén kommer på kvällen och då är det HELG!
Helgen kommer som vanligt vara fullspäckad när denna underbara vän är på besök.
Hon packar, jag städa lite! Körde lite man inhandlande idag också, systembolag och coop... Underbart med härlig mat i helgen.
Nu börjar Greys... See ya

Knäpp?

Ibland börjar man faktiskt undra - Är jag knäpp på riktigt?
Måndag förmiddag, en ledig måndag förmiddag - vad jag gör? Sitter inne och Jobbar!! Något måste ju vara fel??
Det som nästan är ännu sjukare är att det känns helt okej, nästan roligt. Något av det jag gillar allra med är planering och research... Man vet vad man måste göra - man spanar runt, man sammanställer dokument över det man hittar. Man håller igång en, två, tre ja just nu 4 projekt åt gången, lägger en viss tid på varje och söäker sig vidare. Men jag måste som sagt vara knäpp... Måndag och ledig? Visst vädret är inte lika soligt som förgående dagar men ändå!
Visst - snart ska man bege sig ut och springa, men jag vill inte bege mig ut för tidigt, jag vill bege mig ut vid en sån tid att när jag kommer hem igen så kan jag svettas ut på balkongen och sola!
Det bästa är att mina projekt enbart är roliga just nu - mycket jobb men kul! Jag gör detta idag också för att jag ska vara ledig på fredag när fabulösa Marlén kommer på besök. Helt klart värt att jobba idag så man kan vara ledig när hon är här.
Och det är faktiskt inte bara jobb jag planerar, jag planerar mat och nöje för helgen också! Så det så;)

Annandag Påsk

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra - Har blivit lite om struktureringar i planerna. Något som ska göras är i alla fall träning. Det ska springas - Underbart.. Ska testa lite ny runda, ska kolla om man kommer upp i skogen lite så man slipper asfalt!
Run, run, run....

Påskdagen

Var mycket trevligt igår - Efter en fabulöst go middag med familjen begav man sig hem till Josefine. Där träffade man massor av härliga människor, Tack för kvällen alla godingar!

Påskafton 2011

Dagen har börjat såå bra - Dagen har gett mig massor
Gick upp med en sovmorrons pigghet, käkade ägg till frukost som sig bör så här på Påskaftonsmorgon. Fick ett otroligt lockande erbjudande om att komma till Gubberoparken för solande. Var så galet nära att jag hakade på det, men så insåg jag att jag behöve åka förbi backaplan. Efter att ha fixat iordning min balkong och efter att ha slängt in en tvätt för att få lakanen rena och fina så tog man kollektivtrafiken till Backaplan.
Skuttade in på Intersport där man fick så fin hjälp med att välja skor att jag valde de första jag testa. Dem var rosa - kändes inte som ett par för mig till att börja med, jag tänkte mig svar. Dessa är vita. Shoppade vidare på IS och begav mig därefter till ett urplockat systembolag. Fick det jag ville trots allt och åkte hemåt.
Väl hemma så testade jag mina nyinköpta saker - ja dem från IS alltså och kände plötsligt ett otroligt sug efter en spring runda. Sagt och gjort fem min senare så var man igång - Kolla så snygga saker jag införskaffa (ursäkta stavningen, sitter i solen och ser inte riktigt vad jag skriver )
Jag kan inte ens se vilken bild jag valde, kul när man kommer in senare... Får kolla då.
Nu sitter man och solar på den fina balkongen... Ska bege mig hem för lite mat snart också. Solen gör konstiga saker med en, inte nog med att man blivit några kronor fattigare, fått fint hemma, förhoppningsvis fått lite färg (det hade gett mer av den varan i parken) så ska man snart då också hem och äta, Inte Påskmat däremot. För nej nej solen får en som sagt att göra konstiga saker, vi skjuter lite på påskmaten och slänger på Oxfilén på grillen istället. Inte heeelt fel det inte. MUMS snarare... Påskmaten kan man ta imorgon, behöver man ju inte laga mat hemma imorgon heller,)
Nu ska jag lapa lite mer sol och sedan hoppa in i duschen. Hoppas ni andra har en underbar Påsk - min har precis börjat, jag har ju mina två favorit moment på dagen kvar. Hem till Familjen för mat och sedan till Josefine och friend för trevlig kväll! SEE YA!

Påskafton

Ååå jag är sååå nöjd! - Super fint på balkongen nu, nu är det enbart några fina kuddar/dynor som saknas.
GLAD PÅSK!!

Lång Fredag!

Idag var man uppe först vid halv 10 - SOVMORRON som bara den, gött är det. Man har hunnit tvätta och göra lite påskfint, eller ja - jag har städat lite.
Var även ute och mätte balkongen idag, den är större än vad jag trodde, Trevligt. Ska försöka införskaffa lite saker till balkongen under helgen. Eftersom man får fin besök nästa helg och har beställt fint väder så måste man ju kunna placera sig bekvämt på balkongen!
Ni vet ju att jag älskar före och efter bilder - Så FÖRE:
Som tur är ser man inte alla skavanker på fasaden - Tänker inte själv börja pilla med denna eftersom föreningen planerar att bygga om balkongerna, dumt att slita sönder sig om balkongen ändå försvinner snart.
Ha en fin Långfredan alla underbaringar - Själv ska man hem till La familia, Bebisarna är ju hela 5 veckor idag, kommer vara såååå söta. Jag ska fota!
Dem små blev för övrigt en månad i veckan och kolla in denna fina bild mamma lagt upp
Min egna minsting har börjat löpa här hemma (såååå jobbig) och när man ser denna bilden är man lite sugen på att låte henne träffa en pojk så jag får egna. Men som den seriösa uppfödare jag vill vara så inser även jag att Shenzi är alldeles för ung! Hon är trots allt bara snart 9 månader...

Fy F*N

Allt jag har att säga - Fy F*N
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12913830.ab

Panos Emporio på Frölunda Torg

Idag öppnade den - Panos Emporio Flagship Store på Frölunda Torg. Besök den:)
Lite trött nu igen, ska slappa ner mig i soffan och njuta av att det imorgon är "halv dag"...

Redan Tisdag

Som sagt - Ibland verkligen tiden rusar iväg... Det är redan tisdag, igår promenerade jag till träningen i det underbara vädret! Ville nästan inte ens träna igår utan hade hellre suttit på balkongen och solat lite. Men självklart tog jag mitt förnuft till fånga och begav mig mot träningen, kan ju inte lämna Charlotte i sticket;)
Nästa måndag är träningen visst inställt, AJ aj aj... Och så blir det ingen träning på torsdagen - Va sjutton! Får se till att skaffa nya skor så man kan bege sig ut och springa istället.
Nu har man fixat lite här hemma idag, bland annat fixat en "skåra" i köket med silikon, SÄMSTA silikonet EVER! Allt kom till slut ut på fel ände så man fick händerna fulla. Silikon är ju INTE det lättaste att få bort! Men bort kom det och skåran blev - ja fylld.
Köpte massor av fint på Gekås i söndags också - Bilder kommer snaaaart.

Trevlish lördag

Igår var en riktigt bra dag - god middag, Taco! fina tjejer att sällskapa med, gött vin och sedan också billjard. Sådana kvällar is the Bomb! Kom till och med hem snabbare än förväntat, alltid trevligt.
Idag är en liten styrka från jobbet i vår nya butik och fixar, låter som att den kommer bli toppen! Själv ska man snart ner till Gekås - Ullared! Syster och kompis ska ner till landsstället och bo där lite så då passar man på att svänga in till the Big Varuhuset och köper lite nyttigt!

4 veckor..

ÅÅÅÅÅ va söta dem är!! - spana in http://www.chanjelis.se/ för att se den själv... Jag var hemma sabbt i torsdags men fick inte till någon bra bild. Så denna vecka får jag enbart föra in er på mammas hemsida.

Städa?

Varför inser man alltid på lördagen att - oj, städa är ett måste?
Kanske för att lördagen är den dagen jag är hemma på dagen och då ser all smuts i dagsljus? Kommer i vilket fall som helst behöva städa lite, städa och planera lite grejer;) Vad som händer annars?
Vet jag inte är...

Happy Friday!

Kom hem snäppet senare idag - saknar redan bilen! Man blir så bortskämd direkt, men när jag är rik - då ska jag ha en egen bil;) Haha visst är det la gött med mål. Men först ska "alla" pengar gå till min underbara lägenhet!
Det är i denna fina lägenhet jag sitter i nu - Fredag, maten är i ugnen - lite gött ska det allt bli. Ett glas vin i hand, lite svårt att skriva men va sjutton.
Och så ett leende på mina läppar! Lyckliga jag, tänk vilken fredagsfeeling jag har. (har för övrigt bara kommit halvvägs ner i glasen) Det var riktigt mycket på jobbet idag - började lugnt men sedan drog det på och dagen formligen försvann - halv 1 fatta jag att det var lunch, segus. Men när jag satte första foten innanför mig dörr och Miranda och Shenzi kom springades mot mig så infann sig fredags feelen direkt. Fasiken va gött!!
GRATTIS TILL ANNA - Denna grymma tjej tog examen idag! Så stolt över min fina vän! Bästa är du...
PUSS

La sleep

Behöver sömn - mycket sömn tror jag!
Känner att huvudet inte är med riktigt, men shit va gött o nu vara slutkörd. Zumba idag och när man nu satte sig i soffan så känns det i hela kroppen.
Nu en favorit i tv tablån - Criminal minds!

VÅR

Nog för att vädret idag inte är det bästa men det gäller att spana in vårtecknen och börja njuta - HELA sommaren framför oss, underbart!
Idag hade mannen med parkeringen bredvid snott min parkering. Man började koka - men så snäll som jag är så gick jag försiktigt ur bilden och fram - Ursäkta mig, detta är Min parkering. Det blev fart i gubben som sa till sin pappa (som att i ena framsättet) att sitta stil och så brummade dem iväg. Dem höll på att byta däck men det gick hur bra som helst. Min parkering är nu igen min.
Ha de gött hej!

Vackert

Kollar Bachelor nu - Bröllop !! Sååå fint, även om regnet öser ner så är det sååå vackert!
Känns bra idag förresten..
Puss på er

Bästa vännen är för alltid?

How I met your Mother - Underbart program!
Och jag hoppas dem har rätt... Bästa vänner är för alltid. Jag tror att dem vännerna man är menad att vara vän med, kommer finnas där för alltid! Man kanske har sina perioder men pärlor är hårda och dem finns alltid kvar!
Tack för världens bästa vänner!

3 veckor

Bästa bilden jag fick till, dem var ute och sprang men då tänkte jag såklart inte på att plocka fram kameran... Dem är ju så galet söta att man vill pussa ihjäl dem!!
Spana in mammas hemsida för mer bilder, lite skönt att man denna gång faktiskt har lätt för att se skillnad på dem. Och vilka fina namn sen:
Biloxi, Yankton, Inka och Maya
Eftersom det är Zindra's fina bebisar så är dem döpta efter Indianstammar!

Tadaaa

Före (som ni redan sett)
EFTER!!!!
Tack mamma - Såååå nöjd!

Bra arbetsfördelning...?

Här drickar man cider och mamma är snäll och sätter upp mina nya, fina tapeter!
Härligt med bra arbetsfördelning;)
(behöver ju inte berätta att jag nyss fixat i ordning min hall och också jobbat lite)

Underbarhet

Ja det är ett helt eget ord men jag tycker det passar perfekt - igår var en kväll av underbarhet, fina vänner efter en veckan jobb.. Incontro fick bli stället för veckans AW, mycket trevligt med finaste sällskapet. Efter Incontro blev det sug efter mer, på vägen hem till Josefine blev det ICA och pizzeria. Kvällar att njuta av! Härligt att sommaren kommer snart, helt säker på att det kommer bli många många många sådana kvällar till.
Tack för igår tjejer... Trevligt också att man hann träffa Lovisa lite med.
Idag ska man få lite "färg" på sina väggar!

Inhandlande av tapet

Idag efter jobbet begav sig mor och jag iväg till Bauhaus - detta för att inhandla tapet till den vägg jag rev ner den gamla på igår. Tror det kommer bli galet bra, lite mörkare men sååå mycket finare.
Annars är man slappis nu, känns som detta är ett väldigt vanligt återkommande åkomma i mitt liv numera. Ska ju egentligen på Zumba imorgon, eftersom dem bytt system så fick man ingen plats... SEGT! Ska hålla koll imorgon, måste ju Zumba på torsdagar. Ska boka in nästa veckas pass redan imorgon, det är lite av det nya, nu kan man boka en vecka innan istället för 5 dagar...

Riva tapet

Så snabbt det kan gå - Mindre än fem minuter tog det..
Före
Tapeten lottsna en bord efter bord... Hur simpelt som helst.
Jag började faktiskt filma enbart för att det gick så jäkla fort. Men eftersom man har två katter här hemma som inte tyckte mattes film var kul så blev det inget.
Oj vilken skillnad;) I helgen får ni se slutresultatet också..
Nu MAT!

Måndagar är dagen

Alltid full rulle på måndagar - Jobbet rullar på som attan, alltid kul o träffa ligan från jobbet på måndagsmorgonen! Sedan så är det fort hem, fixa lite och såklart, TRÄNING!
Har funderat på att utöka träningen lite, men måste fixa lite skor först.. Lite bättre skor, inte mina gamla skor.
Nu är det snart dags för sängen, som sagt, dagen rullar på i en väldans fart.
God natt

Brunch

Älskar när det händer grejer - helst när man är som slappast och ändå beger sig iväg. Idag bar det iväg till Ritz med Jennifer för en "liten" söndags brunch. Oj vad vi åt, det var bra med urval för vegetarianen och köttätaren. Det blev tre rätters med två efterrätter;)
Tack underbara för en riktigt fin dag!!
KRAM

Första Grillen

Idag var det dags för den första grillen för år 2011 - Så gott att det finns inte!
Det var kanske inte grillväder egentligen men underbart gott ändå!
Igår var det Incontro när det var dags för AW, blev en helt galet bra kväll. Tack underbara för detta!
Idad var det också tid för storhandling... Det är inge jätte bra idé när man är lite små bakis. Mycket onyttigt och gott i skafferi och frys nu bara för det...
Bebisarna små har ju blivit två veckor nu också, dem blir ju bara sötare och sötare! Skulle kunnat plocka med dem alla hem direkt.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min nya favorit:

RSS 2.0