Hunden Majlo

Sitter och läser på aftonbladet.se om hunden Majlo – Bakgrund för er som inget vet om denna:

En svensk familj köpte för ca 2 år sedan en hund av rasen amstaff och flyttade strax därefter till Norge, där denna ras är förbjuden vilket familjen inte viste om. 

   Den 23e februari när familjen inte är hemma så tar sig polisen in i deras hus och tar med sig hunden till hemlig ort, de lämnar en lapp till familjen där man förklarar att hunden kommer avlivas inom 2 veckor. (sinnesjukt!)

   Det hela har gått till tingsrätt och hovrätt (i Norge) där domarna har blivit identiska, nämligen att familjen ska få tillbaka sin hund för att ta tillbaka den till Sverige och Polisen ska stå för alla rättegångskostnader…


Nu finns det en ny artikel som berättar om samma hund och om nya problem som dykt upp… orkar inte gå in på detta närmare men för er som vill läsa så finns all fakta på aftonbladet.se…

 

Läser efter artikeln kommentarer som folk skickat in och blir så jäkla förbannad!


Ett jäkla pucko skriver detta: ”Varför inte bara köpa en ny hund istället? Visst är norska polisen lite väl motsträviga just nu, men det är ändå bara en hund som det gäller. Varför lägga ut så mycket pengar för att få tillbaks en hund? Hade de köpt en ny från början så hade de sparat mycket pengar.”


Denna människa har helt klart aldrig haft en egen hund eller något annat djur heller för den delen! Det är ändå bara en hund det gäller? Tror denna människa på fullaste allvar att det BARA ÄR EN HUND DET GÄLLER? Nej det är en familjemedlem som denna familj helt klart älskar och bryr sig om något så otroligt. Jag tycker det är beundransvärt av denna familj att göra allt för sin hund! Det är sådana människor som ska vara djurägare!!

 

Jag hoppas verkligen att dem får tillbaka sin hund! Håller på er…

 


Kommentarer
Postat av: Jennie

usch ja, det är verkligen tydligt vilka som haft djur och inte. Ska med hålla en tumme för dom!

2010-01-09 @ 18:39:42
URL: http://nichtjugendfrei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0