sådära änna..

Kvällen igår började på topp! - Mötte upp Anna och Jennifer på Maxi där vi inhandlade det ena och det andra...
Hemåt bar det av och maten var av högsta klass, mums. Nya sommar drinken var riktigt god den och receptet har skrivits ner.. fruktigt och gott.

Musiken svalla ut ur högtalarna och tjattret höll igång tills det var dags att entra stadens gator!
Det hela började lite staplande och snart var det fullt i soffan, lite händer på axlar som inte borde vara där och skål hit och en skål dit.

Fulle fulltjejer som knappt kunde titta rakt fram och sedan en förfärad min från Jennifer... Så sjukt irriterande hur någon bara kan med att öppna en annan människas väska och sno ens mobil!
Tack och lov så var det ingen av oss som var fulle rulle men dessvärre var det Jennifers mobil som var puts väck! Detta skedde när tiden började nalkas mot hemfärd så kvällen avslutades inte på topp!

Tack tjejer för en riktigt fin kväll... Snart gör vi om godbitarna igen!

Kraaaam


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Ja klart vi ska göra om! Men den här gången utan fulle fulltjejer, döva småspolingar och klåpfingriga tjuvar!! Liida, Liiiva, Lira, ha? va sa du? Lita?! Lita!! .....Aha du hette Lina!! Varför sa du inte det Lina!

Hahaha... men kvällen innan dess var ju kanon!! Maten o drinken var ju svårslaget! Skönt att höra att Miranda o småttingarna i magen mår bra! Pussa

2010-03-14 @ 17:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0